ŠTA JE OVO SA SRPSKIM PEVAČICAMA, svaka druga ogrnula se šahovnicom

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100
ŠTA JE OVO SA SRPSKIM PEVAČICAMA: Sandra Afrika ogrnula se šahovnicom
sandra-afrika-foto-printscreeninstagram-1469952893-959389.jpg

13497979_1079234068827176_1609394391051498546_o.jpg

http://www.kurir.rs/stars/srpska-pe...grnula-hrvatskom-zastavom-foto-clanak-2333575

Sandra je sliku na kojoj nosi dres Luke Modrića postavila na svoj Instagram.

Podsetimo, i Ana Nikolić je nastupala u jednoj diskoteci u Posušju baš kad je hrvatska reprezentacija izgubila na Evropskom prvenstvu, pa je Ana, kako bi digla atmosferu i utešila navijače, uzela hrvatsku zastavu i ogrnula se njom.

http://www.kurir.rs/stars/foto-sta-...a-afrika-ogrnula-se-sahovnicom-clanak-2376679

- - - - - - - - - -

da li ovako ponašanje srpski pevačica zaslužuje komentar?

Takve se ribe u mome kraju zovu NAPIČAK:D
Idu kroz život gozom sisom i pikicom.
Nema to nikakve životne stavove i etiku sem novca i trunke pažnje.
kao njihova Nives Celzijus koje se odrekao rodjeni otac.

To je sve polusvet koji če se raspasti do 40 godine i neće nikome valjati više nizašta.
Pa pogledajte samo Anu Nikolić našta već liči , raspukla polovnjača koja uhvatila piletinu sad kad je pred raspadom već :dash:

ŠTA JE OVO SA SRPSKIM PEVAČICAMA: Sandra Afrika ogrnula se šahovnicom
sandra-afrika-foto-printscreeninstagram-1469952893-959389.jpg

da li ovako ponašanje srpski pevačica zaslužuje komentar?

Prostitutke, kriminalci i narkomani nemaju ni nacionalnost niti znaju za odanost nečemu/nekome.
Isti je mentalni sklop Arkana, Suzane sa štajge i narkomana sa džanki benča na ćošku

A inače ta Sandra Afrika zaradjuje poprilične svote novca po nastupima samo zato što je dobra riba i što su muškarci u suštini idioti koji misle da svi imaju šanse da je ebu ako joj dodju na nastup i zabalave pred njom.

Ima ih koji i na forumu maltene ljube stopala forumašicama pa čak i onim nehigijenskim ( dele papuče i četkicu za zube sa Arapima i ostalim prolaznicima).

Hbg, nije termin mengina ( po naški - mendžajna ) skovan za džabe.
To su likovi koji se prave "drugari" sa feministkinjama, veći su borci za ženska "prava" nego bilo koja žena...a iza te maske stoji fetiš ka robijanju ženama i razna druga psihološka "stanja".
Potražiti na netu termine mengina ili female domination

"Politički korektan govor" ubija civilizaciju . Treba stvari nazivati pravim imenom da bi se vratila granica između Dobrog i Lošeg.
To je ološ koji krije svoj pravi zanat ( prostitucija) i kraj.

AFRIKA SE OGLASILA POVODOM KONTROVERZNOG NASTUPA: Moja baka je iz Hrvatske, šta vam nije jasno?!
STARS19:26, 11.08.2016.

- - - - - - - - - -

Pevačica se oglasila ovim povodom i istakla da ne vidi zašto ju je deo javnosti osudio. Sandri su zamerili što je uoči godišnjice "Oluje" pevala u susednoj zemlji, kao i što je na nastupu obukla dres hrvatske fudbalske reprezentacije.
"Ne znam šta im nije jasno, pogotovo kod mene. Moja baka je sa Plitvičkih jezera, iz Hrvatske, ja sam obukla hrvatski dres, što je najnormalnije. Kod mene u kući se slave dva Božića. Ne vidim zašto ne bih obukla hrvatski dres. Kao što bih srpski, tako bih i hrvatski", rekla je Sandra u emisiji "Bulevar".
"Ja svoje fanove ne delim. Oni su svi super i svi su divni. Radim već deset godina i nijednu neprijatnu situaciju nisam imala. Najbitnije mi je da su mi nastupi posećeni", zaključila je pevačica.

- - - - - - - - - -

http://www.kurir.rs/stars/afrika-se...iz-hrvatske-sta-vam-nije-jasno-clanak-2393715

То су кафанске певачице које су репутацију стекле у кафани али певање никада нису научиле. Али су то надокнађивале огртањем кафанских ћаршава са столова који су најчешће били коцкасти а доњи веш скидале. И прешло им у навику.

Back