Šta je to "Slobodna devojka"?

pogotovu kad udju ,di vec udju :mrgreen:
@tema a ne misli se mozda to "slobodna " kao slobodnijeh i sirokijeh shvatanja ,dobra sa svima i tako to ,mozda se misli kao slobodna bez obaveza ,pustila se u promet ,bez muza ,decka sta god ,ne mora da znaci da je odmah u pitanju rasklasana nimfomanka

Odgovor je tačan!
kviskoteka.jpg

Znate li možda konačno rešenje?

Slobodna devojka je retard zenskog pola kojoj je omiljena serija seks i grad i misli da je mnogo bitna i vazna ,dobra pa sebe jos i naziva slobodnom a ne shvata da je savim obicna i jadna i da ce joj biti kasno kad shvati da ipak zeli da je neko voli i poshtuje i da nekim podeli svoj zivot i bla bla ...sve u svemu mrzim ih iz dna duse i da neka bude same do kraja zivota za bolje i nisu...uh sad mi je lakse..hehehehe..

Slobodna devojka je retard zenskog pola kojoj je omiljena serija seks i grad i misli da je mnogo bitna i vazna ,dobra pa sebe jos i naziva slobodnom a ne shvata da je savim obicna i jadna i da ce joj biti kasno kad shvati da ipak zeli da je neko voli i poshtuje i da nekim podeli svoj zivot i bla bla ...sve u svemu mrzim ih iz dna duse i da neka bude same do kraja zivota za bolje i nisu...uh sad mi je lakse..hehehehe..

šta to bi?

Često nadjem po raznoraznim oglasima da se traži nekakva "slobodna devojka" bilo za upoznavanje bilo za posao.
Šta je to? Postoji li? Kako to izgleda?

Reče mi prijatelj da je "slobodnija devojka ona što lako skida gaće", pa me zanima da li ostale devojke ne skidaju gaće uopšte?

Pomozitre mi da se ne zeznem u životu!

uh brate nisi do sada , al ces da naletis.:lol:

P.S.
Slobodna devojka neskida gace sebi, nego tebi.:eek:
:roll:

To je kombinacija dve osobine: Devojka koja nije zauzeta (pa nema muža ili momka koji može da iskrsne u nezgodnom momentu), i devojka "slobodnog ponašanja", što je raniji izraz za "laku žensku". Znači, neće prostitutku, neće poslovnu pratnju, aoće radnicu (ili devojku) od koje može da zahteva da radi kao i svako drugi, ali i da ima dobar izgovor za "seksualno uznemiravanje", pod izgovorim da je mogla to da očekuje, pa se zato i javila na oglas. To se kod nas zove (unapred se izvinjavam za izraz) "hoće i da stisne i da prdne".

Back