salinjo90
Aktivan član
- Poruka
- 1.494
Mnogo je singl muskaraca, da kazem i onih sto curu nisu imali... Gde se to gresi, da li devojke treze previse od nas muskaraca ili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne traze...
ne traze...
Mnogo je singl muskaraca, da kazem i onih sto curu nisu imali... Gde se to gresi, da li devojke treze previse od nas muskaraca ili...
E Žabice, ti si izuzetak koji se retko viđa. Većina je ovakva i traže onog ''pravog'', u prevodu onog bogatog preko puta.
![]()
a ti si sav jadan gadljiv na ove gadne ko ova gadnusa sa slike pa se sve branis a one te juru a ti nabavio bukovu motku pa ih teras jadan
ides mi na qratz idiotskim stavovima. nista bitno,furaj
Sine ako budeš u tom tripu njikada pravu nećeš naći, posebno ako na ovakve budeš pucao![]()
veci broj riba se **** sa manjim brojem likova to je resenje jednacine
decaci, niti sam izuzetak niti jedinstvena...ocito bauljate na pogresnoj strani ulice...ovakvih kao ja ima koliko vam srce iste![]()
decaci, niti sam izuzetak niti jedinstvena...ocito bauljate na pogresnoj strani ulice...ovakvih kao ja ima koliko vam srce iste![]()
Dečaci kao dečaci![]()
pa gde se startuju takve ko ti, kad ne izlazite mnogo u kafice, samo posao(skola) i kuca![]()
prijatelju, sve znas, kao mator
ko kaze da ne izlaze u kafice? promeni lokal![]()
Manjina je takva , ali samo to se računa u žene. Ostalo je pod kategorijom nebitno...i eto rešenja jednačine.E Žabice, ti si izuzetak koji se retko viđa. Većina je ovakva i traže onog ''pravog'', u prevodu onog bogatog preko puta.
http://img.humorsharing.com/media/images/1202/i_228_to-much-silicon-036.jpg
Manjina je takva , ali samo to se računa u žene. Ostalo je pod kategorijom nebitno...i eto rešenja jednačine.