Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
stojim ja tako pred..."Doruckom na travi"...
nagradno pitanje; pred cim stojim?
hahaha znam ja pred cim stojis....
ne stojis nego sjedis pred kompom...jel tako???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stojim ja tako pred..."Doruckom na travi"...
nagradno pitanje; pred cim stojim?
ja isto mislim ako citas to je zabava a ako pises to je umetnost.Ja crtam jedna strip otprilike na fazon talicnog toma(mog omiljenog stripa). I pokusavam da ga nabavim...
glupo pitanje al ja se bavim crtanjem jednog stripa i strip je pre svega umetnost a i zabava.
a kakav strip crtas?
glupo pitanje al ja se bavim crtanjem jednog stripa i strip je pre svega umetnost a i zabava.
u pitanju je naučna fantastika....
Moze neki mali primer?
imas li mozda neku sliku stripa?
primer čega?
imam ali to nije još za javnost....srip se upravo crta...
ako te zanima kupi kad bude izašao u prodaji...a to je tek za nekoliko meseci...![]()
primer čega?
ako te zanima kupi kad bude izašao u prodaji...a to je tek za nekoliko meseci...![]()
primer čega?
Jel postoji mogucnost da narucim kraci saljivi strip (koji bi bio nacrtan po mom scenariju) a koji bih mogla da poklonim nekome za npr. rodjendan? To bi bilo bas originalno, zar ne?
Жао ми је што ваша генерација нема могућност да упозна прави стрип, уметнички стрип, већ само комерцијални.
Стрипови које сви ви наводите спадају у групу стереотипних комерцијалних стрипова. Прави, оригинални стрипови са душом и карактером, стрипови чији ликови се из епизоде у епизоду развијају и решавају стварне проблеме су:
Корто Малтезе,
Џеремаја,
Поручник Блубери,
Кобра,
Принц Валијант,
Бернард Принс,
Команча,
Торпедо,
Гастон...
Прошле године је једна дистрибутерска кућа издала цртани филм француске продукције (перфектно урађен) са ликом Корта Малтезеа. Вреди га одгледати.
za mene je strip obavezno zabava ali da li je i umetnost?
Pa ovo boneli djubre ne. A recimo da je Hermann umetnik.![]()