Sta je sa milijardama dolara i zlatnim rezervama koje je USA zaplenila od Libije, Sirije, Iraka, Irana, Venecuele, Rusije.........?

И ти верујеш овој проданој души?:D
jok nego joski brozu, i sta uopste znaci

"Moram početi da pričam, ovde ima dosta netačnih informacija i laži."

znaci da se u to vreme pare trazile dinkc bese obecavao, ona na to replicira

covece pare su morale da idu na kipar, bili smo pod sankcijama, e sad ako je ostao neki kusur, pa nisu milijarde

па само онај Домагој Маргетић је написао књиге о томе,сати и сати Интервјуа.Емисија о опљачканим Србским парама
где се тај исти Домагој ЛИЧНО И ПЕРСОНАЛНО сусретао са том истом Борком!
on se najavljivao da ce da objavi, i sta bi, jel pise negde kolike pare? jel ima nesto konkretno, ili sve proizvoljno?
jel uopste objavio sto je najavljivao, ili se sve zavrsilo na potkacivanju karica?

ma to sam procitao od drugih, auto je mogao da bude sabotiran, ali ja te pitam sta on kaze za to sto je ona znala

ona kaze da mora da progovori zbog lazi

lazi da se radi o velikim parama
ili lazi da ....kojoj?

znaci da stavimo njene reci u kontekst onog vremena, a ne da mastamo.

milosevic je optuzen da je izneo milijarde, london, pariski klub nam prasta pola duga, a u stvari dovode se strane banke i srbija zaduzuje duplo do duznickog ropstva - manguparija iz g17 je odradila posao za zapadnog gazdu, a milijardi koje je ovaj izneo u stvari nije ni bilo - u najkracem

Poslednja izmena:
ma to sam procitao od drugih, auto je mogao da bude sabotiran, ali ja te pitam sta on kaze za to sto je ona znala

ona kaze da mora da progovori zbog lazi

lazi da se radi o velikim parama
ili lazi da ....kojoj?

znaci da stavimo njene reci u kontekst onog vremena, a ne da mastamo.

Ма ти тражиш од мене,једног обичног Смртника да ти ја ту нешто одговарам....ко коме,зашто и колико?
То ми обични смртници НЕ ЗНАМО!

Али ,истовремено ни ТИ НЕМАШ ПРАВО позивајући се на оног Смрада Филу који је узео МИЛИОНЕ на основу тзв. Одбране наших у Хагу
а одбранио је МОЈ КјУРАЦ јебо га ћаћа који га научио правном занату и покојни Минимакс где се редовно рекламирао!

Слабо си ти гледао Домагоја:

Слабо си ти гледао Домагоја:
pa kada voditeljka odvlaci paznju
ja te pitam da procitam ako ima sta

pazi, kaze da su tajkuni srpsko-hrvatski stajali iza hypo banke opravsi 47 milijardi, a onda potom da austrija sanira njene gubitke 30 mlrd, kako to? zasto? austrija sisala vesla? domagoj je gluperda zamajava nas.

Poslednja izmena:
Па водитељке зато и постоје да би одвлачиле пажњу:lol:
Али није ствар у сисама и голим ногама...

Србија је ОПЉАЧКАНА!
кОНЦЕНТРИШИ СЕ
i hrv kaze domagoj
pazi, kaze da su tajkuni srpsko-hrvatski stajali iza hypo banke opravsi 47 milijardi, a onda potom da austrija sanira njene gubitke 30 mlrd, kako to? zasto? austrija sisala vesla? domagoj je gluperda zamajava nas.
koji je interes i zasto bi austrija sanirala srpsko-hrvatsko pranje para preko hypo? mislis da se austriji baca 30 milijardi, samo da se tajkunizacija balkana ne razotkrije?

pa on bi mogao ako svu dokumentacija ima kao sto kaze da austriji ustedi tih 30 milijardi
kako austrija nije dosla do dokumentacije, a on jeste?

domagoj je mocniji od jedne austrije
u stvari niko ga ne dira jer je jasno da je laprdalo

Америка пљачка , као што је то чинила и нацистичка Немачка пре ње , на глобалном нивоу .

Пљачка и силом приграби оно што јој не припада , узима нешто туђе .
a ROTSCHILD posle svake krize i rata uvek postaje sve bogatiji. Trenutno (posle prvog dvogodisnjeg talasa pandemije) kontrolise 80 posto svetskog bogatstva ...................ZAKLJUCNO SA OVIH 300 MILIJARDI DOLARA RUSKIH REZERVI KOJE JE "AMERIKA" U MARTU 2022 OTELA RUSIJI.

PUTIN je indirektno rekao sta ce biti ako bude morao da krene na "zapad". "SARMATI" NISU DOBILI KOORDINATE VASINGTONA, BRISELA, PARIZA, BERLINA.............................VEC "LONDONA"......................."london" stavljam pod znake navoda jer Putin ustvari misli na jednu tacku u srednjoj engleskoj.
Kao sto vidimo "krug se zatvara", "obruc se steze".........vladar duboke drzave "u senci" je sve nervozniji......gura celo covecanstvo na ruske rakete ne bi li dobio u vremenu ..............al kao sto rekoh, SARMATI ce preleteti preko glava nemaca, francuza, poljaka, amerikanaca, ..........i ostalog podmetnutog "topovskog mesa" , i pasti na epicentar svih problema covecanstva u zadnjih 230 godina.

Има ли нових вести - људима у Либији, Сирији, Ираку и Венецуели треба тај новац, нарочито сад кад је криза, а земљама код којих су средства блокирана (међународној заједници) је добробит грађана на првом месту.

Има ли нових вести - људима у Либији, Сирији, Ираку и Венецуели треба тај новац, нарочито сад кад је криза, а земљама код којих су средства блокирана (међународној заједници) је добробит грађана на првом месту.
I dalje su na "dođem ti" pa će ta dobrobit morati da pričeka...

I dalje su na "dođem ti" pa će ta dobrobit morati da pričeka...

Javni dug Srbije na kraju 2021. bio je 30,13 milijardi evra,​

Најнижи ниво јавног дуга био је пред светску економску кризу, у јуну 2008, када се спустио на 8.623,6 милиона евра. За 90 месеци, за око 2.740 дана, дуг је смањиван у просеку за 2,02 милиона евра месечно, што је 23,4 евра у свакој секунди. Спуштен је на минималних 23,5% БДП-а.
https://www.makroekonomija.org/0-miroslav-zdravkovic/javni-dug-srbije-2000-2020/
Од средине 2008. до средине 2012, јавни дуг је повећан на 15,3 милијарде евра
za poslednjih 10 godina dodjes mi duplo
Нове власти у Србији, након Слободана Милошевића, наследиле су јавни дуг у износу од 14,2 милијарди евра, у чему је спољни био 10,1 а унутрашњи 4,1 милијарди. То је било 220% од тада процењене вредности БДП-а (845 на 384 милијарди динара). Отпис дела дуга париском и лондонском клубу поверилаца био је условљен „непопуларним мерама и реформама“ чији се повољни исходи очекују у некој даљој будућности, а до такве будућности нисмо дошли, и још увек нам се обећава.
e, a dobrobit ces da pricekas

poenta je u ovome, ne da se pare vrate, vec...:

Економиста Мајкл Хадсон посебно се пита: ако тај нови систем омогући земљама глобалног Југа да обуставе доларизацију дуга и буде заснован на платежној способности у иностраној валути, могу ли онда кредити бити везани или за сировине, или за Кину, за реално учешће у капиталној инфраструкури финансираној иностраним недоларским кредитом?
https://srbin.info/svet/sergej-glazjev-vasington-nece-moci-da-pobedi-u-svetskom-hibridnom-ratu/
Сергеј Глазјев: Прелазак на нови светски економски поредак спроводиће се систематским одбијањем испуњавања обавеза у доларима, еврима, фунтама и јенима. У овим односима он се ничим неће разликовати од примера које су дале земље емитенти ових валута, које су сматрале да је сврсисходно украсти девизне резерве Ирака, Ирана, Венецуеле, Авганистана и Русије вредне трилионе долара.

Back