Јуче сам поставио ову тему на политици али она је била обрисана без да је ико пголедао. Очигледно је да људи скачу чим се помене реш фашизам и не дозвољавају да се та појава гледа са објективног становишта.
Није ми намера била да величам фашизам као поредак, већ да укажем на неке његове успехе у економији и вођењу државе.
Наима, познато је да је Хитлер од руиниране и пропале Немачке створио завидну економску и војну силу, подигао стандард грађана и грађанки, искоренио криминал а корупцију свео на промиле, изградио комплетну инфраструктуру, постизавао велика достигнућа у науци итд.
Исти сценарио је био и са Италијом и Јапаном. Није познат случај у модерној историји да су се неке државе за тако кратко време уздигле и постигле огроман напредак.
Шта је тајна љиховог успеха и дали би то могло да се примени на данашње време, само да уместо фашистичке идеологије буде иделогија Евроатлантских интеграција, мултикултуралности и мултиетничности, грађанског и цивилног друштва??
Немачка је увек била завидна сила и пре Хитлера , међутим после WW1 Немачка је пала у економску и моралној апстиненцији као бивша велика монархија , блокирана наводно је смела имати само 100000 војника и тд. ембарго на наоружање и остало...
ткз....савезничка патка!
Наоружавана и од Британије и од Америке па чак и Русије!
Идеологија је само фарса "Хазбурговаца" као свете владаре римског царства.
Да не улазим даље колико је сам Хитлер био плав и плавоок

Но истина што си приметио да бивше фашистичке силе наводно "поражене" живе данас боље него пбедничке а нарочито Србија.
Но као и увек тајна је у економији а не у идеологији , идеологија је само фасада за економију и индустријализацију и тд.
Истина да је цијанид којим су Немци гушили Јевреје потиче из Британије и Русије а не из Немачке.
Но хајде овако ја Америку сматрам масонском државом не могу то да докажем али сам сигуран у то.
Американци су преузели готово устројство фашизма и Хитлера а Хитлера и Мусолинија прогласила антихристима а исту политику воде једино што немају јавне већ тајне конц. логоре.
Америчка економија зависи од фашизма и ратовања , Америка по свом устројству не може да функционише без рата!
Америка у миру пропада и изазива економске кризе као паразитска економско-војна сила!
Но опширна је тима за писање а сви смо ми по мало "Црногорци" рекао бих да од споља преко администратора руше поредак свих држава и стварају задужене државе да независне не би постојале.
Све је то игра моћи и силе , онда гледам нашу омладину , боли ме , не могу да их мрзим јер су Срби који се пале на свастике и сличне ствари и не знају историју пре WW2 просто не знају ко их финансира и за кога раде и трипују фашизам у Србији који је остварив али нацизам никако!
Жао ми је те ретардиране деце која шврљају свастике по синагогама и туку цигане испред контејнера али шта ћеш ретардирана деца раде за исте против којих се идеолошки боре!
Штета што сам Србин , да сам Немац ја бих све то у конц. логоре на принудни рад попут фашизма да економски препороде дрћаву

Но кад скупе муда и оду на север Косова и побију се са Шиптарима и почну по Приштини да шврљају свастике задобиће моје поштовање , и ако им идеолошки нисам близак јер знам историју и донекле антропологију свог народа.
Тако да Љотићи Недићи и слићни кад скупе муда да оду на север Косова да се куресају и даље биће можда уважени , овако сиромашни умно и ментално западни полтрони који бију циге испред контејнера као да је то највећи проблем Србије данас!?
Вероватно када би сазнали да их финансирају сами Јевреји посрали би се по себи