sta je najludje sto vam se vrtelo po glavi...

• Začetnik teme Začetnik teme d1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dont_Break_The_Oath:
Maxy,slazem se sa tobom.
I meni je cesto automobilizam u glavi (najcesce F1) za vreme sexa.
Promena polozaja znaci ulazak u krivinu.
Tako da sam dao imena pozama po poznatim stazama.
Lesmo 1 i Lesmo 2 iz Monze,Eu Rogue iz Spa,a u legendarnu Prabolica se ulazi pa izlazi na pravac upravo pred orgazam.
:shock:

i posle ti krivo sto spava - bas romanticno :roll:

PLESsitnihDEMONA:
Oath...ala ti vozis!!! Ala vera! Samo mu ga dajes po gasu! Hehe! Cuvaj gume.

Pa Renault skola......ali to je samo sa bivsom zenom koja je zapravo bila zenka,totalno neosetljiva za mene.

Mada povratak temi;Mislim da ovde svi zapravo hoce samo da se nasmeju,da cuju sta je to komicno bilo u glavi nekoga za vreme sexa.
Tako bih voleo da cujem nesto originalno,nesto sto je proizaslo iz tog predivnog transa sa voljenom osobom.

Dont_Break_The_Oath:
Maxy,slazem se sa tobom.
Lesmo 1 i Lesmo 2 iz Monze,Eu Rogue iz Spa,a u legendarnu Prabolica se ulazi pa izlazi na pravac upravo pred orgazam.

F1:shock: Pa to je bas brzo:!: Ovo je dobra fora ako slucajno prdnem mogu da se vadim na auspuh:oops:

Dont_Break_The_Oath:
Maxy,slazem se sa tobom.

Hahahaha Andr bandr riva riva bruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm..............

najludje ,,,,,, po ,,,,,glavi ----definitivno kada sam otišla kod neke trećerazredne zubarke pa mi stavila neke žice i metale i ,,,svašta mi protnula kroz zube ,,,,, nisam mogla da zatvorim usta nego onako rasčepljena na stolici --- valjda se žena utripovala da pravi frankenštajna ----

ma da znam ;;;; moja koleginica (od ovoga zamalo da upišam gaće) ----- kaže ;;;,tako on dahće nad njom ,,,ona totalno nezainteresovana ,,, on se uneo ,,,baja radi li radi ,,, ona i dalje ne mrda samo se razvalila onako (posle posla) ,,,,umorna ,,,,,, i odjednom kaže ;;;;;;;; "" dušo jel imamo mi šargarepe u frižideru ,,, nešto mi se mnogo jede šargarepa ,,,,

a meni se jednom pod gasom i raznim sredstvima desilo da vidim babu kako me nabada ------ nemojte nikada mešati pića i ostalo,

Back