Šta je ovo?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lexa, Dule je u pravu, stvarno postajes bezobrazna. Ne znas sta hoces. Dobila si vrlo konkretne odgovore na temu. Ti sama pominjes duhove, a onda kazes drugima da su opsednuti.
Na korak si da ti dodelim prekrsaj, jedan mali naravno, zbog provokacije, a i zakljucam temu.
Ajde ti za domaci zadatak procitaj temu od pocetka, pa vidi odgovore. Dacemo ti i da ponovis konkretno pitanje ako ga u pocetku nisi dobro formulisala.I budi dobra devojcica ;)

Aj da ne budem impulsivna, iako znam da vidiš originalnu verzuju, verovatno je i bolje tako.
e dosta... lipa odavde ako nisi zadovoljna sa odgovorom... guglaj pa nadji duhove.. mojne da si bezobrazna.. danez je TATA za tebe!
Ne znam kakav ti je to govor "danez je tata za tebe", može i tetak da mi bude meni svejedno, svi smo na forumu jednaki a moderatori nisu ovde da bi nekoga banovali jer im se ne sviđa nego da bi preuređivali podforume, pre svega. U taj posao vam se stvarno ne mešam :neutral:
Kažu, kada se na fotkama pojave ovako neke čudne stvari, da je objektiv uhvatio duha :)))) ali to nije moja teorija jer su bezoblični. Ima li neko ideju?
Hajde sad pročitaj još jednom, pa kaži je l lepo da "tata" bude tako drzak prema meni, pa da mi stalno trlja nos nekim duhovima (ili teorijama zavere), iako ZNA, napisala sam vrlo jasno u jednom postu, da to nema veze sa temom i da sam fleksibilna za bilo kakve odgovore, pa ako treba i za duhove, mislim, nikome ne branim da o tome priča, ali iskreno, više volim fiziku.

Dakle, da ponovim, ako ima ko nešto pametno da kaže, slobodan je. Ako nema bilo bi poželjno da oćuti.

Poslednja izmena:
^ne treba treba ti osvetljenje za to uopste....moze u mrklom mraku. sto se tice onog DANEZ JE TATA ZA TEBE, mislio sam TATA u poznavanju aparata i tehnike... i sve sto ti je rekao na ovoj temi je probabli tacno..

Ja cu sada zakljucati temu. Ako danez i djole imaju nestoi protiv neka je slobodno otkljucaju. A i ostali ako imate nesto protiv kontakt na PP pozz

D.B. he he

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back