Šta je stvarno zapravo EMO?!

Ijao, ala se nalupaste gluposti... vecina ne zna ni sta je emo...
Emo - previse emotivne osobe, osobe koje svaku emociju dozivljavaju 100 puta jace nego neko ko nije emo... nekad je to depresija... nekad euforija... drasticne promene emocija... a ne samosazaljevajuci mazohisti kao sto mislite... uostalom, i da jesu, sta koga ovde zaboli qQq? Njihov zivot, njihova stvar... znam ja da je vama mnogo lakse da osudite nesto sto ne razumete nego da se potrudite da razumete osobe ili stvari koje su drugacije... ja ne razumem kako neko moze da voli metal, prema meni to nije muzika, vec gomila buke i deranja... ali, kontam da mora da ima neki smek kad toliko ljudi voli metal, i nisam subjektivan, ne osudjujem tu mjuzu niti idem naokolo i vredjam istu... znaci, malo tolerancije pliiizzz... ne budite tako povrsni i niski... 8)
P.S. Na ovom forumu se u nekoliko mojih postova moze videti vredjanje metala, ali sam to radio samo zato sto su metalci vredjali Brit na njenoj temi... samo sam demonstrirao koliko je glupo to sto rade... valjda su skontali to kad su bili na drugoj strani price...

Emo - previse emotivne osobe, osobe koje svaku emociju dozivljavaju 100 puta jace nego neko ko nije emo... nekad je to depresija... nekad euforija... drasticne promene emocija... a ne samosazaljevajuci mazohisti kao sto mislite... uostalom, i da jesu, sta koga ovde zaboli qQq? Njihov zivot, njihova stvar... znam ja da je vama mnogo lakse da osudite nesto sto ne razumete nego da se potrudite da razumete osobe ili stvari koje su drugacije... ja ne razumem kako neko moze da voli metal, prema meni to nije muzika, vec gomila buke i deranja... ali, kontam da mora da ima neki smek kad toliko ljudi voli metal, i nisam subjektivan, ne osudjujem tu mjuzu niti idem naokolo i vredjam istu... znaci, malo tolerancije pliiizzz... ne budite tako povrsni i niski... 8)
P.S. Na ovom forumu se u nekoliko mojih postova moze videti vredjanje metala, ali sam to radio samo zato sto su metalci vredjali Brit na njenoj temi... samo sam demonstrirao koliko je glupo to sto rade... valjda su skontali to kad su bili na drugoj strani price...

haha pa to je bolest ,ma to je zesca izmisljotina preuvelicavano je to

Eeeeh... Ima ti ovo smisla, znas?;)

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol:Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/
Nemam ništa protiv emo stila, šta više simpatičam mi je, ali stvarno ne razumem kako neko može da misli da oseća više od nekoga i kako misli da ta osećanja izrazi odećom?Još mi nije jasno koja se to stidljiva osoba oblači tako da svima upada u oči!?Nekome prosto ne odgovara ta muzika, nema to veze sa strahom.

ako si ciljala na th onda stvarno....................ti uzivaj

Mislila sam i na njih i na sve ostalo!!! A ono sto si rekla da je dobro sto smo zaostali u vezi sa EMO-m,pa i nije.Zamisli da neki emos dodje ovde iz neke strane zemlje(gde je to normalno)i naleti na skinsa(ili kako se vec pise,oni sto obozavaju Hitlera)...nebi bas bilo lepo za videti posle njihove reakcije!!!

Mislila sam ne samo na njih vec na svu stranu muziku tog tipa! Namerno sam pustala i TH i svakakve grupe koje pevaju takvu muziku i ko god da je slusao sa monom,svima je faca bila nesto poput ovoga :x!!!
A ono sto se tice da je dobro to sto smo zaostali sa emo-m,hm. Zamisli da neki emos dodje iz neke zemlje u kojoj je to skroz normalno ovde i naleti na skinse(ili kako se vec pise,ma oni sto obozavaju hitlera)...predpostavljam da nebi bilo lepo za videti. :confused:

Mislila sam ne samo na njih vec na svu stranu muziku tog tipa! Namerno sam pustala i TH i svakakve grupe koje pevaju takvu muziku i ko god da je slusao sa mnom,svima je faca bila nesto poput ovoga :x!!!
A ono sto se tice da je dobro to sto smo zaostali sa emo-m,hm. Zamisli da neki emos dodje iz neke zemlje u kojoj je to skroz normalno ovde i naleti na skinse(ili kako se vec pise,ma oni sto obozavaju hitlera)...predpostavljam da nebi bilo lepo za videti. :confused:

Emo - previse emotivne osobe, osobe koje svaku emociju dozivljavaju 100 puta jace nego neko ko nije emo... nekad je to depresija... nekad euforija... drasticne promene emocija... a ne samosazaljevajuci mazohisti kao sto mislite
Takav psihichi poremecaj je redak , ne mozhe toliko ljudi da ga ima , to se ne prenosi kao zaraza, to je trend. Ja emoe izbegavam , ne zadirkujem , ne zhalim , ljudi ko ljudi.
Mada , budimo realni vecina njih se folira.

ma meni se to swe sa emom smuchilo.... shta sad, ako si emo, trebash stalno da budesh depresivan ili shta wetj?!!!!:roll:
ja sam prepreprewishe opichena i hiperaktiwna da bi bila emo.... i prewishe sam wesela..... a ne bih wolela da su oko mene ljudi koji mi ubijaju dobro raspolozenje samo zato shto su emo!
nemam nishta protiw toga, bash me briga.... waljda su emo prewishe emotiwne osobe..... jedino mi se tu swidja oblachenje, kada kombinuju drechawe boje sa tamnim, a pirsinzi i one frizure ne.....

Whatever...
Anyway
@ANARHO_SISTEM pa, pazi, moze!
Oni tako privlace paznju sto je i cilj, mada i nije toliko bitno da se istice :l cak i obicna majca, uske farke & starke mogu da budu emo.... o.O
Znači ja sam onda emovka, a slušam rock.Ja sam mislila na one emovce što baš upadaju u oči.Mislila sam da je ovde o njima reč.Ne ljudi su extra, samo ja sam hiperaktivna osoba tako da mi neke stvari baš i ne stoje.Treba hrabrosti onako nešto obući posebno zbog reakcije okoline.:DZnam iz iskustva kako je to kada obučeš nešto, a one guskice kojima je samo Grand stile pravi počnu da prigovaraju.Aj na to ni ne reagujem, ali kada profesori stanu ko poslednji maloumnici, e to je stvarno žešće.Očekivao bi čovek da su pismeni (čast izuzecima).

ma meni se to swe sa emom smuchilo.... shta sad, ako si emo, trebash stalno da budesh depresivan ili shta wetj?!!!!:roll:
ja sam prepreprewishe opichena i hiperaktiwna da bi bila emo.... i prewishe sam wesela..... a ne bih wolela da su oko mene ljudi koji mi ubijaju dobro raspolozenje samo zato shto su emo!
nemam nishta protiw toga, bash me briga.... waljda su emo prewishe emotiwne osobe..... jedino mi se tu swidja oblachenje, kada kombinuju drechawe boje sa tamnim, a pirsinzi i one frizure ne.....
Da li neko ovde uopste cita moje postove?
EMO LJUDI NISU STALNO DEPRESIVNI, VEC PREVISE EMOTIVNI, SVAKA EMOCIJA IM JE PREVISE IZRAZENA, PA I SRECA... nisu mazohisti ffs...

Emo - previse emotivne osobe, osobe koje svaku emociju dozivljavaju 100 puta jace nego neko ko nije emo...
Ko si ti da procenjujes cija je emocija jaca,a cija slabija? Molim te objasni mi kako se to meri, sad ces jos da me ubedis da ja manje volim svoju devojku,nego sto neki emo voli svoju, ili da je on vise tuzan kad mu neko ode,nego ja.....daj molim te,ostalima kazes da su se nalupali gluposti,a ti se rekao najvecu koju sam procitao na ovom forumu :( ( osim mozda da je Diff hipik, ali dobro )

Back