gost133745
Aktivan član
- Poruka
- 1.330
mozda za stariju decu koja znaju da se pobrinu oko svojih elementarnih potrebaPustite decu da žive, da se druže. Svaki vrtić je dobar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda za stariju decu koja znaju da se pobrinu oko svojih elementarnih potrebaPustite decu da žive, da se druže. Svaki vrtić je dobar.
ovde devojčice od 7 godina kad krenu u školu kao da su krenule na snimanje zvezde granda
a one duplo starije kao da su krenule na najstariji rad na svetu
![]()
али, без обзира што су мирно лежале и ћутале - нису добијале бомбону!![]()
Au etotako kako opisuješ ja sve zamišljam neku Indiju ili Avganistan ili tako nešto![]()
Šta je to dobar vrtić? - то се и ја питам!
наиме, у државном вртићу за моје дете нема места, јер је, забога, рођена два месеца прекасно! (значи, може тек следеће године!!!)
а од приватних:
- цена 220е, имају свог педијатра, али да би видео вртић треба да се најавиш и дођеш у поподневним сатима кад деца нису ту?!?
- цена 255е, имају свог педијатра, (локација идеална), сами спремају храну, али... 255е за дете од годину дана!!!
- цена 180е, вртић на спрату - значи цео дан у затвореном простору, не спремају храну већ им нека фирма довози... хммм...
потрага се наставља, а ја за два месеца почињем да радим...
Bilo bi u drzavnimasamo da imas vezu... Ee zasta mi placamo poreze....
![]()
Šta je to dobar vrtić? - то се и ја питам!
наиме, у државном вртићу за моје дете нема места, јер је, забога, рођена два месеца прекасно! (значи, може тек следеће године!!!)
а од приватних:
- цена 220е, имају свог педијатра, али да би видео вртић треба да се најавиш и дођеш у поподневним сатима кад деца нису ту?!?
- цена 255е, имају свог педијатра, (локација идеална), сами спремају храну, али... 255е за дете од годину дана!!!
- цена 180е, вртић на спрату - значи цео дан у затвореном простору, ТВ у соби у којој деца бораве, спавају у некој другој соби - затворени, не спремају храну већ им нека фирма довози... хммм...
потрага се наставља, а ја за два месеца почињем да радим...
Имамо ми стрељане...Jebbena Smrdija.
Da sam ja neka vlast ja bih uveo streljane.![]()
Ел у стрељани?MA kad te ja jednom ustrelim...![]()
Што не?Neee...![]()
Препуштам с(в)е теби.Ima jedno bolje mesto!![]()
ovde decaci od pet godina kada krenu u osnovnuu skolu nose sako, kosulju i kravatu![]()
..shta se ovo desilo sa etotako?
..promenila nik i banovali je? ..ili se odjavila..?