Šta je stvarno zapravo EMO?!

Drugo, oni to ne rade da bi ispali face ili nesto sl, oni tako rade jer se tako osecaju! Feelings? Do you even know what is that?!:|
Музика је....па не знам...мени се једино "wings of butterfly" HIM свиђа
HIM, nije emo btw....:roll: mada, emo zika i nije neka odredjena....:-o

Као што избегавам геј популацију,снобове,фенсере,лујке (има и тежи облик речи),тако и избегавам емое...
A s'o tako? Da nece mozda da te razbije od batina, pa si se us*'o?:-|
Kao da bi oni nekad nekog mogli da povrede!!! Ma daaaaj pls....

Well, za sada that's it...:roll:
Oh, and btw.... ya fuc*in rtrd....:roll:
////////// to je tamo gde ti pise Num lock (ako znas gde je to:o) odmah pored....
to je /////////
dalje m bla-bla...
Gde je ctrl, iznad shift.... pored odmah je \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\+m+/= \m/:lol:
Nadam se da je sve clear like a tear
Peace, & God Of Rock Is With Ya....suckers....\m/
Пфффф....погледај HIM фронтмена :Ѕ
Он није емо?

Рекао сам зашто их избегавам,зашто не читаш?

BTW
мислиш да сам те питао како да саставим \m/?
Питао сам те како кажеш "пис" и поред ставиш "корну"?
( "peace" i "corna" )

Пфффф....погледај HIM фронтмена :Ѕ
Он није емо?

Рекао сам зашто их избегавам,зашто не читаш?

BTW
мислиш да сам те питао како да саставим \m/?
Питао сам те како кажеш "пис" и поред ставиш "корну"?
( "peace" i "corna" )

Ma nije emo, cini ti se...
A za ovo \m/ znam nego mi je bilo dosadno pa sam se zaebavala(al' je zaebavanje, pa su ubilo -.-)
Pa, meni je to peace...ono copyras?
\m/ kao peace....
xDDD
Meni je tako, ponavljam...

'zvinte za ono zadnja, MOJA GRESKA!:lol::-o
Ali kod nas u okolini Nisa, svi smo selje pa tako pricamo!
Salut

Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.

Ne, vec zato sto im ide na **** da se neko od 15 godina tripuje da je zivot njesra, a zapravo nema nikakve prave probleme u zivotu. Naravno, postoji nesto sto se zove mladalacka depresija, dosta je cesta (i sama znam sta to znaci), ali to je nesto sto se leci, a Emosi naspram ljudi koji su zaista u g.ovnima izgledaju kao najobicniji pozeri, sto i jesu.

Ne, vec zato sto im ide na **** da se neko od 15 godina tripuje da je zivot njesra, a zapravo nema nikakve prave probleme u zivotu. Naravno, postoji nesto sto se zove mladalacka depresija, dosta je cesta (i sama znam sta to znaci), ali to je nesto sto se leci, a Emosi naspram ljudi koji su zaista u g.ovnima izgledaju kao najobicniji pozeri, sto i jesu.

sve si rekla i sve je tacno!

Razlikovati se ne znači biti originalan.Samo ne znači ne biti ono drugo s čim se poredite.
Zvezdica je u pravu,nije to samo njeno mišljenje.To je činjenica.Znam dosta ljudi sa pravim,nerešivim problemima.I uspeli su da ih prebrode,utoliko što su bili jaki i ostali(koliko je moguće)normalni.
Ako neko sa 15 godina pada u depresiju zato što ga je šutnula riba,kako li će se tek suočiti sa pravim problemom? 8)
Koliko sam ja razumeo,to su plačipičke.Izvin'te na izrazu.

Umm...
Nista, nista na izrazu...:D
Anyway, mozda ste i donekle u pravu...
Ali, smorila sam se zesce ne mogu vise da objasnjavam... ima stvarno onih sa problemom, ali i ne kapriam s'a je lose toliko... mislim ono, depresija, sad i to....:S
Mada, kapiram vas, zivite bar majku mu !

Yeah, to je tacno...
Totaly true...
Ae sad se pozdravljam, smorila sam se, "izgubila" energije i tako....
*zeva* tired sam...
Moram da ucim itd.... ja sam streber, drago mi je :D
Anyway, ima vremena da se jos svadjamo...
Ae u zdravlje svima...
Peace \m/

Svim emoima :
Vi mislite da imate uzhasan zhivot , greshite , vecina ima dobrostojece roditelje , ne zhivite bogu iza ledja. Dobijete loshu ocenu , budete odbijeni/e od devojke/momka , pa shta? Tek ste pocheli da zhivite i vi se vec predajete (kobajagi). Vecina njih nije prezhivela nishta previhse teshko zbog chega bi stalno bili tuzhni. Hocete da chujete neshto tuzhno , jedan od najvecih srpskih pesnika Jovan Jovanovic Zmaj je izgubio zhenu i decu , bukvalno gledao kako umiru. Shta je uradio , digao ruke od zhivota , ne , on je postao doktor da bi spashavao druge ljude (posebno decu). Na internetu emoi o takvim ljudima kazhu da su mashine , bezosecajni i da nemaju smisla za umetnost ili shta vec. Zmaj je pisao jedne od najlepshih pesama.
Kad kog je meni teshko zbog nechega i mislim da nema nishega goreg , setim se Zmaja i njegove "jachine" lichnosti , to mi daje snagu.
Secam kada smo cela porodica gledali kako jedan 10-godishnji dechak izbeglica vozi sam traktor. Svi smo plakali , da li je neko od vas emoa prozhiveo to. Ja sam zahvalan shto ja nisam to dozhiveo.
Ne mrzim emoe , vec ih sazhaljevam jer misle da su oni najtuzhiji , dakva derishta treba da budu lepo "diciplinovana" , i da pokazhu malo zahvalnosti.

Back