Шта је сад ово? Ниска био 5 дана на Крстарици и видим укинут форум Рачунари. А имам питање у вези Yputube

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.557
Хоћу да поставим видео на ЈТ, каже не може јер је дужи од 15 минута.
Мора верификација.
А за верификацију мора телефон.
Е па не дам.

Иначе, пошто је ЈТ у власништву Гугла, мораш да идеш преко гмаил адресе. И кад год хоћу да се улогујем на гмаил адресу, тражи да укуцам верификациони код, који ми шаље на моју Јаху адресу.
А сада хоће и телефон

Мора верификација.
Е па не дам.

Иначе, пошто је ЈТ у власништву Гугла, мораш да идеш преко гмаил адресе. И кад год хоћу да се улогујем на гмаил адресу, тражи да укуцам верификациони код, који ми шаље на моју Јаху адресу.
А сада хоће и телефон
Naravno
Moraju da imaju sve podatke o tebi u slučaju da ti kanal služi za pljuvanje našeg Predsednika Aleksandra Vučića
NEĆETE PLJUVATI! :rtfm:

Мора верификација.
Е па не дам.

А сада хоће и телефон
Када ти пошаљу верификацион код на е маил адресу упишеш у телефон и то је то једино че да смара да ти стиже обавештења када су лог ин са дестоп рачунара неко се пријавио са бла,бла,бла итд

Када ти пошаљу верификацион код на е маил адресу упишеш у телефон и то је то једино че да смара да ти стиже обавештења када су лог ин са дестоп рачунара неко се пријавио са бла,бла,бла итд
Ниси добро прочитао: Вер. код шаљу на емаил на Јаху када хоћу да се улогујем на гмаил.
Али када хоћу на Јујтјуб да поставим снимак дужи од 15 минута, не шаљу вер. код на емаил, него траже телефон. Искочи једино прозорче:. Serbia +381

Back