ŠTA JE RADIO LEČIĆ, MALO VOZIO, MALO SILOVAO?! Eva Ras ponovo šokirala - "Danijela sikće, a sama ušla u auto"

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.360
Glumica Eva Ras stoji uz Branislava Lečića i kaže - "Nije na meni da presudim, već na sudu da dokaže"

eva-ras

IZVOR: MONDO/PRINTSCREEN PRVA TV

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića da ju je silovao, nakon čega su reagovali i beogradsko Više tužilaštvo koje je saslušalo glumicu, ali i celokupna domaća javnost.
Koleginica Branislava Lečića Mirjana Karanović je odbila da ubuduće sarađuje s njim, dok je Eva Ras stala uz glumca, a sada, gostujući u emisiji "150 minuta" navela da "ne može da veruje da se Srbija ovoliko srozala".

"Ja sam šokirana, ne mogu da verujem da smo se ovako srozali, mi kao da smo Divlji zapad, pozivamo na linč. To je bilo i sa Mikom Aleksićem. Nisam mogla da verujem kada je Mira Karanović odbila da radi s njim jer je neko podneo tužbu. Čitala sam tu tužbu i iako sam u glumi 62 godine, ja gledam kako bih igrala da dobijem tu ulogu. Ne bih mogla drugačije da je odigram nego da sam lujka", rekla je Eva i dodala da je javnost unapred osudila Lečića.
"Niko ne pita kako si dospela u auto? Šta je radio Leka - malo vozio, malo silovao?!".

Glumica je rekla i da snimak na kojem se čuje razgovor Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld njoj ne znači ništa.
"Šta znači taj snimak? Neko te siluje i ti snimaš? To nije krimi film o Al Kaponeu. Ja samo kažem da je sve ovo pozivanje na linč, isto kao sa Mikom Aleksićem, a to baca blato na obraz Srbije. Ja ne znam da li je Danijela žrtva, ali u ovom času je Leka žrtva jer je unapred osuđen".

Glumica je rekla i da je svojevremeno podržavala Danijelu kada joj je izašao film "ali je u međuvremenu devalvirala" i dodala da je i ona imala nepristojne ponude u karijerei, ali i da "svako ima pravo da traži, a vi imate pravo da ne date": "Mene su zvali divljakiša, ja sam unapred udarala šamare. Ja sam se izuzimala iz tih situacija, ja ne bih mogla da igram ovu ulogu, da sikćem da je on zao a ja sama ušla u taj auto".

čitajte više ovde
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a1451278/branislav-lecic-eva-ras-komentar-o-danijeli-stajnfeld.html
.................................................
Ona nikada nije imala dlake na jeziku...

Potpuno se slazem sa izjavom Eve Ras.Ne moze ulica da sudi nikome,pa ni slavnom glumcu Branislavu lecicu.Odluka Mire Karanovic,da odbija
da igra u pozoristu,u predstavi sa Lecicem,brzopleta je i neodgovorna.To sto je glumica Stajnfeld izjaavila,da je navodno silovao G.Lecic,i to
zamislite,2O12 godine.Trebalo je da prodje devet godina,da podnese prijavu.Nema potrebe vise raspravljati o tom slucaju,postoji tuzilastvo,postoji
sud,tamo ce istina izaci na videlo.Ako je kriv,Lecic ce odgovarati,ako nije,onda treba ostro kazniti lazljivicu...

Pa sta reci za izlapelu koja je sto puta izjavila da je Tito silovao vise puta :hahaha:
pazi taj mentalitet

https://nova.rs/zabava/showbiz/eva-ras-tito-me-prozvao-divljakusom-jer-sam-ga-odbila/

Preko njegovih emisara pozvao me je na večeru, a pored toga ko zna šta još. Odbila sam ga iz cuga bez razmišljanja.
Proslavila sam se u filmovima u kojim sam igrala, a da prethodno nisam morala da legnem s njim. Odbila sam Josipa Broza za seks, pa je me posle toga prozvao divljakušom.

nije otisla ni na veceru, nije ga upoznala, ali prica da je hteo da je siluje.

Ne sumnjam da je tu bilo neceg neprimerenog ipak je to covek koji ne zna za stid ,kad moze da se slika go na nudistickoj plazi kao ministar kulture .Verovatno jeste, ali nacin na koji mlada dama to izlaze mi je jako diskutabilan u najmanju ruku .Ona njega zove da ga suoci i uzgred da dobije dokazni materijal ,sto je jako cudno .Zrtva da zove silovatelja .Zene koje su silovane se stide same sebe njima je mucno da o tome pricaju sa bilo kom ,a kamoli da zovu nasilnika .Drugo odavno nije na vlasti pa ne znam zasto je do sad cekala .Takodje to ispovedanje svom racunaru i to na engleskom ,je vise za druge nego za nju .Treba ga kazniti jel koliko vidim da je to bilo normalno da uticajni ljudi mogu da rade sta hoce sa mladim devojkama .To treba da bude opomena svim koji bi pomislili da tako nesto urade .Ipak svi vi treba da znate jednu stvar nemoguce je silovati zdravu osobu to a da ona ne pruza otpor sto znaci da je odnos bio bar delimicno tu cu da zacutim ...

Ne sumnjam da je tu bilo neceg neprimerenog ipak je to covek koji ne zna za stid ,kad moze da se slika go na nudistickoj plazi kao ministar kulture .Verovatno jeste, ali nacin na koji mlada dama to izlaze mi je jako diskutabilan u najmanju ruku .Ona njega zove da ga suoci i uzgred da dobije dokazni materijal ,sto je jako cudno .Zrtva da zove silovatelja .Zene koje su silovane se stide same sebe njima je mucno da o tome pricaju sa bilo kom ,a kamoli da zovu nasilnika .Drugo odavno nije na vlasti pa ne znam zasto je do sad cekala .Takodje to ispovedanje svom racunaru i to na engleskom ,je vise za druge nego za nju .Treba ga kazniti jel koliko vidim da je to bilo normalno da uticajni ljudi mogu da rade sta hoce sa mladim devojkama .To treba da bude opomena svim koji bi pomislili da tako nesto urade .Ipak svi vi treba da znate jednu stvar nemoguce je silovati zdravu osobu to a da ona ne pruza otpor sto znaci da je odnos bio bar delimicno tu cu da zacutim ...
Nesto joj se izgleda zamerio po drugoj osnovi. Pa resila da se osveti. To znaju samo njih dvoje a bogme saznace i tuzilastvo jer neko ce morati u zatvor. Ona zbog lazne prijave ili on zato sto se silovanje stvarno desilo.

a ja sama ušla u taj auto
Ovo mi stvarno nije jasno, ako uđeš u nečiji auto odmah se očekuje da ćeš pristati na seks?!
Ne izjašnjavam se ni u jednom smeru, jer mogu da se ogrešim o jednu ili drugu osobu u ovom slučaju, ali ovakvi komentari koji optužuju eventualnu žrtvu, da je sama kriva za silovanje je davanje dozvole ili opravdanje svakom silovatelju.

U svakom slučaju, silovanje tek treba da se dokaže, što neće biti jednostavno
Jer, ona i nije imala rane budući da se nije branila. Kaže da je bila ukočena i samo govorila ne, ne
Nemam pojima šta se desilo (naravno), ali meni deluje da je silovanje kada se neko otima, udara, vrišti, dokazuju se rane dole itd... Jer, ako to nije radila, kkao znamo kako je on sve doživeo (ako je uopšte bilo tog keksa). Jer, možda tip uopšte nije neko ko bi .ebao da ga neko udara, otima se. Silovanje je ono kada te neko fizički svlada, tako sam barem mislila do sada. Osim toga, nekada su žene često govorile ne za vreme seksa... nekada je to i začin , ko će ga znati
Nego devojče došlo iz malog mesta pa se uhvatilo u kolo sa prenamazanim frajerom kakav je Leka. treba ipak da vode računa sa kim se druže )
I na kraju, pitanje je da li će tužilaštvo biti objektivno zbog politike

Par puta sam gledala neke intervjue sa Evom Ras i uvek mi je ostavila negativan utisak
Eva Ras nije "izlapela",nego naprotiv,intelektualka par ekselans.Ona je dobro primetila,da je u dansnjem svetu,san svake mlade glumice,da postane
"poznata" po svaku cenu,ne birajuci nacin,kako to postati.

Back