Sta je potrebno za fizicku spremu za specijalne jedinice?

Pa spreman sam solidno,aktivni sam i profesionalni sportista ali voleo bih što bolje da se spremim
трчање на дуже стазе (такође и спринтови на кратко), маршеви на 5-10км са 30кг
да нијеси дебео нити превише мршав, значи добра мишићна маса да се можеш обранити, да можеш скакати и пењати се итд.
природна интелигенција и здрава логика
можда би најбитније било да ли си ти ваљан материјал за обучити, да ли можеш савладати стандард обуке у било чему

неко је већ ође рекао "бити спреман убити и да тебе неко убије", и ово није спрдња нити филм
стварност је да сутра можеш бити у таквој ситуацији
Мени је било јако, јако битно ПРЕЖИВИТИ и ту не мислим на живот у природи него да ли ти можеш преживити на бојном пољу. Нема тога кога ја не би убио да преживим.

Ta država je u 20. veku pobedila u dva svetska rata. A Amerikanci otimaju Kosovo kao kaznu za Srbe što su izabrali u SFRJ "treći put" i što se nisu 100% posto njima potčinili. Ne mogu da razumem t oju mržnju prema svojoj rođenoj državi.
сфрјот? "држава" чији прецедник рече "ја сам свој задатак обавио, државе више нема" :think:

Pobedili su saveznici. Srbija se samo prošvercovala kao pobednik uz njih, inače je u oba svetska rata bila vojnički poražena i okupirana. Mada nisam više siguran ni da je pobedila u II svetskom ratu jer su velikosrpska ideologija i ravnogorski pokret doživeli poraz.
ко је представљао ту "великосрпску идеологију"? Југословен Драгољуб? да, он је био велики великосрбин (кад би се заебавали)

Back