Komandant bele tehnike
Ističe se
- Poruka
- 2.520
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
икебана у владиNe pratim baš naše medije najbolje, ali ne primećujem ni da je naš premijer mnogo aktivan u njima.
Pročitala sam i da je bio jako nezadovoljan kada su Vučić i Dačić pravili sastanak sa vrhom policije, ali bez njega. To naravno nije po zakonu.
Kažu da je kidnapovan?,ili da se zamerio nekom bitnom?
Poslušajte snimak I da čujemo kakav je doprinos premijera Srbije u poslednjim događajima? Gde je prof dr Macut? Mogli bismo u temi objaviti neku njegovu izjavu, doprinos itd. Ipak je on prvi čovek Srbije?
On ne može biti ikebana U vladi. On je premijer, to je njegova vlada.икебана у влади
то је пракса код насOn ne može biti ikebana U vladi. On je premijer, to je njegova vlada.
Kad bi se zezali, naravno.
Međutim, to je jedna od većih sramota naše države.
I kršenje ustava
nepišePiše se “dwžawi”.![]()
Kako se ne krši ustav? Premijer je glavna osoba u srbiji po ustavu. Po ustavu predsednik ima mala ovlašćenja.то је пракса код нас
не би рекао да се крши устав по том питању само се у овом случају поставио човек који није биран од грађана, значи нелегитиман а легалан
to su wam isprali mozak s n1 i nowe,zapravo po ustawu predsednik ima naj veća ovlašćenjaKako se ne krši ustav? Premijer je glavna osoba u srbiji po ustavu. Po ustavu predsednik ima mala ovlašćenja.
Pa počeo je tako što je okupio ambasador EU... Tu je bio izveštaj. Zatim je išao u Vatikan zbog smrti pape. Onda je vršio pregovore sa rektorom Đokićem... I od tad mu se gubi trag.. Da, bio je onaj sukob obezbeđenja na auto putu. Ali to samo za društvene mreže.Đuru frizuru gepekovali. Taj otkad je postao tzv. premijer samo se jednom oglasio
![]()
NadležnostKako se ne krši ustav? Premijer je glavna osoba u srbiji po ustavu. Po ustavu predsednik ima mala ovlašćenja.
Nadležnost
Član 112.
Predsednik Republike predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu, ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom, predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista, predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom, postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade, prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika, daje pomilovanja i odlikovanja, vrši i druge poslove određene Ustavom.
Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapređuje i razrešava oficire Vojske Srbije.
у нашем уставу има велика овлашћења
само што нико не чита устав него једе шта му медији сервирају.
E sad navedi predsednika vlade. Iz ustava. Delovanje vlade I predsednika tj šefa vladeNadležnost
Član 112.
Predsednik Republike predstavlja Republiku Srbiju u zemlji i inostranstvu, ukazom proglašava zakone, u skladu s Ustavom, predlaže Narodnoj skupštini kandidata za predsednika Vlade pošto sasluša mišljenje predstavnika izabranih izbornih lista, predlaže Narodnoj skupštini nosioce funkcija, u skladu sa Ustavom i zakonom, postavlja i opoziva ukazom ambasadore Republike Srbije na osnovu predloga Vlade, prima akreditivna i opozivna pisma stranih diplomatskih predstavnika, daje pomilovanja i odlikovanja, vrši i druge poslove određene Ustavom.
Predsednik Republike, u skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapređuje i razrešava oficire Vojske Srbije.
Možda si ti nepismen, ja sam pismena i ne vidim topiše ti sve tu lepo jbt
Pa počeo je tako što je okupio ambasador EU... Tu je bio izveštaj. Zatim je išao u Vatikan zbog smrti pape. Onda je vršio pregovore sa rektorom Đokićem... I od tad mu se gubi trag.. Da, bio je onaj sukob obezbeđenja na auto putu. Ali to samo za društvene mreže.
Izmeni komentar.Možda si ti nepismen, ja sam pismena i ne vidim to
Ne diskutujem sa trolčinamauozbilji se
Povuci to i izmeni komentar inače sledi prijava zbog vređanja. Hvala.Ne diskutujem sa trolčinama
Trolaš po temi, i po drugim temama, treba da te brišuPovuci to i izmeni komentar inače sledi prijava zbog vređanja. Hvala.
Nadležnost
Član 112.
Ne trolam, nemam ideju odakle ti ta netačna zabluda. Verovatno si me pomešala s nekim. Uvek sam mrtav ozbiljan i kortikolaran. Svako dobro.Trolaš po temi, i po drugim temama, treba da te brišu