sta je samnom?

Kako kad...

S vremena na vreme je sehi, al onda se uhvati sa burazerom iz podzemlja, zbog cega im se tata mnogo naljuti, pa ubije burazera i ova od tuge postane ruzna, poraste joj nos i dobije mladeze...

To se malo malo pa desava....

Sledeci put nosi Diktafon sa sobom, tako ne moras da zapisujes.
Mada stim/stom/ sta li vec pricati u snu..... Nisam psiholog....al mislim da te zeki.
U sledecem snu ce traziti na napravis nuklearku i razneses svet.... Ako sad pocnes taman ces zavrsiti do 21.12.2012.

Uhh..... Hoce to tako pred smrt.... Bas mi je pre nekako pokojna Mileva rekla "Dete, sinoc sam sanjala jedan veoma cudan san. Sanjala sam Isusa, ne znam sta to znaci. Mozda je to poziv na onaj svet?" Naravno, ja kao dobro dete utesila sam je da nije tako, da ce ziveti jos duuugo i nije proslo 10 dana, kad cujem mama mi kaze, da je komsinica Mileva umrla. Steta za zenu, a bila je u cvetu mladosti... Imala je samo 92 godine... Strasno... :(

Uhh..... Hoce to tako pred smrt.... Bas mi je pre nekako pokojna Mileva rekla "Dete, sinoc sam sanjala jedan veoma cudan san. Sanjala sam Isusa, ne znam sta to znaci. Mozda je to poziv na onaj svet?" Naravno, ja kao dobro dete utesila sam je da nije tako, da ce ziveti jos duuugo i nije proslo 10 dana, kad cujem mama mi kaze, da je komsinica Mileva umrla. Steta za zenu, a bila je u cvetu mladosti... Imala je samo 92 godine... Strasno... :(

savetovala si je kontraproduktivno ,ja bih osecao grizu savesti,mozda je zena udarila po mesu,picu,slatkom,ljutom...:mesi:

savetovala si je kontraproduktivno ,ja bih osecao grizu savesti,mozda je zena udarila po mesu,picu,slatkom,ljutom...:mesi:

Pa nisam je savetovala da jede ko nenormalna xD
Samo da se ne brine zbog sna... x] ali sta sad, evo bas je pre neki dan vaskrsla, bila kod mene na kafi i rekla je da joj je tamo gore u raju super i da se vise ne bi ovde vratila ni za sta... :P

A jel?!:manikir:

I šta ti je rekao?!:kafa:

v
barrygibb.jpg

verovatno je sanjao Barry Gibba, frontmena Bee Geesa pa se malo istripovao:lol::lol::lol:

Poslednja izmena:

Back