Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
tita mi nisi normalna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tita mi nisi normalna
Jeste divna stvorenja...al' i izvor sveg zla.
A kad se spoje dva izvora...ovaj koji ulazi i iz njega izlazi i ovaj u kome se stvara i izlazi...
a jel mrzis caleta mozda?
Uuuu, samit psihologa amatera....
Kad se ta dva spoje onda se desi neshto lepo.
znaci da smo oboje u krivu i u pravu...sem ljubavi koja nas spaja
Ajd vazzi...nisam ja zadrta...(ponekad)
![]()
ja u stvari ovo isto mislim. mislim da su neozbiljni, razmazeni, utripovani, preterano sujetni..lazljivi i ... jesam rekla razmazeni?Mene kod muskaraca generalno nervira nedozrelost i mnogo nizi prag izdrzljivosti na sve od fizickog bola do zivotnih problema. Zene su se, barem po onome sto sam ja dozivela i videla, pokazale kao mnogo, mnogo cvrsce a shatro su nezniji pol. Bezveze.
FalaPozdravi Milenu, vrlo je draga....
ja u stvari ovo isto mislim. mislim da su neozbiljni, razmazeni, utripovani, preterano sujetni..lazljivi i ... jesam rekla razmazeni?
ne bih rekla da su izvor svakog zla. izvor svakog zla je njihova sujeta, koja nije deo njih, vec je nekako nakalemljena
ali bez obzira na sve...ja ih volim.. kao prijatelje, kao ljubavnike...volim da se druzim sa njima, volim da se zezam sa njjima, mnogo su opusteniji..i imaju vise slobode..
a svoje sinove volim najvise na svetu...
i na sve te mane koje zameram muskarcima, imam gomilu slicnih koje zameram zenama..osim sto zenama vise verujem, i ako je frka, iskljucivo na zene racunam...
al to je mozda samo moja karma..i nema veze sa zivotom..![]()
djavolja poslakad vec tako pricamo ja stvarno ne znam ko krvari svaki mjesec i nosi skota u stomaku
sto jes jes...cak i meni..to sto si naveo je ubedljivo najdosadnije kod zena...a meni zene normalne, pomalo dosadne i smorovi: )
i stalno zvocaju![]()
A bre, betmene, ajd malo pljujemo po mushkarcima, tema je ko stvorena za to!![]()
pljuj ti kolko ocesh zna se ko na kraju pljune na koga)))))
pljuj ti kolko ocesh zna se ko na kraju pljune na koga)))))
Najtužnija životinja na svetu je muškarac, zato što ima sise bez mleka, patku bez krila, jaja bez ljuske i kesu bez para. Podatak da je 80% žena neudato govori da su shvatile da se zbog 70 grama kobasice ne isplati gajiti celu svinju u kući.
Najtužnija životinja na svetu je muškarac, zato što ima sise bez mleka, patku bez krila, jaja bez ljuske i kesu bez para. Podatak da je 80% žena neudato govori da su shvatile da se zbog 70 grama kobasice ne isplati gajiti celu svinju u kući.