Šta je to Dr. Olja

šta ćeš biti ti na kraju, anđeo ili životinja ? Ja sam sinoć u kasne sate u onim sekundama između jave i sna želio biti anđeo često to želim noću, postajem nekako dobar i spreman na neka žrtvovanja sve dok u jutru ne grane sunce

Kod mene obrnuto, ja sam danju dobra a noću zla. :zcepanje:
Nisam zla ali nisam ni :andjeo: , ne mogu da dam odrednicu samo kroz dobro lose, daj još neke suprotnosti...

Poslednja izmena:
Dr Olja je zena cije seksualno ponasanje (i izbor/e) okolina ne razume. Ne mora da znaci da se Dr Olja napasla qraca ko Sharulja na livadi, vec je okolina takvom smatra. Nekada se radi o promiskuitetnoj osobi, a nekada opet o osveti ljubomorne suparnice, kompleksasice, ili onog sto mu nije dala.

Kazem ne mora da bude uvek da je osoba promiskuitetna. Ima zena koje su presle oho-ho kilometrazu a opet nisu dobile epitet Dr Olje. Valja ici od slucaja do slucaja. Uopstavanje obicno iskrivi krajnji zakljucak do besmisla i neprepoznavanja.

Ja predlazem da se osnuje komisija ovde na Lj&S forumu, te da se prijave dobrovoljci koji ce se striktno nauke radi krenuti u istrazivacki (a mogao bi se zvai i -ebacki) pohod na Dr Olje. Pa da vidimo sta ce da bude, brojevi ne lazu.

Dr Olja je zena cije seksualno ponasanje (i izbor/e) okolina ne razume. Ne mora da znaci da se Dr Olja napasla qraca ko Sharulja na livadi, vec je okolina takvom smatra. Nekada se radi o promiskuitetnoj osobi, a nekada opet o osveti ljubomorne suparnice, kompleksasice, ili onog sto mu nije dala.

Kazem ne mora da bude uvek da je osoba promiskuitetna. Ima zena koje su presle oho-ho kilometrazu a opet nisu dobile epitet Dr Olje. Valja ici od slucaja do slucaja. Uopstavanje obicno iskrivi krajnji zakljucak do besmisla i neprepoznavanja.

Ja predlazem da se osnuje komisija ovde na Lj&S forumu, te da se prijave dobrovoljci koji ce se striktno nauke radi krenuti u istrazivacki (a mogao bi se zvai i -ebacki) pohod na Dr Olje. Pa da vidimo sta ce da bude, brojevi ne lazu.

mala dopuna
nije kilometražu nego qurometražu

Ali, pošto žene nemaju ugradjen
qrometar, mogu da lažu koliko hoće

Kao, npr, žene znaju muskarce da broje
samo do dva.
1. prvi
2. drugi - svi ostali

Poslednja izmena:
Definicija:dr..olja

Rec dr..olja potice od reci "droplja",koja je staroslovenskog porekla,i oznacava barsku pticu,ruzicastog kljuna,koji je podsecao na ruz koje su nosile prostitutke,za vreme Karadjordja.Odatle su prostitutke dobile naziv droplje,a vrmenom je slovo P nestalo..Tako su nastale dr...olje..

Ja sa Sex Expert za Dr Olje :cool:

moj stav je da se dr.oljom proziva devojka koja voli qurac
kažu vidi se to na licu
vidi se jer retko ko ume da skarije u govoru lica i tela extremno oduševljenje
dakle qurcoljupke se proglašavaju za dr.olje
pokopajte mi teoriju!
šta je onda muškrac koji voli pitchku ? drolj ? a koji je ne voli ? (dobro, naletite poneki tako)
ko što ja i ti iamo pravo da volimo pitchku, ništa manje ona nema prava da voli ******...
i kaže se viri joj ****** iz oči

šta je onda muškrac koji voli pitchku ? drolj ? a koji je ne voli ? (dobro, naletite poneki tako)
ko što ja i ti iamo pravo da volimo pitchku, ništa manje ona nema prava da voli ******...
i kaže se viri joj ****** iz oči

Predstava nasega naroda je takva , da su zene lose zene kada se vodaju sa svima unaokolo i vode seks,a muskarci to nisu jer je njima tako Odredjeno.Takav je mentalni karakter nasega naroda.:whistling:

mala dopuna
nije kilometražu nego qurometražu

Ali, pošto žene nemaju ugradjen
qrometar, mogu da lažu koliko hoće

Kao, npr, žene znaju muskarce da broje
samo do dva.
1. prvi
2. drugi - svi ostali

Ja se izvinjavam ali svedoci smo da zene IMAJU qrometar, samo treba da znas gde da im trazis displej od qrometra.

Hint: u ocima, derane, u ocima.

Back