Šta je sa Microsoft Internet Explorerom?

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
До пре недељу дана, претрага је ишла сасвим нормално. На моменте нешто спорије али задовољавајуће.
Међутим од пре 7-8 дана, никако. Излазак на Форум Крстарице је скоро немогућ. Стално морам да одабрано ,,помажем'' са опцијом ,,Освежи'' или са типком ,,F5'' али најчешће уопште не отвори.
Сада без проблема преко ,,Google'' низлазим на Форум али ми недостају неке опције које у ,,Google'' нису предвиђене, ка нпр.могућност да се инсталирају 25 наслова ,,Историја'' које су ми служила за брзо бирање.
Можда неко има сазнања: Шта је са овим претраживачем или можда има опција којом се инсталира напреднији програм.
Ради се о Windows-u XP.

До пре недељу дана, претрага је ишла сасвим нормално. На моменте нешто спорије али задовољавајуће.
Међутим од пре 7-8 дана, никако. Излазак на Форум Крстарице је скоро немогућ. Стално морам да одабрано ,,помажем'' са опцијом ,,Освежи'' или са типком ,,F5'' али најчешће уопште не отвори.
Сада без проблема преко ,,Google'' низлазим на Форум али ми недостају неке опције које у ,,Google'' нису предвиђене, ка нпр.могућност да се инсталирају 25 наслова ,,Историја'' које су ми служила за брзо бирање.
Можда неко има сазнања: Шта је са овим претраживачем или можда има опција којом се инсталира напреднији програм.
Ради се о Windows-u XP.
Дигни руке од Малог меканог интернет истраживача. Инсталирај Оперу, Ватрену лисицу, или Гуглетовог Хромог.

Ни с њима ниси 100% ослобођен проблема, али ипак су бољи.

Prijateljski savet:
Predji na Google Chrome.
Neuporedivo je bolji.
Možeš ga besplatno skinuti.
Posle podesiš da gleda za upgrading-e ili ne.
Па ја тако и излазима на овај Форум, преко Google. И он ми је ,,Подразумевани претраживач''.
Али ради се о навици само за Форум Microsoft Internet Explorer због разлога који сам навео.
И зачудило ме је изненадно слаба функција овог претраживача.

Тај претраживач је познат као најспорији мада и мени је био добар док нисам прешла на бољи.
Пронашао сам на Интернету и инсталирао Microsoft Internet Explorer 8, који ми је побољшао ситуацију али и даље споро.
Имам утисак да се
Microsoft одриче овог претраживача и лагано га гаси.
Теби и осталим форумашима који су покушали да ми помогну: Х В А Л А !

Starije verzije su bolje,mnogi se zale na IE9 i IE10.Probaj malo sa "mozillom",nije lose promeniti ako nesto ne valja.Navike su navike ,al sto je bolje bolje je.
Инсталиран ми је Microsoft Internet Explorer 8 али стално треба да задато освежавам да би радио.
Сада Интернет отварам преко Google и већ сам се привикао а иде одлично.

Back