- Poruka
- 2.522
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EMO je zapravo proseravanje jedno veliko.
''Niko me ne voli'' ''Hoću da me sažaljevaju'', ''Kupite mi to i to ili ću presjeći vene'' '' O ne, život je sranje, mrzim sebe, mrzim sve, idem da siječem vene''
I slično
Ako vam je život sranje, ubijte se, svakako je samoubistvo u filozofiji najviši čin mudrosti, samouništenje.
Ako ste svjesni da je život jedan, i da u njemu nailazimo ponekad i na teže faze, gdje treba proliti i krv i suze, ali uz dovoljno snage i to se prođe.
I ja sam taman za te godine ''emo-a'', ali me to nervira, ja jesam pesimista, ali pesimista-realista u današnjem svijetu, i ne mrzim sebe, štaviše sebe volim iznad svega, i vjerujem da se sve može pobijetiti kad se ima volja.
Šta je ljudima danas, ugledaju Tokio Hotel, rokaju se odmah, bolesni zbog nekih pjesama kojima je tekst nastao za dvadeset minuta, bez ikakvog kvaliteta muzike.
Ljudi saberite se malo, pamet u glavu kad vam je već data, jednom se ima 14-15-16 ili koliko već godina, nemojte poslije da se kajete zbog vremena koje ste izgubili u njima, neće se više vratiti nikada, a ako ih provedete kako treba uvijek ćete moći uživati u samoj pomisli na te godine...
Ajd uzdravlje, i manite se gluposti, put a smile on your face...

Mis'im stvaarno...
Nije sve tako lepo kako ti mislis da jeste :|
Kao prvo niko se ne ugleda na Th...:S...ne znam s'a svi odmah pocinju pricu o njima....
I nisu to glooposti..neko stvaaarno ima problema... mislim ono, da treba da bude u depresiji... -.-
A ovo zatamnjeno je pooootpuno sr**je!
1930847585655 put ponavljam da se ne secu svi emosi!!!!
NIJE STVAR U TOME o.O
Mogla bi da imas bar malo dostojanstva... nadam se da ces da popijes ban, i da naucis da se ponasas kako dolikuje i procitas pravila 4uma... i ako ti je muka emo-a, zasto uopste dolazis na ovu temu? Ako ti se ne svidja, zaobidji, a pusti ostale da istrule... 8)joj bre muka mi ej vise,sta emo imaju osecanja,probleme A OSTALI!
vi istrulite tu gde jeste
Mogla bi da imas bar malo dostojanstva... nadam se da ces da popijes ban, i da naucis da se ponasas kako dolikuje i procitas pravila 4uma... i ako ti je muka emo-a, zasto uopste dolazis na ovu temu? Ako ti se ne svidja, zaobidji, a pusti ostale da istrule... 8)

Cool, drago mi jeSvakim trenutkom me sve vise iznenadjujes....i to bogme prijatno![]()
joj bre muka mi ej vise,sta emo imaju osecanja,probleme A OSTALI!
vi istrulite tu gde jeste

sala)
\m/Mrzim kad ih nazivaju emosima... kao prvo, nijedan od njih ne izgleda kao emo se Pete-a.... a i on malo...:S
Stvarno volim ovaj topic (zato sto je mojsala)
Sala, sala, sala, ali kad smo vec kod emosa, vidim da nemate pojma koja je emo zika...
E pa meni je dosta da pricate MCR emo, MCR emo, kad nisu ni E od emo...Mislim, vi sve znate a samo ovo ne znate.... I mean come ooon.... dakle MCR obozavam, ali oni nesu emoooo..... got it?
Ne morate da verujete u sve sto pise u BRAVO-u...Xe xe....
Panic At The Disco nisu emo... takodje -.-
Ne znam sta su, kazu da su neki Radiohead, ali to su bullshit
Fall Out Boy???
Wtf is that???
To emo?
Ja onda slusam black metal....
Mrzim kad ih nazivaju emosima... kao prvo, nijedan od njih ne izgleda kao emo se Pete-a.... a i on malo...:S
A textovi... WHAT???
I mean.... rtrd...
Tako da, kao sto je rekla Nodi-Wolf daaaavno zaboravljen muzicki pravac, ali evo.... it's time.... IT CAME BAAAACK...!!! XAXAXAXAXAXA ovo je samo sala -.-
Ali ozb, eto backovalo se
Sad smo svi hepi
Yey
Anyway, some real 'mo music
- From First To Last.... ono..... najbolji\m/
- Jimmy Eat World... oni su bas ono, malo... kxm, deciji da kazem, onako malo nezreli u odnosu na ove gore, ali su ql
- Silverstein... prilicno sooper
- Thursday.. oni su isto oke, ali ne znam da li su bas cist screamo....:S
- Bless The Fall... mis'im s'a reci.....
- Three Days Grace... kao & Jimmy
- Aiden.... rocks
Eto tako nesto otprilike... so... MCR, PATD & FOB aren't emo!!!
I ponavljam, ne kapirate zasto se secu... vi ste happy, imate zivote, i uzivajte u njima...

kreptoman:gled'o
EMO je posledica tinejdzerskog izhivljavanja
inache BULLET FOR MY VALENTINE je po trenutnim "standardima" emo, al' ja ih opet slusham, iako ne volim emose