Šta je stvarno zapravo EMO?!

EMO je zapravo proseravanje jedno veliko.
''Niko me ne voli'' ''Hoću da me sažaljevaju'', ''Kupite mi to i to ili ću presjeći vene'' '' O ne, život je sranje, mrzim sebe, mrzim sve, idem da siječem vene''
I slično

Ako vam je život sranje, ubijte se, svakako je samoubistvo u filozofiji najviši čin mudrosti, samouništenje.
Ako ste svjesni da je život jedan, i da u njemu nailazimo ponekad i na teže faze, gdje treba proliti i krv i suze, ali uz dovoljno snage i to se prođe.
I ja sam taman za te godine ''emo-a'', ali me to nervira, ja jesam pesimista, ali pesimista-realista u današnjem svijetu, i ne mrzim sebe, štaviše sebe volim iznad svega, i vjerujem da se sve može pobijetiti kad se ima volja.
Šta je ljudima danas, ugledaju Tokio Hotel, rokaju se odmah, bolesni zbog nekih pjesama kojima je tekst nastao za dvadeset minuta, bez ikakvog kvaliteta muzike.
Ljudi saberite se malo, pamet u glavu kad vam je već data, jednom se ima 14-15-16 ili koliko već godina, nemojte poslije da se kajete zbog vremena koje ste izgubili u njima, neće se više vratiti nikada, a ako ih provedete kako treba uvijek ćete moći uživati u samoj pomisli na te godine...

Ajd uzdravlje, i manite se gluposti, put a smile on your face...

Mis'im stvaarno...
Nije sve tako lepo kako ti mislis da jeste :|
Kao prvo niko se ne ugleda na Th...:S...ne znam s'a svi odmah pocinju pricu o njima.... :roll:
I nisu to glooposti..neko stvaaarno ima problema... mislim ono, da treba da bude u depresiji... -.-

A ovo zatamnjeno je pooootpuno sr**je!
1930847585655 put ponavljam da se ne secu svi emosi!!!!
NIJE STVAR U TOME o.O

Mis'im stvaarno...
Nije sve tako lepo kako ti mislis da jeste :|
Kao prvo niko se ne ugleda na Th...:S...ne znam s'a svi odmah pocinju pricu o njima.... :roll:
I nisu to glooposti..neko stvaaarno ima problema... mislim ono, da treba da bude u depresiji... -.-

A ovo zatamnjeno je pooootpuno sr**je!
1930847585655 put ponavljam da se ne secu svi emosi!!!!
NIJE STVAR U TOME o.O

i to se ne pokazuje to se oseca.

Stvarno volim ovaj topic (zato sto je moj :cool: sala)
Sala, sala, sala, ali kad smo vec kod emosa, vidim da nemate pojma koja je emo zika...
E pa meni je dosta da pricate MCR emo, MCR emo, kad nisu ni E od emo... :roll: Mislim, vi sve znate a samo ovo ne znate.... I mean come ooon.... dakle MCR obozavam, ali oni nesu emoooo..... got it?
Ne morate da verujete u sve sto pise u BRAVO-u... :D Xe xe....
Panic At The Disco nisu emo... takodje -.-
Ne znam sta su, kazu da su neki Radiohead, ali to su bullshit :D
Fall Out Boy???
Wtf is that???
To emo?
Ja onda slusam black metal.... :roll:
Mrzim kad ih nazivaju emosima... kao prvo, nijedan od njih ne izgleda kao emo se Pete-a.... a i on malo...:S
A textovi... WHAT???
I mean.... rtrd...

Tako da, kao sto je rekla Nodi-Wolf daaaavno zaboravljen muzicki pravac, ali evo.... it's time.... IT CAME BAAAACK...!!! XAXAXAXAXAXA ovo je samo sala -.-
Ali ozb, eto backovalo se ;)
Sad smo svi hepi
Yey
Anyway, some real 'mo music :cool:
- From First To Last.... ono..... najbolji :cool: \m/
- Jimmy Eat World... oni su bas ono, malo... kxm, deciji da kazem, onako malo nezreli u odnosu na ove gore, ali su ql
- Silverstein... prilicno sooper ;)
- Thursday.. oni su isto oke, ali ne znam da li su bas cist screamo....:S
- Bless The Fall... mis'im s'a reci.....
- Three Days Grace... kao & Jimmy ;)
- Aiden.... rocks :D
Eto tako nesto otprilike... so... MCR, PATD & FOB aren't emo!!!

Mrzim kad ih nazivaju emosima... kao prvo, nijedan od njih ne izgleda kao emo se Pete-a.... a i on malo...:S

Oni nisu emo zato sto (ne) izgledaju kao emosi, vec zato sto je muzika koju sviraju emo... Nije sve u izgledu, shvati ;)

Drugo, to sto emo muzika nije ista kao pre 30 godina.. Pa to je valjda i normalno u sustini, jer svaki zanr napreduje i razvija se...

Sta vise, ja nemam nista protiv istinskih emoa... Ljudi koji sve dozivljavaju malo "jache" nego ostali, ali nemaju stalno suicidalne ideje i slicna sranja. A o istripovanim klinkama koje imaju manje od 15 godina, chule su za neke stvari u Bravo-u, a ni same ne znaju sta je zapravo i samoproglasavaju se za to... To bih sve zatvorio u jednu sobu i trovao najgorim blek metalom :wink:

Stvarno volim ovaj topic (zato sto je moj :cool: sala)
Sala, sala, sala, ali kad smo vec kod emosa, vidim da nemate pojma koja je emo zika...
E pa meni je dosta da pricate MCR emo, MCR emo, kad nisu ni E od emo... :roll: Mislim, vi sve znate a samo ovo ne znate.... I mean come ooon.... dakle MCR obozavam, ali oni nesu emoooo..... got it?
Ne morate da verujete u sve sto pise u BRAVO-u... :D Xe xe....
Panic At The Disco nisu emo... takodje -.-
Ne znam sta su, kazu da su neki Radiohead, ali to su bullshit :D
Fall Out Boy???
Wtf is that???
To emo?
Ja onda slusam black metal.... :roll:
A textovi... WHAT???
I mean.... rtrd...

Tako da, kao sto je rekla Nodi-Wolf daaaavno zaboravljen muzicki pravac, ali evo.... it's time.... IT CAME BAAAACK...!!! XAXAXAXAXAXA ovo je samo sala -.-
Ali ozb, eto backovalo se ;)
Sad smo svi hepi
Yey
Anyway, some real 'mo music :cool:
- From First To Last.... ono..... najbolji :cool: \m/
- Jimmy Eat World... oni su bas ono, malo... kxm, deciji da kazem, onako malo nezreli u odnosu na ove gore, ali su ql
- Silverstein... prilicno sooper ;)
- Thursday.. oni su isto oke, ali ne znam da li su bas cist screamo....:S
- Bless The Fall... mis'im s'a reci.....
- Three Days Grace... kao & Jimmy ;)
- Aiden.... rocks :D
Eto tako nesto otprilike... so... MCR, PATD & FOB aren't emo!!!

Procitaj ti seko ovih sedam strana pa ces videti da je neko odavno otkrio Ameriku...:roll:

Evo šta mene najviše nervira kod njih:
Razumem ja da je neko nezadovoljan stanjem u državi ili bilo čime što ne može da promeni ili mu teško pada(možda i sobom), pa se samopovređuje zbog toga. recimo ima razlog.
Ali oni su depresivni, tužni, samopovređuju se: ZBOG ČEGA? Zato što su emotivni? To je najveća glupost ikada. Eto ja sam emotivan, idem da sečem vene. To je samo dokaz koliko neko mora da bude emocionalno nezrela osoba da bi se ponašao tako.
I dižu frku ni oko čega. Smo hoće da budu primećeni.
I grunge i doom imaju depresivnu notu. Ali ljudi su bar znali zašto kada su stvarali.

@WhenDarknessFall
Samo sam napomenula da ne izgledaju kao emosi za razliku od ostalih, i ja stalno pricam da nije sve u stilu naravno, ali sam samo dala JEDAN primer... za FOB..... a i lepo rekoh, pogledaj par textova njih pa From First-a pa ces da shvatis ;)
@Nodi-wolf, oke, we've done, ako si ti mozda znala da oni nisu emo, ima mnogo ljudi koji to nisu znali..:roll:
@QueenOfTheRodeo
Ne znam, prestala sam da brojim, ali stvaaarno NE MORA znaci ne mora da znaci da se svi secu.. .to na kraju krajeva nije bitno... Oni sto se secu, pa nose kratke majice da im se sve to vidi... e to su poseri.... i naravno poseri su ti koji su do juce slusali 'Umrela' a sutra dodju i kazu "Ja sam emo"
To je vrlo, ali vrlo jak slucaj ovde.... mislim svuda...
I ponavljam, ne kapirate zasto se secu... vi ste happy, imate zivote, i uzivajte u njima... nemojte da se trujete ovim emo stvarima... svi imamo mi opravdane razloge zasto to i to radimo ;)
Iliti:
"It's a MCR thing..,,
You wouldn't understand ;)"
Mada, ovo je kao da su MCR sad emo, ali su to neki nesto pobrkali :D

I ponavljam, ne kapirate zasto se secu... vi ste happy, imate zivote, i uzivajte u njima...

Ne, otkrij nam tu tajnu- ali mislim da ne možeš, jer je ni sama ne znaš.
Vidiš, nikome ovde nije sve u životu išlo po ulju i nisti vi jedini "jadnici" kojima se dešavaju sranja. Čak mislim da ste više umišljeni, jer neko ko stvarno ima probleme teško da bi išao okolo i hvalio se time kako mu je sve sjebano u životu. Znaš, da neko ima toliki problem-Pokušao bi da ga reši, a ne bi umišljao okolo i padao u nesvest od života.
Ljudi bre žive bez bubrega pa su veseli. To nema nikakave veze sa tim kakav ti je život.
Inaravno, nemoj lično da me shvatiš, ovo je samo moje mišljenje.

sto se tice emovaca, ja ne moram nista da kazem pored ove slike
Tokio_Hotel_1-1.jpg

Back