Šta je stvarno zapravo EMO?!

Pa sta ako nose tamne boje...darkerski stil i emosi nemaju nikakve slicnosti..hvala Bogu..a vi emosi prestanite vise da *****te i unormalite se...

1.Ja uopšte nisam emos, naprotiv imam smeđu kovrdžavu kosu.Samo sam rekla da volim emo i ništa više.A i da jesam emo, bila bih nebrojeno puta bolja od svih vas koji mrzite emose! :tongue2:
2.Emo je nastao iz punka i hardcora (ne lažem, pročitala sam u wikipediji), ako nisi znala.Onaj ko kaže da je emo sranje od muzike, taj je muzički neobrazovan, neinformisan i naravno mnogo glup.
3.Moja lična stvar da li ću porediti emo sa punkom.
4.Nemate pravo da se suprostavite meni i mom stavu prema muzici, ja slušam sasvim normalnu muziku, različite muzičke žanrove (sem naravno narodnjaka) i ako volim rock i metal, to ne znači da trebam samo to da slušam...K'o da je rock muzika jedino što postoji na svetu! :roll:
5.Boli me k*rac to što vi mrzite emo.
6.Ja ne serem uopšte već govorim ono što je istina, pa ti sad vidi :)
7.Onaj ko vređa emo, taj se uopšte ne može nazvati punkerom, rockerom, metalcem i slično. :bye:

1.Ja uopšte nisam emos, naprotiv imam smeđu kovrdžavu kosu.Samo sam rekla da volim emo i ništa više.A i da jesam emo, bila bih nebrojeno puta bolja od svih vas koji mrzite emose! :tongue2:

Po kojem kriterujumu bolja ?

2.Emo je nastao iz punka i hardcora (ne lažem, pročitala sam u wikipediji), ako nisi znala.Onaj ko kaže da je emo sranje od muzike, taj je muzički neobrazovan, neinformisan i naravno mnogo glup.

Svashta pishe na wikipediji....
Neshto ne vidim da emo muziku svrstvaju medju svetsku muzichku bashtinu ...
Samo kolko tih emosa jeste muzichki obrazovano...

3.Moja lična stvar da li ću porediti emo sa punkom
.
:ok:
4.Nemate pravo da se suprostavite meni i mom stavu prema muzici, ja slušam sasvim normalnu muziku, različite muzičke žanrove (sem naravno narodnjaka) i ako volim rock i metal, to ne znači da trebam samo to da slušam...K'o da je rock muzika jedino što postoji na svetu! :roll:

Ti hocesh da nametnesh cenzuru , a ?
Svidja ti se kad neko zajebava narodnjake , a ne kad zajebava emose , to je bre licemerno .

:eek:

Uzmu laksativ , bice ti bolje :hahaha:

7.Onaj ko vređa emo, taj se uopšte ne može nazvati punkerom, rockerom, metalcem i slično. :bye:

:hahaha::hahaha:

Po kojem kriterujumu bolja ?

Po ponašanju i stavu.

Svashta pishe na wikipediji....
Neshto ne vidim da emo muziku svrstvaju medju svetsku muzichku bashtinu ...
Samo kolko tih emosa jeste muzichki obrazovano...

Ja jesam muzički obrazovana, i znam odlično šta je za mene dobro, a šta loše, prema tome niko ne sme da se meša u moj život i ukuse.

Hvala bogu da si se barem u nečemu složio sa mnom ;)

Ti hocesh da nametnesh cenzuru , a ?
Svidja ti se kad neko zajebava narodnjake , a ne kad zajebava emose , to je bre licemerno .

Čekaj, čekaj! Nisam to rekla sad, samo sam rekla da ne volim narodnjake, mada uostalom lična stvar da li će neko voleti ili pljuvati narodnjake, ja neću da se mešam u to :roll:

Pa šta ako sam opsovala?Oni su mene prvi počeli da psuju.

Uzmu laksativ , bice ti bolje :hahaha:

Nisi ukapirao moj post. :thumbdown:

Ja govorim samo ono što je istina.Ja sam rockerka i naravno da nikad ne bih pljuvala emose jer emo jeste vrsta punka.I logično je da onaj ko pljuje emo da se uopšte ne može nazvati punkerom.I ja tu ništa ne vidim smešno, moji komentari po meni nisu uopšte smešni. :rtfm:

Ja govorim samo ono što je istina.Ja sam rockerka i naravno da nikad ne bih pljuvala emose jer emo jeste vrsta punka.I logično je da onaj ko pljuje emo da se uopšte ne može nazvati punkerom.I ja tu ništa ne vidim smešno, moji komentari po meni nisu uopšte smešni

Ja sam rokerka i pljujem po iljadu i jednom rock bendu jer smatram da su losi...
Ne razumem....
Jel to po principu " ja sam belac i zato ne smemo pljuvati belce"?
Ili samo zato sto volim rock moram da cenim i volim sve rock bendove?

Onda znaci neko ko slusa gotic metal ne sme pljuvati i ne voleti npr black metal samo zato sto su oba derivati iste celine iako su potpuno razliciti melodijskii, tekstualno, senzibilitetom?
Hajde nemojte deco bulazniti....

Ovo je taaaaaaaako klinacki...odrasti...:roll:

Ja jesam muzički obrazovana, i znam odlično šta je za mene dobro, a šta loše, prema tome niko ne sme da se meša u moj život i ukuse.

A shta je sa onima koji su muzichki obrazovani a ne svidja im se emo muzika ?

Hvala bogu da si se barem u nečemu složio sa mnom ;)

Ajde i veca chuda su se deshavala.

Čekaj, čekaj! Nisam to rekla sad, samo sam rekla da ne volim narodnjake, mada uostalom lična stvar da li će neko voleti ili pljuvati narodnjake, ja neću da se mešam u to :roll:

Onda je lichna stvar da li ce neko voleti ili pljuvato emose.

Pa šta ako sam opsovala?Oni su mene prvi počeli da psuju.

Ma zbog izbora polnog organa sam se chudio ...

Nisi ukapirao moj post. :thumbdown:

Jesam , samo mi se neshto koristila ta rech.

Ja govorim samo ono što je istina.Ja sam rockerka i naravno da nikad ne bih pljuvala emose jer emo jeste vrsta punka.I logično je da onaj ko pljuje emo da se uopšte ne može nazvati punkerom.I ja tu ništa ne vidim smešno, moji komentari po meni nisu uopšte smešni. :rtfm:

Punk za jebalo veka ( to je moje mishljenje samo ) ....

hahahahahahahaah:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

E ajde, prekini više!!! :dash:

Ja sam rokerka i pljujem po iljadu i jednom rock bendu jer smatram da su losi...
Ne razumem....
Jel to po principu " ja sam belac i zato ne smemo pljuvati belce"?
Ili samo zato sto volim rock moram da cenim i volim sve rock bendove?

Onda znaci neko ko slusa gotic metal ne sme pljuvati i ne voleti npr black metal samo zato sto su oba derivati iste celine iako su potpuno razliciti melodijskii, tekstualno, senzibilitetom?
Hajde nemojte deco bulazniti....

E pa i ja sam rockerka, i naravno ne pljujem ni jedan rock bend.Ja sam istiniti rocker!

Ovo je taaaaaaaako klinacki...odrasti...:roll:

Eto, neću da odrastem uopšte, moja lična stvar!!!

prvi boldovan deo (odnosno tvoje pod 2): svako ko kaze da je emo muzika sa izvrsnim kvalitetom se moze smatrati neopevano glupim i muzichki neobrazovanim a ne obrnuto! U toj muzici nema nicheg kvalitetnog niti dobrog osim shto sluzi kao laxativ!! I naravno mnogo gluposti inache pishe na wikipedia-i tako da je tom sajtu verovati isto shto i verovati natpisima u kuriru, zoni sumraka ili nekoj slichnoj shtampanoj publikaciji!

drugi boldovan deo (tvoje pod 6) ti ne seresh samo mnogo volish da zlostavljash svoj sporedni ulaz!

treci boldovan deo (tvoje pod 7): naprotiv, svako ko vredja emo i one koji ga vole i poshtuju a narochito one koji furaju takav imidz treba vredjati i prozivati! Te njihove kvazidepresivne umne izbljuvotine mogu da prichaju svojim babama i strinama da bi izazvali neko sazaljenje i naravno da svako ko je iole normalan ce da ih proziva i psiho-fizichki zlostavlja sa namerom da im izazove pravu depresiju a ne onu isfoliranu i molim te nemoj vishe da prodajesh maglu (da te uputim PRODAVATI MAGLU = POKAZIVATI PAMET KOJU NI NE POSEDUJESH)!!! Idi slushaj tokio hotel i seci svoje venice na one produkte zvuchne masturbacije nemoj vishe pametna da se pravish kad vidish da ti ne ide od ruke

Pametna jesam, i pre svega idi i seci se TI žiletima pošto si to zaslužio zbog lošeg i nezrelog ponašanja.Ako ti smetam, skloni se!Ne obraćaj mi se više!!!!!!!!!!!!!!!!! :rtfm: :rtfm:

A shta je sa onima koji su muzichki obrazovani a ne svidja im se emo muzika ?

Ajde i veca chuda su se deshavala.

Onda je lichna stvar da li ce neko voleti ili pljuvato emose.

Ma zbog izbora polnog organa sam se chudio ...

Jesam , samo mi se neshto koristila ta rech.

Punk za jebalo veka ( to je moje mishljenje samo ) ....

E ajde, ne lupaj gluposti i ostavi me na miru.

Ja uopšte ne izjavljujem glupe priče, naprotiv ja uvek pišem pametne komentare.
I nećemo više da se svađamo, nemamo svi isto mišljenje, ali vi ste stvarno preterali!Jednostavno, NE prija mi ova glupa svađa :thumbdown: Mrzim ovu glupu temu zato što je puna spamova! :dash:
Dajte, ljudi, obuzdajte se malo, budite umereniji.Ako NE volite emo, ne morate ni da pišete u ovoj temi! :rtfm:

Gde sam se ja svadjala sa tobom ili preterivala.
Prosto te molim da argumentujes svoj stav kako bi mu dala na verodostojnosti.
Mene zanima a sigurna sam da bi i ostali tebe manje napadali kada bi im lepo izlozila svoje vidjenje.
A to tupljenje tipa " ja uvek pisem pametne komentare pa sam zato u pravu sada" ..prosto zvuci nezrelo i putpuno je neutemeljeno tako da...nemoj se cuditi sto te napadaju.

Mada ja i dalje mislim da ti malo zaebavas narod.

A kako ti imaš pravo da se suprostavljaš drugim muzičkim stavovima npr. narodnjaci, i nazivaš glupanima one koji ne vole emo?

A kako ti imaš pravo da se suprostavljaš drugim muzičkim stavovima npr. narodnjaci, i nazivaš glupanima one koji ne vole emo?

Eto zato!Zar si toliko glup da ne možeš da razmisliš?

A, ne...mislim da je devojka 93. god...pa, u odnosu na svoje godine, klinacki razmislja...sazrece i ona...ako nije do sad, kasnije...
Cak je i neko gore imao komentar da je nezrela...jednostavno manje je zrela od svojih vrsnjaka...

E ajde molim te prekini da me vređaš!!!

Shto bre gluposti ?

Pa eto gluposti od strane svih vas!

Eto zato!Zar si toliko glup da ne možeš da razmisliš?

E ajde molim te prekini da me vređaš!!!

Pa eto gluposti od strane svih vas!

Ne vredjam te...razmenjujemo misljenja, diskutujemo...:) Ja kazem da mislim da si nezrela, nisam rekla nesto zlo, nisam rekla da si glupa i sl.
I ti verovatno imas misljenje o mnogim stvarima, pa ga podelis sa drugima, tako i ja...

xD čudan ti stav, u jednom postu kažeš kako niko nema pravo da se suprostavi tvom stavu, a u istom postu vređaš ostale stavove i suprostavljaš im se :confused:

a to što ti voliš emo ne smeta mi XD

Aj dobro, nekad se i mogu složiti s tobom ;)

Ne vredjam te...razmenjujemo misljenja, diskutujemo...:) Ja kazem da mislim da si nezrela, nisam rekla nesto zlo, nisam rekla da si glupa i sl.
I ti verovatno imas misljenje o mnogim stvarima, pa ga podelis sa drugima, tako i ja...

Priznajem, preterala sam... :(

Back