Šta je stvarno zapravo EMO?!

BFMV nije emo, i nemas ti pojma o trenutnim standardima. Mozda im ime benda deluje tako, ali nije... Chak stavise, momci iz benda su u nekom wannabe nadrkanom fazonu, plus je novi album u josh "jachem" metalkor fazonu, tako da otpadaju te priche... (ja nisam ni emo, niti slusam bfmv, dzast for d rekord ;) )

Drugo... I ponavljam, ne kapirate zasto se secu... vi ste happy, imate zivote, i uzivajte u njima...

A oni nemaju zivot? Ma kako da nije... U tome je poenta, sto onih istinskih emosa nema, to su sve u sustini razmazeni istripovani klinci.

Pominjes i pozere... Nemoj jos i o tome, molim te ;)

eventualno da prilozim ovu :D
TokioHotel-killbill-1.jpg

BFMV jeste emo ali ovaj novi album nije emo album kida a inace obozavam bend i zabole me da li su emo ili ne!! Uostalom sta mrzite te ljude,bole vas ku*ac zivite svojim nacinom zivota i pustite druge da zive i decurlija koja slusa TH uskoro ce odrasti i prestati da slusa TH i preci na nesto kvalitetnije!! WhenDarknessFalls svaka cast!!

Kao prvo...... BFMV nisu emo.... naziv, da, deluje emo.... ali ono od ranije emo? Ovo od sad emo???
WTF?
E stvarno prvi put cujem da neko kaze da oni mogu da budu emo.... sto kazu, LoL, ne mogu ni da 'prismrde' njemu... e pls, nemojte da pricate, kad niste ni culi pravu ziku.... ;) mislim pravuemo ziku... xe xe
I jos nesto... ja takodje mislim da je emo preterivanje, u svakom mogucem smislu.... da nije sve toliko crno koliko jeste... a u stvari i nije! Emosi uopste nisu losi ljudi, niti se biju, vec su fini, mozda onako mirni hladni, ali nije ni to sve! Ima nekih koji su bas ono weee.... e, ae necu da se raspravljam ne mozete to da ukapirate LoL i kraj ;)

Pa mnogi misle da je neki zivotni pravac, je*em li ga.... ali mislim meni nije to bas....:S
Ja vise volim ziku... mnooogo vise!!! I textovi uopste nisu depresivni... imaju uglavnom 3-4 malo depresivnije balade... ostalo sve lici na punk, samo malo....nezrelije da se izrazim..

Gledajte, nemojte da mesate emo ziku i emose koji zive takvim zivotom... NEMOJTE, jednostavno nemojte!!!
TH nisu emo... nisu, znaci nisu emo... to samo detetu od 2 godine moze da padne na pamet... a u stvari i ne moze!!!
Ja sam nabrojala emo groope, sve posle i pre toga NIJE emo...
Bulletsi??? :rotf:
TOKIO HOTEL :rotf: :rotf: :rotf:

C.... o Boze svasta, majke mi, videcete da nisu emo... e a stvarno!!! Mozda Bill izgleda kao da jeste, ali imidz nema nikakve veze s zikom!!!
Evo kako izgledaju From First To Last
From_First_To_Last01.jpg

Eto, k'o klosari nista posebno....
Dakle, TH je pop-rock i nema ni -6585986586576967 veze sa emoom.... o j*t.... al' stvarno ni dete od 2 godine ne bi ni pomislilo nesto ovakvo...:roll:
O moj mili Boze...

Back