- Poruka
- 91.475
oooo, vidi ti nje romantičnekapljice rose sto ljubav izbi iz pora...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oooo, vidi ti nje romantičnekapljice rose sto ljubav izbi iz pora...![]()
aman...imam skoro 2,5k postova na romantici...to ja fejkujem malo...ne daj se zavarati...oooo, vidi ti nje romantične
To obavezno sa oborenom glavom i zamisljenim pogledom...sa volim te i nemam problem...ali sa kuco, maco, zivuljko moja svaki cas...pa to cucu, mucu izrazavanje, generalno izopacenost u komunikaciji...pa ta ohhhhh srce mi je otezalo od tolike ljubavi..za tobom pati...i tome slicno mi se![]()
i vetar u kosi, motor ili crveni auto bez krova..Setamo plazom i slusamo 80e a pos pesak u guzu
Moze i u brvnati pored kamina sexic na kozi medveda
E to pos kad krenemo u provansuTo obavezno sa oborenom glavom i zamisljenim pogledom...
i vetar u kosi, motor ili crveni auto bez krova..
uredno sam proverio na profilu. Zaista imaš dve i po hiljada poruka na Romantici.aman...imam skoro 2,5k postova na romantici...to ja fejkujem malo...ne daj se zavarati...![]()
beli je auto...To obavezno sa oborenom glavom i zamisljenim pogledom...
i vetar u kosi, motor ili crveni auto bez krova..
Iam i ja 1500 imo bi i vise al me iskvarise forumske bestijeuredno sam proverio na profilu. Zaista imaš dve i po hiljada poruka na Romantici.
crveni ako su 80-te!beli je auto...
![]()
Ne, ne mislim.misliš da se foliraju?
Potpisujem.Opet, po mom skromnom mišljenju, sve što je svaki dan prelazi u naviku i u rutinu. Znam da zvuči glupo, ali ljudi se lako naviknu na dobro i onda im se to počne podrazumevati. To je kao da ti donosim svaki dan po 10.000 eur, prvih 10 puta bi ti bilo kao vau, svaki dan po 10.000 eur, već deseti put ti ne bi bilo isto.
Kad su neiskreni ili su videli negde, a nije deo njihovog karaktera, to se vidi...Ne, ne mislim.
Objasnili su ti sagovornici.
Žene nisu njanjava stvorenja koja samo čekaju da ih neko obasipa romantičnim gestovima.
Ako su ti gestovi romantike učestali, onda oni mogu biti iznuđeni, pa i neiskreni.
A ima i onih koji svoje "spontane izlive romantike" prosipaju u javnost, a svi znaju da im je veza bazirana na licemerju.Kad su neiskreni ili su videli negde, a nije deo njihovog karaktera, to se vidi...