Šta je to "Hemija"?

Znaci,ja sam raritet il plavusa ,jer sam pala na hemiju..para bez,stana bez,auta bez,nas pocetak..a onda je ta hemija dala dvoje divne dece,i sve ostalo je polako steceno,hemija se i dalje pojavi,ume da me nasmeje i posle 20 godina braka..a koliko primetih,decki ovde hemiju vezuju samo za sex..big mistake..

Žene u anketi otkrile ŠTA IH PRIVLAČI KOD MUŠKARACA: Nije visina, nije NOVAC, ali jednu stvar SVE SU POMENULE
„Hemija je broj jedan, ako je nemate, to je veliko ‘ne’… Nakon toga slede ličnost, zajednički interesi…“

Evo lepo čitam ovaj članak.. a i često dame u mom prisustvu spominju taj izraz pa me baš interesuje.. Šta vi smatrate pod "Hemijom"?
To je ono nesto sto nekada bas ne moze da se objasni.
Kliknes sa tim nekim u razgovoru. Privlaci te sama pomisao na njega/nju.
Svaki dodir te uzbudjuje,, ne samo u seksualnom smislu.
Ne morate se slagati oko svega, ali se razumete i u neslaganju.
Prosto, sve vezano za tu osobu je privlacno na neki nacin.
Tako ja to vidim.

Znaci,ja sam raritet il plavusa ,jer sam pala na hemiju..para bez,stana bez,auta bez,nas pocetak..a onda je ta hemija dala dvoje divne dece,i sve ostalo je polako steceno,hemija se i dalje pojavi,ume da me nasmeje i posle 20 godina braka..a koliko primetih,decki ovde hemiju vezuju samo za sex..big mistake..
Hemija nema veze sa seksom jel u momentu dok sa nekim imas hemiju to je u djelicu sekunde da u tom trenu nemas ni vremena da se zagledas nekome u svaki dio tijela pa se sada lozis hemija je na emotivnoj bazi nikad na seksualnoj i one je nebjasnjiva dok sekusalna zelja za nekim je objasnjiva i definises to sto vidis na curi momku to i to te pali dok kod hemije ne znas ni sta te privlaci al te privlaci i emocija ti radi

GpXiyZ9nqlEd3hp4f0HrzzXKaUTlBzBsSxG2GxRUWTIIvbif5ABoAjQL2c0xxO1SgP49QvtLx1F3gauOTE3VE7xIw_RWcV6KTyD-S3BDtQ_V9xYdCqpWVJcuav0jQjd6tDk2NvkoJA8_gg

Back