Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislim da ces ti da dobijes jednog veeelikog keca na tom pismenom, pa ti predlazem da pobegnes sa casa!
Mozda je nju tesko sad ovako definisati, mozda je mi percepiramo samo u datom trenutku- pogled, dodir, sex...sta se sve pisalo, poljubac itd. A kontam, da se ona svaki put drugacije manifestuje, pa je to mozda caka? Ovo, nije bio cas ni hemije, ni matematike, vec cas filozofije!
Koliko vidim strast se često poistovječuje sa seksom...Igra riječi, ali po meni je to samo uvod, a od te dvije osobe zavisi da li će se šta dalje desiti (seks) ili ne, što zavisi od toga da li je samokontrola i dalje prisutna ili ne.
Definicija razloga koji nas pokreću na strast ne postoji. Vidim da na gomili starih i novih tema svako ima različite ‘okidače’, pa sam zato pitao za različita iskustva. Može i anegdota, situacija…
Vrucinstina, leto, ja se izlezavam na krevetu, on se setka pored, razgovaramo o nekim sasvim desetim stvarima...a onda se on iz cista mira "skokom tigra" bacio na mene i ujeo me za sisu :shock:.
Hah, ne da sam bila u soku...a onda sam dobila takav napad smeha .