Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ŠTA JE TAČAN RAZLOG VAŠEG GLEDANJA VELIKOG BRATA???
KAKVA JE SVRHA,ZAŠTO GLEDATE, I ŠTA JE TO ŠTO VAM JE ZANIMLJIVO????I ZAŠTO TIH 30 min PROVODITE PRED EKRANOM,UMESTO NA SVEŽEM VAZDUHU IL UZ NEKU DOBRU KNJIGU?? Molim vas samo odgovorite,prepričavanje o dešavanjima iz kuće se NE TRAŽE!!!!
HVALA UNAPRED NA ODGOVORIMA,JAKO SU MI ZNAČAJNI8-)
Gledala sam prvi serijal, ovaj, samo ulazak u kucu i isto vece sam izgubila interesovanje.
Ne znam, prvi VB mi je bio zanimljiv i bas sam navijala za Ivana, valjda sam htela da pobedi osoba za koju sam smatrala da zasluzuje da uzme pare. Sad su mi svi bez veze, pa ne gledam. Vise volim knjige. Sajam knjiga u toku a ja jos nisam otisla, bruka!
KAKVA JE SVRHA,ZAŠTO GLEDATE, I ŠTA JE TO ŠTO VAM JE ZANIMLJIVO????I ZAŠTO TIH 30 min PROVODITE PRED EKRANOM,UMESTO NA SVEŽEM VAZDUHU IL UZ NEKU DOBRU KNJIGU?? Molim vas samo odgovorite,prepričavanje o dešavanjima iz kuće se NE TRAŽE!!!!
HVALA UNAPRED NA ODGOVORIMA,JAKO SU MI ZNAČAJNI8-)
Preteruju sa Mikijem. Nije on sad toliko velika atrakcija da ce svi da zaneme od uzbudjenja.On ionako i prosli put kad su ga ubacili nije bio neka velika atrakcija, samo se zamlacuju sa njim ovi iz Velikog brata, Miki je samo za njih velika atrakcija.
Preteruju sa Mikijem. Nije on sad toliko velika atrakcija da ce svi da zaneme od uzbudjenja.On ionako i prosli put kad su ga ubacili nije bio neka velika atrakcija, samo se zamlacuju sa njim ovi iz Velikog brata, Miki je samo za njih velika atrakcija.