Šta je to incest?

U zapadnim zemljama incest se racuna samo ako je u okviru uze familije uradjen protiv pravni blud tj rodoskrnavljenje.Sve sto je van toga to se ne racuna incestom.
Volio bih da doznam stav oko ovog pitanja od strane World Health Organization, ali nikako ne mogu da oko ovog pitanja stupim u kontakt s njima.Nasi doktori vjeruj mi da su i oni vecinom potpali pod narodne price i plemenskih osuda starih naroda.

David Coverdale:
"po islamu je zabranjeno zeniti kategorije zena koje su nabrojane u ovom ajetu:

"Zabranjuju vam se: matere vaše, i kćeri vaše, i sestre vaše i sestre očeva vaših, i sestre matera vaših i bratične vaše, i sestrične vaše, i pomajke vaše koje su vas dojile, i sestre vaše po mlijeku, i majke žena vaših, i pastorke vaše koje se nalaze pod vašim okriljem od žena vaših s kojima ste imali bračne odnose (ali ako vi s njima niste imali bračne odnose, onda vam nije grijeh) i žene vaših rođenih sinova, i da sastavite dvije sestre" 4:23
Al-Qur'an

Sve ostale koje nisu ovdje spomenute je DOZVOLJENO zeniti.

Za ovo islam spada u duhovnije tvorevine ljudskog društva...

Kada ljudi ne bi imali latentne gene ja ne bih imao ništa protiv incesta.
Međutim, bliski srodnici najčešće imaju iste latentne gene čije se osobine ispolje baš u tom slučaju (kada su oboje nosioci istih latentnih gena). Čovek nosi veoma mnogo latentnih gena izuzetnih deformiteta i poremećaja a da toga nisu svesni. Kada se latentni geni podudare kod oba partnera, bolest odnosno degeneritet se ispolji. Nije humano svesno stvarati nakaze.
Dakle, nije sporan sam čin seksa, već ono što iz toga proizilazi.
Sa te tačke gledano, najbolje za potomstvo su veze sa osobama druge rase, odnosno osobama genetski veoma udaljenim.

OK. slazem se s tobom muzjak.Raspitao sam se kod nekih lekara i oni su mi upravo rekli u vezi ovoga o cemu ti govoris.Latentni geni.Ali lekari napominju da to i ne mora tako biti jer brat i sestra mogu imati razlicite latentne gene tako da na primjer incest izmedju njih dvoje ne bi rezultiralo radjanjem degenerika.Doktori strucnjaci preporucuju mijesanje sa osobama iz treceg ili cetvrtog koljena.Na zapadu na primjer seks izmedju brata i sestre od ujaka se ne racuna incestom ali u danasnjem vremenu pored ovoliko cura ljudi se najprije odlucuju za curu koja nije u krvnom srodstvu.
Naravno da je potomstvo od razlicitih rasa najbolji i za to je primjer Brazil gdje ljudi to praktikuju.
Seks sa pripadnicom drugog koljena se moze dogoditi ako je njihova seksualna ljubav tajila jos iz djetinjstva i kada oni naravno porastu i osame se, seks se moze dogoditi gdje je stimulans i adrenalin u velikom porastu.Upravo bas zbog tog straha i zabranjenog voca takav seks je mozda i najsladji.

muzjak:
Kada ljudi ne bi imali latentne gene ja ne bih imao ništa protiv incesta.
Međutim, bliski srodnici najčešće imaju iste latentne gene čije se osobine ispolje baš u tom slučaju (kada su oboje nosioci istih latentnih gena). Čovek nosi veoma mnogo latentnih gena izuzetnih deformiteta i poremećaja a da toga nisu svesni. Kada se latentni geni podudare kod oba partnera, bolest odnosno degeneritet se ispolji. Nije humano svesno stvarati nakaze.
Dakle, nije sporan sam čin seksa, već ono što iz toga proizilazi.
Sa te tačke gledano, najbolje za potomstvo su veze sa osobama druge rase, odnosno osobama genetski veoma udaljenim.

Ja opet ne bih mogao svoje dete , ni pod tačkom razno...

Tuzni_patak:
Ja opet ne bih mogao svoje dete , ni pod tačkom razno...
Ne bih ni ja.
Ali to je druga tema.
Ovde se radi o bratu i sestri koji su se zaljubili međusobno.
Do toga nije trebalo da dođe i to je za njih sada emotivni problem.
Mada, ne znam da li se radi o rođenom ujaku i koliko je daleko srodstvo.
U krajnjoj liniji, držimo se zakona.

David Coverdale:
OK. slazem se s tobom muzjak.Raspitao sam se kod nekih lekara i oni su mi upravo rekli u vezi ovoga o cemu ti govoris.Latentni geni.Ali lekari napominju da to i ne mora tako biti jer brat i sestra mogu imati razlicite latentne gene tako da na primjer incest izmedju njih dvoje ne bi rezultiralo radjanjem degenerika...

jesi li spreman da toliko rizikujes... toliko da nekome ko jos nije ni u planu unapred upropastis zivot? VElika odgovornost.

Back