Šta je sledeći potez Nikolića?

Šta dalje?

• Podeliti SRS.

• Osnovati novu stranku.

• Ostati poslanik SRS, ostaviti stvari onakve kakve su sada.

• Otići u penziju.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Njegovim oruzjem po radikalima.
On je precizirao da nema kome da podnese ostavku na mesto poslanika jer je bio nosilac liste SRS, kao da i je izgubio blanko ostavke poslanika.

Na današnjem sastanku je inače poslanički klub radikala odlučio da ih, umesto Nikolića, u Skupštini ubuduće vodi Dragan Todorović, a njegova zamenica će biti Gordana Pop Lazić,

Posle tog sastanka, Nikolić je za B92 rekao da je bio “potpuno otvoren“ da je rekao “svu istinu i zamolio ih da više ne lažu“ o njemu.

Nikolić međutim nije precizirao da li će glasati za ratifikaciju SSP-a.

“Pustite da se to razvija, sad taj moj glas više i nije važan ako ne mogu celu stranku u to da uvedem“, rekao je on, a na mogućnost da ostane bez poslaničkog mandata kratko je odgovorio:“Kako da ostanem bez poslaničkog mandata? Ja!? Nemoguće. Ako budem ja hteo.“

I nova vest - Toma osnovao svoju poslanicku grupu, ima ih 9 za sada.

ROKAJ SNIMAJ

:mrgreen::hahaha::super:

ako nikolic osnuje stranku to ce biti SRS verzija LDP-a sto znaci sledece.

Nece ulaziti sigurno u nikakve dilove sa demokratama isto ko sto LDP-ovci ne ulaze sa radikalima, ali ulaze sa SPS-ovcima :lol:

Ako formira stranku sve ce zavisiti koliko glasova osvoji. Ako predje cenzus moci ce bira izmedju Palminog/Dacicevog puta prodaje Tadicu i casnog puta saradnje sa SRS i DSS.

Nisam pametan u vezi Nikolica, ali smatram da ce pogresiti ako osnuje novu stranku, jer on nema novca za tako nesto, a ako ga bude i imao moze ga dobiti jedino od vladajuceg rezima i rezimskih tajkuna, a u tom slucaju imace ga u dzepu i morace da igra kako mu sviraju.

Sve u svemu po meni najpametije bi mu bilo da ostane clan SRS i da podrsku za svoje politicko vidjenje pokusa da ostvari u okviru same SRS mesto da formira novu stranku, jer za tako nesto nema bas mogucnosti, a pogotovo nema novca.

Šta ti pričaš? Pa ta strana SRS-a ima više podrške nego Šekijeva! :cool:

SPS je imao srece da mu shef crkne ,a da njegove favorite razjure posle toga iz partije pa su sada ponovo na vlasti kao solidan cinioc ,dok radikali jos imaju haski teret oko vrata i to im se na kraju i osvetilo .Ne moze da se normalno vodi partija od strane coveka koji je 5 godina u zatvoru u stranoj zemlji pa taman da je najpametniji i najneviniji jednostavno to ne biva , a poznato je da Seselj ni ok je bio u Srbiji na slobodi nije bio bas najnormalniji a sada pogotovo .

Na to je Toma vec odgovorio.

Citat:
"U ovome, kako se sada ponaša SRS ne prepoznajem stranku koju sam podizao, među ovim ljudima koji su mi kleli unuke ne vidim više svoje saradnike, a mislim da je SRS mogla da vodi Srbiju i levo i desno, i na Istok i na Zapad", rekao je Nikolić.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ne mogu oni da vode Srbiju ni levo ni desno, samo u propast... Znamo da je u zakorelim umovima radikala samo rat i ne u evropu... Na zalost, to Toma i dalje ne vidi...

Back