Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Говор његове екселенције Александра Конузина ће ући у српску историју као што је ушла повељ Императора Ивана Страшног српском манастиру Хиландару, као говор пуковника Рајевског, као што је ушло писмо Императора Русије Николе II Романова регенту Србије Александру I Карађорђевићу.
Слава Русији!

Uci ce u istoriju...kao govor ruskog ambasadora koji ne zna da razlikuje vatikanske podguzne muve od Srpskih patriota.

Sa čime je brani, rečima. Ta tradicija traje već 20 godina za promenu bi mogli nešto i da urade

Razumijem ja tvoj prekor ruskoj neazuriranosti prema nasim nevoljama, tu smo slicnoga stava. Prije svega, platforma ruskih politicara vezuje se iskljucivo za interes. Nikako ne mogu da razumijem ove nase rusofile, koji misle da ce Rusi otvoreno stati na stranu Srbije i konfrontirati Nato-u. Nece gospodo! Nece sve dok saradjuju sa njima i na bazi te saradnje, obrcu profit. Sama po sebi, dovoljna je ona Jeljcinova kontraverzna izjava, gdje Milosevicevu ambiciju da Rusiju uvuce u politicki sukob sa zapadnim zemljama, ocjenjuje neosnovanom i neizvodljivom. I Putin je dijete Jeljcina, pa nemojmo ocekivati puno.
Istovremeno, da bi se vec jednom rijesila srbska dilema, kojim pravcem krenuti, tu moraju i Rusi da doprinesu. Za njih su Srbija i Republika Srbska, strateski vazan dio Balkana i Evrope, "Golden gate" izmedju zpada i istoka, znacajan tranzitni tok, pa izvolite izborite se za to. A ne da Putin dolazi samo kad treba nesto kupiti po povoljnoj cijeni, podrazumjeva se. A sto se tice bratske dusebriznosti, mi smo vise okrenuti njima, nego sto to oni osjecaju i ispoljavaju prema nama.
Ukoliko su se vec zauzeli za KiM, svoju doslednost trebali su pokazati jos kad su se njihove snage prizemljile nakon sukoba na Kosovu, ali bili par mjeseci, malo ih pritisli nato-vci, a ovi se pokupili i zbrisali. Napominjem, da na osnovu sporazuma izmedju Rusije i Nato-a iz '99. Rusi imaju pravo da posalju svoje mirovne trupe u tu savremenu srbsku golgotu i koliko-toliko osiguraju bratski narod dole, svugdje tamo gdje ima Srba. I bio bi neki red. Sto se tice Konuzinove iznenadne izjave zahvalno je, sto je svima sasuo istinu u oci, ali ne zaboravimo da je on ruski diplomata, a znamo koliko je dosledna njihova diplomatija.

Ajd da pretpostavimo da je tako. Da ih stvarno boli doope.
I ajd da pretpostavimo da sutra dodju neki koji bi branili narod
Kako bi ga branili i cime?
Koorchenjem? Zapaljivim izjavama? Inatom?
Rusija se prema nama ponasa kao drugi snagator u velikoj kafani, koji iz nekog ugla, dok nas drugi snagatori tuku i ponizavaju, povremeno dobaci "Ej vi tamo, nemojte to da radite"
A onda se okrene i nastavi da mirno pije svoje pice
Umesto da ustane i jasno kaze sta ce da uradi i kako ce da pomogne ako snagatori nastave da tuku i ponizavaju njihovog daljeg rodjaka.
A dalji rodjak je jednom igrao na kartu velikog mocnog brata koji ce ga zastititi......ali ga je brat zaboravio i kasnije seo na pice sa siledzijom koji ga je tukao
E, u tome je problem srpsko-ruskih odnosa

Upravo tako!

Da li je moguce da u ovoj zemlji jos uvek neko "zivi" od necijeg "govora"?

Meni su baš simpatični , ko neka dečica sa posebnim potrebama , neko se malo povišenim tonom ispovedi , a oni srećni ko mali majmuni :rumenko: , tako su i belosvetske komunjare mislile da je komunizam večan , a kapitalizam na samrti kada je onomad Hruščov isto tako uralao i lupao cipelom o govornicu UN-a . :lol: Siroti mali hrčki . :sad2:

Pa jeste napravio skandal, on je u ovoj državi samo gost kao i svi ostali ambasadori, obaška to što Rusija samo klepeće jezikom a rezultata ni za lek

Тачно "ГОСТ",АЛИ БРАНИ МОЈУ ЗЕМЉУ И НАРОД,тадићу је испод части да говори и СРПСКИМ језиком(постоји симултани превод за дипломате )!???

Pa zar nema pokriće?
Zar ono što se sinoć dešavalo u Savetu Bezbednosti nije pokriće za Konuzinove reči?

Rusi prvo moraju da dobiju podrsku od vlasti u Srbiji, pa tek onda da njihov trud ima udjela. Sta je uradio zapad?! Pa oni su ulozili pare i na vlast doveli Borisa Tadica, koji ce zastupati njihove interese. Veoma jednostavno, jel' da! Sto tako nesto ne uradi i Putin. Ovako Srbija ima najveci razdor u vrhu svoje politicke elite, a onda Konuzin postavlja pitanje, ima li Srba u zemlji Srbiji.

Говор његове екселенције Александра Конузина ће ући у српску историју као што је ушла повељ Императора Ивана Страшног српском манастиру Хиландару, као говор пуковника Рајевског, као што је ушло писмо Императора Русије Николе II Романова регенту Србије Александру I Карађорђевићу.
Слава Русији!

Slava i hvala Rusiji !!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart:

Hvala Negovoj Ekselenciji Aleksandru Konuzinu , velikom prijatelju mog naroda .

2m61i5y.jpg
smile_russi.gif

Do pobede !

Гост који брани моју земљу, а не као они са Запада који је пљачкају.

Od koga je brani u mojoj zemlji?Meni nije potrebna nicija zastita, pa ni njegova.Ovo je moja zemlja koju volim.On ce da me odbrani od raznih Sarkozija, Merkelove,da ne nabrajam?Nece.Imali su sansu posle bombardovanja.To je licemerno.Sacuvaj me Boze od neprijatelja, a jos vise od prijatelja.

На свим форумина у Србији и у окружењу став његове екселенције Александра Конузина је ударна тема.

Kod nas je dokazano, da svaka udarna tema traje max tri dana. Po srbski!
Ma hajde, nek sutra Bekvalac objavi da se udaje za eskima, svi ce na to poletiti. JB Kosovo, koga to briga.... e takvi smo ti narod prijatelju.

Kao štp rekoh već na temi - što huška i laje u prazno?
Neka kaže da će da daju pomoć u ljudstvu i oružju umesto samo verbalno! Neka daju sve to na kredit na 100 godina.
Ali ne.... Treba Rusima bojno polje za fajt sa Amerikom...
Nije to nikakvo huškanje, lepo je čovek pitao, što bulaznite o nebitnim stvarima a na Kosovu se dešava to i to. Zašto Srbija nema više odvažnosti u svom nacionalnom i državnom interesu? To ne znači da treba krenuti u rat, niti je on na to mislio. Uopšte ne znam šta se ložiš sa tim pričama oko rata? Jednostavno ova vlast je digla ruke od Kosova, tj obavezala se da će ispuniti sve i neće biti smetnja kosovskoj nezavisnosti. To i radi zamajava narod nekakvim pregovorima koji su zapravo u funkciji kosovske nezavisnosti. Srbija ima malo uticaja na sudbinu Kosova to je realnost ali joj to daje prostora da sačuva svoj politički lik i dostojanstvo. Ne treba da pomaže u uspostavljanju tzv. države Kosovo, ne treba da bude instrument Zapada radi olakšanja njihove pozicije. Takođe bi vlast i usijane glave koje misle da nam je KiM neka smetnja, trebala da zna da čak i formalno priznavanje Kosova kao nezavisne države ne bi bilo dovoljno za članstvo u EU, lista uslova je duža od priznavanja tzv. nezavisnog Kosova. Tražiće se, na primer, da Srbija pomogne KiM, i da to postane njena a ne evropska ili američka obaveza.

Ajd da pretpostavimo da je tako. Da ih stvarno boli doope.
I ajd da pretpostavimo da sutra dodju neki koji bi branili narod
Kako bi ga branili i cime?
Koorchenjem? Zapaljivim izjavama? Inatom?
Rusija se prema nama ponasa kao drugi snagator u velikoj kafani, koji iz nekog ugla, dok nas drugi snagatori tuku i ponizavaju, povremeno dobaci "Ej vi tamo, nemojte to da radite"
A onda se okrene i nastavi da mirno pije svoje pice
Umesto da ustane i jasno kaze sta ce da uradi i kako ce da pomogne ako snagatori nastave da tuku i ponizavaju njihovog daljeg rodjaka.
A dalji rodjak je jednom igrao na kartu velikog mocnog brata koji ce ga zastititi......ali ga je brat zaboravio i kasnije seo na pice sa siledzijom koji ga je tukao
E, u tome je problem srpsko-ruskih odnosa

To nije tačno.
Potpuno pogrešna percepcija.
Nas je jedan snagator već išamarao i premda nema više nameru da nas tuče, on nas i dalje ponižava, svestan da se nećemo braniti i tera nas da ga oralno zadovoljavamo...dok neki njihovi mali štićenici uriniraju po nama.
Pa mu čak ni to nije dosta...nego nas ubedjuje da nam on nije neprijatelj, već partner...a da je naš pravi neprijatelj onaj tamo snagator što sedi za šankom i dobacuje nešto u našu odbranu.

E sad ćemo mi da lajemo i na tog snagatora zato što nas ne brani dovoljno...pa će onda svi zajedno da se pose.eru na nas, da nas konačno svi izgaze...i definitivno izbace iz kafane.

Meni su baš simpatični , ko neka dečica sa posebnim potrebama , neko se malo povišenim tonom ispovedi , a oni srećni ko mali majmuni :rumenko: , tako su i belosvetske komunjare mislile da je komunizam večan , a kapitalizam na samrti kada je onomad Hruščov isto tako uralao i lupao cipelom o govornicu UN-a . :lol: Siroti mali hrčki . :sad2:

Jako je tebi - Novi Sad je vec usao u EU .. valjda ...

A kako je tamo u EU - nema komunista tvojih smrtnih neprijatelja ?? :think:

Poslednja izmena:

Back