skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.260
Pa moja reakcija bi bila bushenje kondona iglom........i chekanje daljneg odvijana situvacijei nebi mu vishe davala
Prava reacija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moja reakcija bi bila bushenje kondona iglom........i chekanje daljneg odvijana situvacijei nebi mu vishe davala
Prava reacija
![]()
Nalazite se u dugoj vezi (može i brak) i ne koristite kondome, jednog dana slučajno kad vašeg partnera/ke nalazite kutiju kondoma u džepu jakne.
Vaša reakcija?![]()
Nalazite se u dugoj vezi (može i brak) i ne koristite kondome, jednog dana slučajno kad vašeg partnera/ke nalazite kutiju kondoma u džepu jakne.
Vaša reakcija?![]()
Vaša reakcija?![]()
Znachi da je pazhljiv i vodi rachuna da mi neshto ne prenese od one druge![]()
...a, realno, to je i najviše što se može tražiti i dobiti od druge osobe.
Vaša reakcija?![]()
musko:Nalazite se u dugoj vezi (može i brak) i ne koristite kondome, jednog dana slučajno kad vašeg partnera/ke nalazite kutiju kondoma u džepu jakne.
Vaša reakcija?![]()
Vaša reakcija?![]()