Šta je muškarac?

Mene kod muskaraca generalno nervira nedozrelost i mnogo nizi prag izdrzljivosti na sve od fizickog bola do zivotnih problema. Zene su se, barem po onome sto sam ja dozivela i videla, pokazale kao mnogo, mnogo cvrsce a shatro su nezniji pol. Bezveze.
ja u stvari ovo isto mislim. mislim da su neozbiljni, razmazeni, utripovani, preterano sujetni..lazljivi i ... jesam rekla razmazeni?
ne bih rekla da su izvor svakog zla. izvor svakog zla je njihova sujeta, koja nije deo njih, vec je nekako nakalemljena:confused:
ali bez obzira na sve...ja ih volim.. kao prijatelje, kao ljubavnike...volim da se druzim sa njima, volim da se zezam sa njjima, mnogo su opusteniji..i imaju vise slobode..
a svoje sinove volim najvise na svetu...
i na sve te mane koje zameram muskarcima, imam gomilu slicnih koje zameram zenama..osim sto zenama vise verujem, i ako je frka, iskljucivo na zene racunam...
al to je mozda samo moja karma..i nema veze sa zivotom..:)

ja u stvari ovo isto mislim. mislim da su neozbiljni, razmazeni, utripovani, preterano sujetni..lazljivi i ... jesam rekla razmazeni?
ne bih rekla da su izvor svakog zla. izvor svakog zla je njihova sujeta, koja nije deo njih, vec je nekako nakalemljena:confused:
ali bez obzira na sve...ja ih volim.. kao prijatelje, kao ljubavnike...volim da se druzim sa njima, volim da se zezam sa njjima, mnogo su opusteniji..i imaju vise slobode..
a svoje sinove volim najvise na svetu...
i na sve te mane koje zameram muskarcima, imam gomilu slicnih koje zameram zenama..osim sto zenama vise verujem, i ako je frka, iskljucivo na zene racunam...
al to je mozda samo moja karma..i nema veze sa zivotom..:)

a meni zene normalne, pomalo dosadne i smorovi: )
i stalno zvocaju:(

a meni zene normalne, pomalo dosadne i smorovi: )
i stalno zvocaju:(
sto jes jes...cak i meni..to sto si naveo je ubedljivo najdosadnije kod zena...:)
al mogu iz glave da nabrojim pet zena koje nikad ne zvocaju...(ja nisam medju njima:lol:)
moja kuma
moja najbolja drugarica sa posla
moja najbolja drugarica iz detinjstva
helen(moja najbolja drugarica sa foruma:))
i..ujeee...fali mi peta:lol:

Da je to rekla neka raspuštenica ili prevarena žena, pa da razumem... Ali kad to kaže neko muško, onda bi tog gospodina trebalo poslati na operaciju da mu otklone patku a metnu vaginu, da ga špricaju hormonima svaki dan dok mu ne izrastu sise, i da - pod obavezno da mu se otfikare jaja...jer ionako nemaju ljusku... Pa neka posle takav šatroženskast traži kesu s parama...

Back