sta je to spam ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Evo znam sta je chat ili off topic ali sta je spam na pdf zene ? Ako je spam nesto od ovo prvo dvoje onda svaka tema preko dvije stranice postaje spam . Koliko ja znam spam je ne zeljena elektronicka posta u obliku reklama a ja nisam nikada nista reklamirao .

spam ti je ovde kao kad kažeš reč "nešto"...
a sad šta je to "nešto", niko nezna, a i svi znaju...može da tumači ko kako mu volja...može da znači svašta a može da (ne)znači i ništa
joker u rukavu da se vežbaju skilsovi, da se drnda raja

po meni je spam visekratno postovanje koje je samo sebi cilj, bez nekog sadrzaja, nevezano je za temu ili je bas vezano za temu ali sa namerom da se tema `zagadi`, razvodni ili minira

ima tu razlicitih spamera, od onih naivnih koji u stvari nemaju lose namere, preko forumasa kontrasa, pa do prekaljenih spamera koji se kloniraju u par godina kroz brojne nickove

spam bi trebalo da trebe oni koji su zaduzeni, ali tu ocito postoje neke cudesne veze, pa nekolicina ne samo da opstaje nego su i megaaktivni

na forumu zene ima relativno malo spama, zaluta poneko. ali ima da se drzi strana nekim zadovoljnim forumasicama, i da se kaznjavaju kao spameri oni koji to nisu. nigde nije idealno pa ni ovde

kad to stigne do vrhovnoh entiteta, on se ponasa kao buda...saslusa, kao kline glavom, ali svoje adute ne kaznjava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back