комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Шта је за вас "српство"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти причај у своје име. Немој да причаш за друге, него за себе. Ето, и ја сам овде форумаш, сматрам себе српским националистом, али немам везе са описом који си ти овде навела. И не само ја, него верујем ни многи други форумаши.Za nas forumase srpstvo je kad neistomisljenike nazivas ustasama, *******ima, *******ima, crvenima, plavima, izdajnicima, kad se busas za Republiku Srpsku i Kosovo i vices ''nase je'' a ratovao bi samo recima i uvredama na forumu, kad se radujes tudjoj nesreci jer sreca je nepravedno oduzeta bas Srbima... i tako.
Za ljude van foruma ne znam. Oni koje poznajem su normalni.
Srpstvo je borba za fizicki opstanak srpskog naroda ..
..."je samooo reečč i ništaa višeee"...
Шта је за вас "српство"?
Možda za tebe, ne projektuj na druge.
sve što je prenaglašeno bez nekakvog vidljivog efekta je obično mrtvo slovo
to je činjenica ne projekcija
To je nauk turbo-Srba ..
Шта је за вас "српство"?
Српство је, за мене, свеукупност српског народа и нације. Српска национална свест и вредности које дефинишу српски народ. радиција, историја, култура. Идентитет. Све оно што човека чини припадником српске нације.
Zavisi ko gleda. Činjenica je da postoji mnogo ljudi koji su dobar deo svog života posvetili pomaganju unesrećenih u sopstvenom narodu, samo se ne eksponiraju i za njih nećeš nikad čuti. Ali znaju oni kojima su ti ljudi pomogli, tako da je to sasvim dovoljan efekat.
Клекни Фато, на небланкирану ТУРБО-ћуну, бааа...To je nauk turbo-Srba ..
Зато што је тако граматички правилно када се неки појам наводи у питању / наслову.А зашто си реч СРПСТВО ставо под знаке навода: "српство"
(...)
Pravi Srbin ne koristi navodnike. To su djavolji znaciЗато што је тако правилно када се неки појам наводи у питању.
u redu je to, znam o čemu pričaš, ali pođi od one poznate jako poznate izreke:
"Ne daj bože da se srbi slože"
EDIT: A dok se slože, pomozi bože
šta ti govori to ?
Шта је за вас "српство"?
Пријава због "мујага"!Мујага, зашто под наводницима? То је оно што патолишки мрзите ти, сабахудин и недим!
ЕВО одговора, Муки:
Boldovana recenica ne znaci nista. Fraza.
Ne znam sto si se nasao prozvan u mom postu ako se nisi prepoznao.
Vecina na forumu jeste takva.
Ne mora covek biti anacionalna bitanga da bi to primetio.
Uostalom, ko mnogo prica malo radi. Srpstvo se, ako i sve drugo, ne dokazuje na netu. Mani me ozbiljnih izjava.
Дакле, етикетирала си, ниси написала за већину је тако или нешто друго, него си јасно рекла да је за све тако. Нема шта да се неко осећа прозваним, ти јеси прозвала све. И како ти знаш шта је за већину? Ајде наведи који су то ,у већини" за које је то тако. Баш бих то волео да видим.Za nas forumase srpstvo je kad neistomisljenike nazivas ustasama, *******ima, *******ima, crvenima, plavima, izdajnicima, kad se busas za Republiku Srpsku i Kosovo i vices ''nase je'' a ratovao bi samo recima i uvredama na forumu, kad se radujes tudjoj nesreci jer sreca je nepravedno oduzeta bas Srbima... i tako.
Za ljude van foruma ne znam. Oni koje poznajem su normalni.
U mom načinu razmišljanja, govori mi da je srpstvo stvar pojedinca, a ne kolektiva. Ne može i ne treba da se nameće silom nikome...
Пријава због "мујага"!
To je nauk turbo-Srba ..
Муки Друкаро, зашто се стидиш свог бланкираног порекла? То није срамота. Нико није бирао где ће се родитиПријава због "мујага"!
http://zicer.org/wp-content/uploads/2017/02/52a7b7e1218112318205.jpg/img][/QUOTE]
Јел' ти Сале Прангија даје редовно да му дуваш и Ћуну те постављаш овакве НАКАЗНЕ фотомонтаже?!? :think:
Folk je narod
turbo je sistem ubrizgavanja goriva
pod pritiskom u cilindar motora
sa unutrasnjim sagorijevanjem
Turbo folk je gorenje naroda
svako pospjesivanje tog sagorijevanja
je turbo folk, razbuktavanje najnizih strasti
kod homo sapiensa