Sta je to sto zenu seksualno odbija kod muskarca?

gossca:
Mozda je i ovo pravo mesto da kazemo istinu, sta nas sve to odbija u seksu...mene odbija:
- lose higijenske navike kod muskarca,
- prejak dodir klitorisa,
- kad samo cuti,
- pitanje da li si svrsila?
- itd.

Može da me odbije miris tela .... znoj npr....... što najčešće podrazumeva nehigijenu. Sve ostalo i kad ćuti, i kad pita, i kad pritiska, nije tako strašno.

Pa ako se nije kupao par dana....
f020.gif

zorab:
nekako mi je to pitanje...odraz drugacijeg shvatanja nego sto je moje domaćičko, starovremeno, demode...
To mi je kao kada ides u kupovinu, npr. pijac (kazem da sam domacica :( ) pa gledas zelenu i svezu salatu, a ne sparusenu, meso zdrave boje, ribu bistrih ociju.... Pa sad da me neko pita kakvu salatu ne bih uzela?
Ja kada pogledam musko (ako uopste pomislim pri tome na one stvari :) ) pre gledam zasto bih, sta me privlaci, nego zasto ne bih... Mislim, sada da kazem ne bih sa onim ko ima zute, krive zube... Ma, ne bi ni pala takva radnja na pamet.
I tako dodjoh da toga da je moj post potpuno nepotreban na ovoj temi...kad ne vidim svako musko kao kandidata za uzajamo vezbanje.

Moj drugar je zastupao tezu da subotom treba poraniti na pijac i tražiti ženu :lol:
Baš dobar post.

odsustvo feromona, kad je u pitanju sexualna privlacnost.

u svakodnevnoj komunikaciji me strasno odbija neciji zadah.

ne samo onaj koji ima veze sa paradontozom i istrulelom hranom..

strasno mi je kad neko ne ume da proceni distancu sa koje mi se obraca, nego mi se unese u lice i pri tom svaku svoju rec proprati izdahom..

sem gorepomenute problematike, *arome* odstajalog belog i crnog luka,mmmmmmmmmmmmmm sad mu je sezona, nervni sistem mi razdrazi talas koji je nastao posle pojedenih slatkisa - onaj iritirajuci otuzni kiseli zadah koji me baca u nesvest..

perite bre zube ljudi!!!!

Ali svaki njegov pokret i dodir mi se i dalje svidjao, i onda sam bila mnogo srecna zbog toga. Jer to zbog cega sam plakala to je bila samo neka moja razmazenost, a nisam znala da mu objasnim o cemu se radi pa sam zato pocela da placem a on je tako lepo umeo da slusa da sam ja uspela i sebi i njemu da objasnim nadugacko o cemu se u stvari radi, na moje iznenadjenje.Mislila sam da ce biti glupo kad mu kazem nesto kao "Necu tako, rutinski" pa mu nisam tako ni rekla, ali sam rekla mnogo drugih stvari koje se svode na to. :D Niko me nikad nije bolje slusao kad pricam ni razumeo.

dive:
odsustvo feromona, kad je u pitanju sexualna privlacnost.

u svakodnevnoj komunikaciji me strasno odbija neciji zadah.

ne samo onaj koji ima veze sa paradontozom i istrulelom hranom..

strasno mi je kad neko ne ume da proceni distancu sa koje mi se obraca, nego mi se unese u lice i pri tom svaku svoju rec proprati izdahom..

sem gorepomenute problematike, *arome* odstajalog belog i crnog luka,mmmmmmmmmmmmmm sad mu je sezona, nervni sistem mi razdrazi talas koji je nastao posle pojedenih slatkisa - onaj iritirajuci otuzni kiseli zadah koji me baca u nesvest..

perite bre zube ljudi!!!!
I ne samo zube.
I shvatite da je prvi preduslov i za felacio i za anilingus samo i jedino cistoca

Back