limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 36.416
Najmanje cudna stvar u ovome je peglanje krpa.Posebno su zanimljive zene koje peglaju krpe![]()

Ja krpe oduvijek peglam.I posteljinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najmanje cudna stvar u ovome je peglanje krpa.Posebno su zanimljive zene koje peglaju krpe![]()
Imam komsinicu koja pegla apsolutno sve.Pa sve se mora![]()
Nisam to znala.Metalni dugmici.Uobicajeni metali i bizuterija ne mogu da paraju staklo ni keramiku , na primer porcelanski tanjir a povotovo ne osigurač (onaj kućni za struju ) .
To je i meni palo na um.Ali nije bilo zalijepljeno nego utkano.Nisam mogla da odlijepim,nego sam pocijepala sa krpe.Verovatno je tokom pranja otpalo sa nekog drugog odevnog predmeta i zalepilo se na krpu. Na visokoj temepraturi u veš mašini je lepak omekšao i kada se krpa osušila lepak se stvrdnuo.
Gde si kupila tu krpu?To je i meni palo na um.Ali nije bilo zalijepljeno nego utkano.Nisam mogla da odlijepim,nego sam pocijepala sa krpe.
Ma mašina za veš čuda napravi, sušilica naročito. Ko zna... jedna od kućnih misterija. Često pomislim da imam kućnog patuljka koji mi pomera, sakriva i pretura stvari po kući.To je i meni palo na um.Ali nije bilo zalijepljeno nego utkano.Nisam mogla da odlijepim,nego sam pocijepala sa krpe.
Ma,ko to zna...stara je.Ali nisam ovo primijetila ranije.Gde si kupila tu krpu?
Nemam susilicu.Ali masina obicno guta carape.Ma mašina za veš čuda napravi, sušilica naročito. Ko zna... jedna od kućnih misterija. Često pomislim da imam kućnog patuljka koji mi pomera, sakriva i pretura stvari po kući.
Patuljak. Nema druge. Zato patuljci nose čizmice, da se ne vidi da imaju rasparene čarape.Nemam susilicu.Ali masina obicno guta carape.![]()
Kako dobar mob imasSa druge strane nema nista.
To je obicna pamucna krpa,samo slikano iz blizine.![]()
Cuj zagrizi...to je milimetarsko,samo mrvica.zgrizi jako, ako pukne zub onda je dijamant
Pogledajte prilog 1682826
Peglam danas krpe i naletih na ovo na jednoj.
Inace nema nikakve aplikacije,a i peglala sam je vise puta do sada i nisam ovo primijetila.
Nije se moglo odlijepiti jer je utkano u tkaninu.
Pretpostavljam da je neka sljokica slucajno tu zalutala u fabrici...ali citam mnogo teorije zavjere..pa...![]()
Grome,je li to hoces da ne spavam nocas?Vidi se da je u pitanju mali NLO...
Pod nadzorom si...
...
To nije dzemper,to je krpa.To ti se zove babin zub. Kada neko hoce nekog da omađija stavi mu babin zub u tkaninu da to ovaj ne primeti. Zapali taj djemper bolje bi ti bilo.