cvele2
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Glavna tačka pitanja jeste sastav napalma. Zna li neko? Tražio sam u google i wikpediu ali mi ono nije baš jasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cvele2:Glavna tačka pitanja jeste sastav napalma. Zna li neko? Tražio sam u google i wikpediu ali mi ono nije baš jasno.
Kao što je @jeele rekao piše da me interesuje sastav ali ako neko zna i kako se pravi, ne bi bilo loše istaći i to.Nitroglicerin:Imao sam ja temu vezanu za to sto tebe zanima ali odavno ...
Moras biti precizniji oko ovoga. Zelis li znati STA JE NAPALM mislim OD CEGA JE NAPRAVLJEN ili hoces da SAM napravis napalm ???
To su razlicite teme ali nijedna nije teska ....
pozzz ....
cvele:Kao što je @jeele rekao piše da me interesuje sastav ali ako neko zna i kako se pravi, ne bi bilo loše istaći i to.

Vodi računa kapetane, obojica su došli na ladju. Pretresi im džepove. :wink:jeele:nitro, ovo je neki tvoj ucenik...
a vidis, i ovde se naziru njegove mracne namere![]()
![]()

cvele2:Misliš u onu želatinastu masu se dodaje + Al?
Pa prost sastav: Benzin ili neko slično goruće sredstvo (može i medicinski alkohol) + katran (može i obično ulje) + beli fosfor ili nešto slično što potpomaže gorenju (nije neophodno) + krpa umočeta u benzin + upaljač ili šibica = boom...
nikako ne mesati benzu i alkohol i stavis krpu i nikako ne sipati benzin na krpu znaci benza piljevina i krpa i zurka moze da pocne