Šta je stvarno zapravo EMO?!

Da, uzas je... Ali zato nije uzas staviti silikone i imati celulitno dupe... Kao Cecili... Mislim...

@tema:
Ne volim emovce... Ali znam jednu EMO devojku (Tu Alexovu drugaricu) i mogu da kazem da je skroz OK. I ima pink kosu. Ali njoj to BAS slatko stoji.

Jao, da, preslatka je, secerlemica moja ^^ Bas joj lepo, ali PRELEPO stoji ta boja, najsladja devojka koju sam ikad video, pored Brit :D

Sto se tice nacina razmisljanja, povlacenja u sebe itd... mislim da svako treba da uradi to s vremena na vreme, odvoji se od sveta, i dobro razmisli o svemu, realno, i proispita sebe... to cesto radim, kad imam neki problem, i mnogo je bolje resenje nego "sve ce to biti ok"... nekada optimizam ne moze da resi problem kao realno sagledavanje stvari... s druge strane, emo je takav da se preteruje u tome, ali o5, nijedna osoba nije ista, i kod svake osobe se ispoljava drugacije... zato i smatram da je glupo stavljati ljude u bilo kakve grupe, posto smo svi mi unikati...

Meni su emo likovi baš slatki,dok devojke baš i nisu...bar ono što sam ja videla.A to što se oni zavlače po ćoškovima svoje sobe i plaču,to ponekad radim i ja.Baš bih volela da upoznam nekog emovca jer bi mi to bilo neko novo iskustvo(jer ovde gde ja živim i nisu baš česti),ali pre svega bi mi bio extra drug/drugarica,jer su mi baš super likovi a i muzika im je dobra!A i da smo svi isti svet bi bio dosadan,zar ne???

Meni su emo likovi baš slatki,dok devojke baš i nisu...bar ono što sam ja videla.A to što se oni zavlače po ćoškovima svoje sobe i plaču,to ponekad radim i ja.Baš bih volela da upoznam nekog emovca jer bi mi to bilo neko novo iskustvo(jer ovde gde ja živim i nisu baš česti),ali pre svega bi mi bio extra drug/drugarica,jer su mi baš super likovi a i muzika im je dobra!A i da smo svi isti svet bi bio dosadan,zar ne???

Veću glupost nisam čula! :D

Aaaaaax...
Dakle....
Vidim, napisaste nesto, a?!
xDDD
Khm, -.- whatever.
Kapiram totalno zasto ih mrzite. Naravno, ne zivite njihov zivot pa ne znate zasto su oni takvi. Jednostavno, ne kapirate da neko ima neki problem, NESTO sto ga je sje*alo, nesto zbog cega NIJE srecan. Kao da oni zele da budu takvi(OMG, wait a second! I want to be sad :shock: xDDD [totaly true]).... ***, i oni bi uzivali u zivotu kad bi mogli... jeste, mladi ppl, kakvih li sada pa imaju problema jbt? Ali, nit ja, nit vi to ne znamo. Ja samo znam sta NIJE emo. Emo nije preterivanje.... ne znam zasto se sad sve vrti oko stila oblacenja i odece. Jednostavno onaj koji se previse oblaci "emo" ispada poser! Zar ne?! Anyway, nije bitna odeca. I da ima *** i zelenu kosu, s'a je toliki problem? S'a, brate, kao niste videli rockere s plavom, zelenom i ljubicastom kosom? Punkere s pink kosom??? XA?! ***, however, emo ne mora da znaci da se sad seckas, ili nesto slicno. Obicno, to prvo pomislite, ali to nije tradicija ili obicaj. Radi to onaj ko nije normalan. Bio emo ili ne. And, btw. slabo ima emosa bilo gde. Uglavnom su obicne posercine koje ne slusaju tu ziku, koje uzivaju u svojim luxuznim zivotima, i koje samo vole taj STIL....
Dakle.... nije nista lose biti emo ili sl... ako tako hoce, brate pustite ga! Vi svi slusate ovde neki metal, pa vam niko nista ne govori. Pa *** mante se! Nadam se da sam bila clear like a tear:-o
U zdravlje svima

Aaaaaax....
Pa da pocnem. Od tog vaseg trtljanja kako "mrzite" emo, pripalo mi je muka....:|
Tako da me sad boli doope, pricajte sta ocete, a evo ja cu da napisem "par" reci o tome.
Axem, axem....
Znaci, EMO nije neka novost. To je nastalo jos u '80... kao neka verzija punka...
Znaci radi se o tom stilu, da cesto razmisljamo, tuzni smo itd.(s'a je to tolko lose, do mojega?!:-|)Anyway, odeca je uglavnom sarena, sto ostavlja potpuno pogresan utisak na ljude. Znaci zika je slicna rocku i punku. Malo depresivnija, znate vec.....
Zašto ljudi mrze emo?
Ljudi se plaše nepoznatog i ljudi se plaše onog što ne razumeju.
Mnogi ljudi ne razumeju emo stil ne razumenju kako neko može da bude tako osećajan i stidljiv. Kada emovce ljudi vređaju to je na neki naćin odbrana od njih. Oni se plaše i to ne razumeju. Takođe ima ljudi koji kažu da ih provocira emo stil oblačenja. I da dodamo na to da ne vole svi emo muziku.

Ovo zadnje nisam bogme ja napisala, ali POSLUZICE...
Za sada toliko o tome....
Xe, xe shvatam da sledi ban, ali ako.....:lol: Uzivajte u jadnim zivotima....:eek:
Peace \m/
Какве небулозе -.-' (поготово ово "болдовано")
бај д веј
Емо...сукса :Ѕ
Зашто би био депресиван?Зашто би резао вене?
Мислим да има бољег начина да будеш фаца или да се издвојиш од клонова...
Стајлинг сукса...поготово "мушка" емо популација (обрати пажњу на наводнике)
Музика је....па не знам...мени се једино "wings of butterfly" HIM свиђа...остало сукса
Шта имам против емоа?
Па једноставно што постоје :Ѕ
Није то мржња,није то одбојност,једноставно кулиража...избегавам обраћање било ком припаднику те популације,јер не желим да доводим себе у незгодан положај (било да му разбијем нос,било да морам да се правим да саосећам са њим или шта ја знам...)
Као што избегавам геј популацију,снобове,фенсере,лујке (има и тежи облик речи),тако и избегавам емое...

Како стављаш V и \m/ једно поред другог? :р

Какве небулозе -.-' (поготово ово "болдовано")
бај д веј
Емо...сукса :Ѕ
Мислим да има бољег начина да будеш фаца или да се издвојиш од клонова...
Стајлинг сукса...поготово "мушка" емо популација (обрати пажњу на наводнике)
Музика је....па не знам...мени се једино "wings of butterfly" HIM свиђа...остало сукса
Шта имам против емоа?
Па једноставно што постоје :Ѕ
Није то мржња,није то одбојност,једноставно кулиража...избегавам обраћање било ком припаднику те популације,јер не желим да доводим себе у незгодан положај (било да му разбијем нос,било да морам да се правим да саосећам са њим или шта ја знам...)
Као што избегавам геј популацију,снобове,фенсере,лујке (има и тежи облик речи),тако и избегавам емое...

Како стављаш V и \m/ једно поред другог? :р

Axem...dakle, izgleda da cu morati ovde da dolazim ne-svojom voljom...
whatever -.-

Zato sto neko ima nekih problema, bilo da su ljubavni, u vezi porodice, u vezi sebe ili bilo cega... znaci totalno gloopo zvuci, ali ja drugacije ne mogu da vam objasnim:-|
Znaci, jednostavno ima takvih ljudi!!! Neraspolozeni, smoreni, tuzni... nemaju s kim da se druze! Eto to! Uglavnom je to znaci.... to je jedan od MILION razloga zasto bi bio sta-god... depresivan i tuzan ( btw. rekla sam ne rezu SVI vene, jer to nije tradicija ili obicaj!!!:mad:)
Drugo, oni to ne rade da bi ispali face ili nesto sl, oni tako rade jer se tako osecaju! Feelings? Do you even know what is that?!:|
Музика је....па не знам...мени се једино "wings of butterfly" HIM свиђа
HIM, nije emo btw....:roll: mada, emo zika i nije neka odredjena....:-o
A s'o tako? Da nece mozda da te razbije od batina, pa si se us*'o?:-|
Kao da bi oni nekad nekog mogli da povrede!!! Ma daaaaj pls....

Well, za sada that's it...:roll:
Oh, and btw.... ya fuc*in rtrd....:roll:
////////// to je tamo gde ti pise Num lock (ako znas gde je to:o) odmah pored....
to je /////////
dalje m bla-bla...
Gde je ctrl, iznad shift.... pored odmah je \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\+m+/= \m/:lol:
Nadam se da je sve clear like a tear
Peace, & God Of Rock Is With Ya....suckers....\m/

Axem...dakle, izgleda da cu morati ovde da dolazim ne-svojom voljom...
whatever -.-

Zato sto neko ima nekih problema, bilo da su ljubavni, u vezi porodice, u vezi sebe ili bilo cega... znaci totalno gloopo zvuci, ali ja drugacije ne mogu da vam objasnim:-|
Znaci, jednostavno ima takvih ljudi!!! Neraspolozeni, smoreni, tuzni... nemaju s kim da se druze! Eto to! Uglavnom je to znaci.... to je jedan od MILION razloga zasto bi bio sta-god... depresivan i tuzan ( btw. rekla sam ne rezu SVI vene, jer to nije tradicija ili obicaj!!!:mad:)
Drugo, oni to ne rade da bi ispali face ili nesto sl, oni tako rade jer se tako osecaju! Feelings? Do you even know what is that?!:|
Музика је....па не знам...мени се једино "wings of butterfly" HIM свиђа
HIM, nije emo btw....:roll: mada, emo zika i nije neka odredjena....:-o
A s'o tako? Da nece mozda da te razbije od batina, pa si se us*'o?:-|
Kao da bi oni nekad nekog mogli da povrede!!! Ma daaaaj pls....

Well, za sada that's it...:roll:
Oh, and btw.... ya fuc*in rtrd....:roll:
////////// to je tamo gde ti pise Num lock (ako znas gde je to:o) odmah pored....
to je /////////
dalje m bla-bla...
Gde je ctrl, iznad shift.... pored odmah je \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\+m+/= \m/:lol:
Nadam se da je sve clear like a tear
Peace, & God Of Rock Is With Ya....suckers....\m/

Copyright ©

ti misliš da normalni ljudi nemaju problema? razlika između normalnih i emosa je u tome što ovi prvi pokušaju da reše svoje probleme, a ovi drugi krenu da se oblače retardirano.
pa ti vidi šta je bolje ;)

a tvrdim da pravih emosa nema kod nas, ovo sa oblačenjem smo samo pokupili od jebenih amerikanaca.

:)
Pametno receno, majke mi, moram da priznam.
Mada, ja OPET imam odg...xDDD
Naravno, kako ti kazes "normalni" ljudi imaju problema....yeah, pokusavaju da ih resavaju i to...
Samo, axem, kako to mislis retardirano? Oni koji se to "retardirano" oblace, oni nisu pravi emosi....!!!
Nista od toga kad je preterivanje...
Dakle, da nastavim, mozda je stvar u tome zato sto emosi NE mogu da srede to...

Prijateljstvo:
Previse stidljivi, ne-druzeljubivi...moze svasta da bude!

Porodica:
Na to mislim kao maltretiranje roditelja i to... ae ti meni objasni kako se to resava, molim te ;)

Ljubavni:
Oni su reeeeeeeeally osetljivi mnogo, i sve ih pogodi. Ovo je vise nego...ne znam ni ja sta, ali ljubavni jadi su im najgori!(zbog toga uglavnom i postaju emosi....) Umm.... sad, ja nikad nisam imala te probleme, pa ne znam ni kako se resavaju, ni kako se osecaju tada, ali NEMA prijatelja NEMA pomoci -.-

U vezi sebe- to sam mislila na frendove i to.... skola i sl... maltretiranje nastavnika i tako....

Huuuh....
Nadam se da sam malko objasnila...?

Ummmm....
Molim te, prvo, ne zovi me SEKANA! :mad:
Ja...pa kako bih objasnila....
Nisam ali i jesam emo.. ne oblacim se baaas emo ono da se use**s, ali ono tako se osecam sve...
depressive, sad &td....
Mada, i ne slusam bas nesto emo ziku......vise rock & neki metal...
Ma, j*t ko razume, razume (tj. niko!)

o Bozhe...
stvarno zapravo emo postoji od uvek.... a to su balade.. a ovo sto se sad naziva "emo" je teshko sranj*e
samo su neshto povucheni, cmizdre, "osetjajni" ku**c-palac... ne druzheljubivi il shta vetj.... zbog PROBLEMA nekih....
problem ,bilo kakav da je, je tu da se reshi, da se snadjesh kako da to reshish.... a ne da se zavuchesh u tjoshak i da plachesh i otjesh da se ubijesh il shta vetj ! :S
a da i maximalno je retardiran stil oblachenja i one retardirano-odvratne shishke....

/

........................nemaju oni pojma šta su problemi........................

Back