Sta je to patruJota, neka mi neko objasni ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta je to patruJota, neka mi neko objasni ?
Evo na Baraka Obamu u SAD-u, najdemokratskijoj zemlji na svetu na koju svi treba da se ugledamo optuzuju da nije dovoljno patriota - to je glavna zamerka !
Sta ja znam valjda nije pobio dovoljan broj Iracan, sjebo Koreju, Kubu, a i dok je Hilari penila o Kosovu, on je samo zapisao na neki papiric nesto i ni reci o tome !
Kaze i onaj mali nazi princ Harry ne moze on da podnese kako se njegovi drugovi bore za svoju zemlju u Iraku ,a on da sedi kuci i gleda. ( to znaci po njihovom hajmo u ameriku da branimo nasu zemlju, pa posto je amerika daleko mozemo i do ambasade i to je amerika po medjunarodnom pravu - jel mozda gresim u poredjenju ?)
p.s. Molim ove LDP kao "najlepse", "najpametnije", "najmoralnije', "najhumanije", "najobrazovanije" kao sto se predstavljaju kao nad rasom da mi to objasne, a pre nego sto zapene da im kazem da nisam radikal, ni sps, ni ds, ni dss, ni "expert" itd.

Sta nas pitas mi smo izdajnici vi ste patriote.

Могу да се кладим да то "патриЈоте" користиш зато што си видела од неког, и сама не знајући шта је поЈента:lol:
И што онда уопште расправљати са тобом:arrow:

Videla sam od nekoga, tačno, nisam originalna u tom smislu. Ne znam šta znači, ali znam da upotrebim kad treba. :D Što, prepoznao si se, ili.....:D

Reci radikala ovih dana su atak na inteligenciju i zdravu pamet.
Pitam se odakle pravo radikalima da govore o Kosovu ?
Vladali su Srbijom kad su nam ga oduzeli.
Davali su svaki izgovor da budemo bombardovani : od onih nenormalnih tvrdnji iz predsednickih izbora 1990. da ce na Kosovo (nasu svetu zemlju) , uvesti najprljaviju tehnologiju, kako bi naterali Albance da se odatle isele (a Srbi ?); do one uvredljivo antisrpske izjave na mitingu u oci bombardovanja, kako u slucaju rata na Kosovu nece ostati ni jedan Albanac.
Posle svega nisu imali obraza da sami sidju sa vlasti, nego je narod morao da ih najuri 2000.
I za sebe tvrde da su patriote.Oni cija je politika uvek na stetu srpskog naroda.

Reci radikala ovih dana su atak na inteligenciju i zdravu pamet.
Pitam se odakle pravo radikalima da govore o Kosovu ?
Vladali su Srbijom kad su nam ga oduzeli.
Davali su svaki izgovor da budemo bombardovani : od onih nenormalnih tvrdnji iz predsednickih izbora 1990. da ce na Kosovo (nasu svetu zemlju) , uvesti najprljaviju tehnologiju, kako bi naterali Albance da se odatle isele (a Srbi ?); do one uvredljivo antisrpske izjave na mitingu u oci bombardovanja, kako u slucaju rata na Kosovu nece ostati ni jedan Albanac.
Posle svega nisu imali obraza da sami sidju sa vlasti, nego je narod morao da ih najuri 2000.
I za sebe tvrde da su patriote.Oni cija je politika uvek na stetu srpskog naroda.

Ajde neka se skloni NATO sa Kosova, da vidiš kako bi ih počistili za par dana. Možda nas oni sve vreme pripremaju za tu akciju? :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back