Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
Da, kxm, kako da ne, nisi je ni cuo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali i ako jesam to je bilo dosta davno.. odavno se ne bavim napadanjem ljudi koji slshaju drugaciju muziku od mene 
Gledajte, nemojte da mesate emo ziku i emose koji zive takvim zivotom... NEMOJTE, jednostavno nemojte!!!
TH nisu emo... nisu, znaci nisu emo... to samo detetu od 2 godine moze da padne na pamet... a u stvari i ne moze!!!
Ja sam nabrojala emo groope, sve posle i pre toga NIJE emo...
Bulletsi???
TOKIO HOTEL![]()
![]()
![]()
Slazem se sa tobom!!!EMO TREBA RAZUMETI I AKO SE NE PRONALIZITE U TOM STILI NEMOJTE S**** BZVZ!!!!! KAD POLA VAS NE ZNA NI STA JE TO.....Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.
Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....Uzivajte u jadnim zivotima....
Peace \m/
Slazem se sa tobom!!!EMO TREBA RAZUMETI I AKO SE NE PRONALIZITE U TOM STILI NEMOJTE S**** BZVZ!!!!! KAD POLA VAS NE ZNA NI STA JE TO.....![]()
smatram da se emocije najbolje dozivljavaju na maternjem jeziku
Nije tacno da su ljudi koji slusaju tu muziku i vole taj stil oblacenja non stop depresivni i da jadikuju i smaraju..To nema veze,ja poznajem ljude koji tu muziku slusaju ili vole stil oblacenja i uopste nisu takvi,naprotiv veoma su cool i zabavni...Meni je ta muzika ok,pa ne idem i secem vene ziletima
To su samo predrasude..Pa svima nama ponekad dodje da se bedacimo,slusamo tuznu mjuzu...To je prosto stvar raspolozenja..
I da..zivot sa 15,16,17 god. nije ni malo lak,ipak je to period prelaza i upoznavanja sa svim i svacim.
Ah, jedna moja drugarica (Xenia) je isekla ruku (napisala HATE ) ali uopste nije emo vetj metalka...

Kod nas su na slican nacin postojala decica ali samo oni su slusali PUNK & SkaEmo ti vise nije EMO,
recimo u Sapco imas grupicu decice zovemo ih deca mraka,
sve redom su kao metalke,
seku vene po WCima kluba,
pokusavaju da se udave u Savi obucene,
placu non-stop,
i zato su one EMO...![]()
Kod nas su na slican nacin postojala decica ali samo oni su slusali PUNK & SkaI neko ih prozvao strumfovi. . .

Great time :rolleyes:
glupa siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (:
Oh .. Hvala ti BOZHEEE za josh 1 pametan post u ovom topicu ... :/
@ Aca je car!
tvoja drugarica se verovatno samo qrchila, ili neshto sl. Ja npr. nikad ne bih mogla da isechem tako vene ili ruq, koliko god depresivna bila .. Jednostavno volim da sam sama dok sam u tom stanju dok se ne isqliram. Ali bozhe, NE DA SE SECHEM :S Vidite da su to samo predrasude ..