Шта је "српство"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za nas forumase srpstvo je kad neistomisljenike nazivas ustasama, *******ima, *******ima, crvenima, plavima, izdajnicima, kad se busas za Republiku Srpsku i Kosovo i vices ''nase je'' a ratovao bi samo recima i uvredama na forumu, kad se radujes tudjoj nesreci jer sreca je nepravedno oduzeta bas Srbima... i tako.

Za ljude van foruma ne znam. Oni koje poznajem su normalni.

Poslednja izmena:
Српство је, за мене, свеукупност српског народа и нације. Српска национална свест и вредности које дефинишу српски народ. радиција, историја, култура. Идентитет. Све оно што човека чини припадником српске нације.

Za nas forumase srpstvo je kad neistomisljenike nazivas ustasama, *******ima, *******ima, crvenima, plavima, izdajnicima, kad se busas za Republiku Srpsku i Kosovo i vices ''nase je'' a ratovao bi samo recima i uvredama na forumu, kad se radujes tudjoj nesreci jer sreca je nepravedno oduzeta bas Srbima... i tako.

Ти причај у своје име. Немој да причаш за друге, него за себе. Ето, и ја сам овде форумаш, сматрам себе српским националистом, али немам везе са описом који си ти овде навела. И не само ја, него верујем ни многи други форумаши.

Према томе, мани се тих јефтиних етикета којима се углавном служе анационалне битанге у Србији.

- - - - - - - - - -

Srpstvo je borba za fizicki opstanak srpskog naroda ..

И то, такође. :ok:

Шта је за вас "српство"?

А зашто си реч СРПСТВО ставо под знаке навода: "српство"
Стварно не разумем ни твоју тему ни твоје питање.
Ако је СРПСТВО без наводника - ТО ЈЕ ШИРОК ПОЈАМ, ТО ЈЕ СВЕОБУХАТАН ПОЈАМ ПОСТОЈАЊА НАЦИЈЕ СРБА.

sve što je prenaglašeno bez nekakvog vidljivog efekta je obično mrtvo slovo
to je činjenica ne projekcija

Zavisi ko gleda. Činjenica je da postoji mnogo ljudi koji su dobar deo svog života posvetili pomaganju unesrećenih u sopstvenom narodu, samo se ne eksponiraju i za njih nećeš nikad čuti. Ali znaju oni kojima su ti ljudi pomogli, tako da je to sasvim dovoljan efekat.

- - - - - - - - - -

To je nauk turbo-Srba ..

To je najnormalnija stvar, stoko mudžiburska.

Српство је, за мене, свеукупност српског народа и нације. Српска национална свест и вредности које дефинишу српски народ. радиција, историја, култура. Идентитет. Све оно што човека чини припадником српске нације.

Boldovana recenica ne znaci nista. Fraza.

Ne znam sto si se nasao prozvan u mom postu ako se nisi prepoznao.
Vecina na forumu jeste takva.
Ne mora covek biti anacionalna bitanga da bi to primetio.

Uostalom, ko mnogo prica malo radi. Srpstvo se, ako i sve drugo, ne dokazuje na netu. Mani me ozbiljnih izjava.

Zavisi ko gleda. Činjenica je da postoji mnogo ljudi koji su dobar deo svog života posvetili pomaganju unesrećenih u sopstvenom narodu, samo se ne eksponiraju i za njih nećeš nikad čuti. Ali znaju oni kojima su ti ljudi pomogli, tako da je to sasvim dovoljan efekat.

u redu je to, znam o čemu pričaš, ali pođi od one poznate jako poznate izreke:

"Ne daj bože da se srbi slože"

EDIT: A dok se slože, pomozi bože

šta ti govori to ?

Boldovana recenica ne znaci nista. Fraza.

Ne znam sto si se nasao prozvan u mom postu ako se nisi prepoznao.
Vecina na forumu jeste takva.
Ne mora covek biti anacionalna bitanga da bi to primetio.

Uostalom, ko mnogo prica malo radi. Srpstvo se, ako i sve drugo, ne dokazuje na netu. Mani me ozbiljnih izjava.

Зато што си ти тако написала. Немој да се правиш наивна. Ево шта си ти написала:

Дакле, етикетирала си, ниси написала за већину је тако или нешто друго, него си јасно рекла да је за све тако. Нема шта да се неко осећа прозваним, ти јеси прозвала све. И како ти знаш шта је за већину? Ајде наведи који су то ,у већини" за које је то тако. Баш бих то волео да видим.

А што се тиче болдованог, то није фраза него нешто најреалније. Идентитет, да знаш ко си и шта си. Свако има идентитет, то ти је нешто најреалније. Кад те неко пита ,,Ко си ти", шта ти кажеш? Кад те питају шта си по националности, шта ти кажеш? Кажеш ли да си ,,грађанка света" или кажеш да си Српкиња? А ако би те питали због чега си Српкиња, шта би им рекла? Е па то је то, ако не знаш свој идентитет, онда не знаш ништа. А то је нешто најреалније.

Слажем се да се Српство не доказује на интернету, али овде ја и не доказујем своје Српство (доказујем га свопјим делима), нити овде доказујемо било шта, само причамо. Нема потребе да се одмах љутиш, срдиш или етикетираш. ;)

• Podržavam
Reactions: N3W
U mom načinu razmišljanja, govori mi da je srpstvo stvar pojedinca, a ne kolektiva. Ne može i ne treba da se nameće silom nikome...

ee too, baš to, drago mi je da nisam bio nejasan

jedna ili nekoliko ptica ne čini jato već tek neku malu skupinu koja leprška na nebu
dok velika grupa ptica koja složno i u pravilnom rasporedu, redu, ide svojom namerenom putanjom, e to je već - srpstvo

Пријава због "мујага"!
Муки Друкаро, зашто се стидиш свог бланкираног порекла? То није срамота. Нико није бирао где ће се родити
и шта ће бити, али МОЖЕ БИРАТИ ДА БУДЕ ЧОВЕК, а ти си НЕчовек!

Срамота је твоја патолошка човекомржња, твој педерлук и србомржња. То је срамота!

- - - - - - - - - -

http://zicer.org/wp-content/uploads/2017/02/52a7b7e1218112318205.jpg/img][/QUOTE]

Јел' ти Сале Прангија даје редовно да му дуваш и Ћуну те постављаш овакве НАКАЗНЕ фотомонтаже?!? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back