Шта је СНС и Вучић урадио за Србе и Србију?

Napravio auto puteve koje niko prije njih nije napravio a to direktno utice na ekonomiju doveo veliki broj Zapadnih investitora,od arapa,njemaca i amerikanaca ,vise ulozio u nerazvijene djelove zemlje jer je covjek iz naroda nije salonski tip niti snob koji van grada nista ne poznaje niti ga zanima.Napravili dobre odnose sa najmocnijim zemljama svijeta

Vucic je prvi lider na Balkanu posle Tita kojem su u posjetu dolazili svi lideri bitni u svijetu skoro svi pa da nabrojimo

Merkel,Solc, Putin, Makron,Erdogan,Si Djin Ping...

Svim drugim liderima prije njega ako ne racunate Tita i Kralja Aleksandra dolazili su najvise zamjenici ministra spoljnih poslova i ambasadori to jasno govori neke stvari

Da li ima losih strana Sns politika pa logicno da ima koliko hocete ali treba vidjeti objektivno neke cinjenice a da ima falinki pa ima ih

Ko je dolazio u posjetu svi ovim drugima ako cemo posteno ako uzmete lidere komsijskih drzava ko njima dolazi u posjetu pa niko bitan i logicno da nemaju druge teme sem Srbije,nije problem sto su im manja drustva i trzista vec su marginalizovani politicki nijedan bitan drzavnik Evrope i svijeta ne posjecuje njihove drzave jedino je Erdogan jednom posjetio Bosnu al posle Srbije ono usput.Srbija je regionalni lider od zemlja Ex Sfrj tu su dogadjaji i desavanja logicno da su ovi puni frustracija kada su nevidljivi ,oni su jedini vidljivi kada pomenu Srbiju i Srbe jedino tako mogu da izadju iz kolotecine i sivila i da se istaknu,kada nicim drugim ne mogu.Ne mogu ni da se provedu i kazu sta misle ako ne dodju u Beograd i Srbiju koliko god ruzno pricali o Srbima i Srbiji

Srbija je intersantija svim strancima a pogotovo i zbog Litijuma sada al to je vec posebna tema.
Србија је интересантна јер је претворена у колонију.

Korisno naravno, pita te za to što je Nemoguće

Pošto je Vučić najveća štetočina istorije
Свако ко ради зна да ће добити оно што је Уговором потписао са послодавцем, што је за време жутих некад била мислена именица колико су често избегавали да исплате људима зарађено.

Нема већих штеточина од онога шта се ради са системима на Западу, примерице у Британији. Такву империју цепају уздуж и попреко укидајући британцима многа права зарад азиланата којима се дозвољава буквално све.

Свако ко ради зна да ће добити оно што је Уговором потписао са послодавцем, што је за време жутих некад била мислена именица колико су често избегавали да исплате људима зарађено.
Devedesetih milina

Нема већих штеточина од онога шта се ради са системима на Западу, примерице у Британији. Такву империју цепају уздуж и попреко укидајући британцима многа права зарад азиланата којима се дозвољава буквално све.
Znači da poizbacujemo i mi Migrante iz krajine?

Нема много филозофије, све што је било у Хрватској пре две године долази и у Србију, тако да ће најгори отпад из СНС странке морати да се озбиљно занима шта ће и како ће врло брзо.

То знају сви у врху државе и покшавају да санирају штету на најбезболнији начин. А студенти су се појавили у најцрње време по њих. Као увек у нашој историји, када покушавамо да станемо на ноге омакне се светски рат и све наше најбоље оде у мајчину.

Žuti Gazda drži
Sve radnike na crno
Da bi brže sebi
Kapital obrno

U biznis je uveo
Te momente nove
A radniku kaže
Da ima trośkove

Umesto na zakon
Na stranku se oslanja
Kako ne bi im'o
Rizik poslovanja

@aleksije radicevic

Jel sam ti lepo.napisao.onaj ekspoze zašto ste pogubili članstvo? Evo potvrde. Nećemo da zatvaramo oči čornie...

Da bi se formirala kolonija potrebno je imati vojsku i robove.

A da od vekovne države napraviš koloniju prvo pogasiš banke a onda i Deda Mraz može da bude na vlasti koliko god posle hoće
Срби су већ робови, најјефтинија радна снага Европе.
НАТО у земљи и ван земље, колонијални управник у амбасади.
Паметном доста.

Срби су већ робови, најјефтинија радна снага Европе.
НАТО у земљи и ван земље, колонијални управник у амбасади.
Паметном доста.
Ali nama su priĉali da je C Market gubitaš i da ga valja prodati strancima?
Kako sad to robovi?

GTxDmp9XUAAljce

Питај твоје на власти. Као ЕПС, Газиводе, ПКБ, Бор, Телеком у најави
Ma vama nije śto je prodato, nego śto vas promašila provizija.
Živeo sam ja ovde dok su Žuti vršljali vlast.
Trebale im firme za prodaju a ne radnici za rad.
Firme su se vodile kao gubitaši a radnicima se pričalo da su nesposobni za posao.
I onda narod sabrao 1 i 1
Isto kao "monarhija krk socijalizam"
Nije bilo idealno ali po narod kudilamo bolje.

Naravno, najbolji dokaz kolika je pokvarenost je nastanak pedesetśest milijardi stranaka iz jedne jedine - svako sebe vidi kao bitnog ali "ośtećenog za plen"...

Setih se, sveže smenjen Sloba, ja mlad joś u "pobedniĉkoj euforiji", bio kod jednog od nekoliko deda (i baba, braća i sestre, stara familija pa ih bilo 12), gledamo tako Dnevnik 2
- "deda jel vidiś, sad ćemo u EU, nema viśe Slobe i onih njegovih"
- "ma sluśa deda dnevnik nego ne može da poveže, a baš sam se čuo sa braćom, imamo vas 42 ukupno unuka i unuki a niko zaposlen, pa niste svi šuntavi, makar jedno da radi, ja iz nemačkog logora pa na železnicu odmah ceo vek"

E tako razmišlja srpski domaćin i posle tolerisanja - zdravo ćao zauvek.
Zajebite fore: "izdali smo novo saopśtenje kako da se misli" ili "da napravimo cigansku galamu da im zabiberimo hehe"
Možda eventualno da zajebete samo onog ko vas ne zna.

@aleksije radicevic

Poslednja izmena:
Ima ljudi kojima se gadi pomisao da, daleko bilo, "zavrśe u MAXI-ju", nekima ispod "gradjanskog nivoa" njihova stvar naravno.
Isto ima ljudi kojima se okreće stomak kad pomisle na ljigavo sluzavu masu po opśtinama i kancelarijama po jkp-ovima... Opet njihova stvar.

Ali svejedno - daj narodu priliku da radi, pa nek bira
E to je Vučićev ogroman plus
Ukinuo je žute radne zadruge preko.kojih si jedino mogao da dobiješ "probni posao"
Šta ima da se proba?
Proba se ženska jednom i kad se uveriś lično da dole "nema zube" udri pa raspali.
A ne fore "probni rad tražimo iskusne"
"Gde ste radili" pa ako odgovara eto odmah doskoĉice krilatice "e znamo mi za njih mi radimo drugaĉije pa ste novi kod nas"
More nov te pop doĉekao... mrś jajaro bedna...

Tako da je Vučić dobio, kakav god da je, dosta šljakerskog naroda na svoju stranu.
Tu protesti i luftiranja dupeta koja spavaju do 12 pa posle ne znaju šta će od besa neće promeniti stav kod populacije koja radi.

Ma vama nije śto je prodato, nego śto vas promašila provizija.
Živeo sam ja ovde dok su Žuti vršljali vlast.
Trebale im firme za prodaju a ne radnici za rad.
Firme su se vodile kao gubitaši a radnicima se pričalo da su nesposobni za posao.
I onda narod sabrao 1 i 1
Isto kao "monarhija krk socijalizam"
Nije bilo idealno ali po narod kudilamo bolje.

Naravno, najbolji dokaz kolika je pokvarenost je nastanak pedesetśest milijardi stranaka iz jedne jedine - svako sebe vidi kao bitnog ali "ośtećenog za plen"...

Setih se, sveže smenjen Sloba, ja mlad joś u "pobedniĉkoj euforiji", bio kod jednog od nekoliko deda (i baba, braća i sestre, stara familija pa ih bilo 12), gledamo tako Dnevnik 2
- "deda jel vidiś, sad ćemo u EU, nema viśe Slobe i onih njegovih"
- "ma sluśa deda dnevnik nego ne može da poveže, a baš sam se čuo sa braćom, imamo vas 42 ukupno unuka i unuki a niko zaposlen, pa niste svi šuntavi, makar jedno da radi, ja iz nemačkog logora pa na železnicu odmah ceo vek"

E tako razmišlja srpski domaćin i posle tolerisanja - zdravo ćao zauvek.
Zajebite fore: "izdali smo novo saopśtenje kako da se misli" ili "da napravimo cigansku galamu da im zabiberimo hehe"
Možda eventualno da zajebete samo onog ko vas ne zna.

@aleksije radicevic
Који жути? Весић, Гојковић, Динкић, Шапић, Кркобабић, Михајловић...

Da bi se formirala kolonija potrebno je imati vojsku i robove.

A da od vekovne države napraviš koloniju prvo pogasiš banke a onda i Deda Mraz može da bude na vlasti koliko god posle hoće
Оно што ти никад нећеш разумети је патологија сваке власти која када се осили заборави где је земља.

Ми смо срећници да гледамо ово куробрецање странке на власти, јер то нема свако могућност да уживо сагледа по свим нивоима катаклизмичног пада са трона за који су мислили да је недостижан и вечит.

Џаба им што највећег неппијатеља држе близу себе, када друга екипа из сенке води игранку где за њих неће бити столице када ова музика са штрајковима престане.

Оно што ти никад нећеш разумети је патологија сваке власти која када се осили заборави где је земља.

Ми смо срећници да гледамо ово куробрецање странке на власти, јер то нема свако могућност да уживо сагледа по свим нивоима катаклизмичног пада са трона за који су мислили да је недостижан и вечит.

Џаба им што највећег неппијатеља држе близу себе, када друга екипа из сенке води игранку где за њих неће бити столице када ова музика са штрајковима престане.
Ne trudi se da budeš pametniji nego śto nisi.
Neodgovornom delu naroda je bolje dok je "protiv vlasti"
Psihiĉki izbaci sve iz sebe iako vlast nema ama baš ništa sa njihovim neotplaćenim.kreditima i kumovskim zajmovima.
Jer kada se "promeni vlast na željenu" onda će mrzeti banku i kuma a ovamo.priĉati: "politika me ne zanima, svi su isti"

Back