Шта је МИСАО?

Jedino sto mogu da odgovorim Kverkusu,je to da on izgleda i nema neko drugo zaduzenje na ovom
Forumu,nego da vredja,i nipodastava ljude,koji mu se nisu obratili ni jednom reci.Dobro je kad si bar ti
pismen medju ovolikim svetom...da tebe nema ko bi nam drzao uvredljive lekcije???

Jedino sto mogu da odgovorim Kverkusu,je to da on izgleda i nema neko drugo zaduzenje na ovom
Forumu,nego da vredja,i nipodastava ljude,koji mu se nisu obratili ni jednom reci.Dobro je kad si bar ti
pismen medju ovolikim svetom...da tebe nema ko bi nam drzao uvredljive lekcije???
E, dobro da si mu rekla......
Još bi trebalo da ga
a1-1.gif

Osnovna misao je kvant po svemu sudeći-kao svitac u neuronu sa spinom+1-1...
Roj kvanta u skupini neurona kao reakcija na senzaciju je složenija misao-utisak!
Zbir utisaka u skupini neurona s povratnim senzacijama kao hologram u toj skupini
-hologram predstave neurotransmiterskih informacija iz senzora...

Što se mene tiče-možete nastaviti s nalupavanjem...
A s druge strane može i mapa neurotransmitera misli...

ма он ти је будалетина...ко још њега узима за озбиљно. Само ти!

Mozda sam malo preosetljiva,i kad osetim neprijateljstvo i uvrede,ne svadjam se,ali se povlacim.
Kad sam videla jutros da sam pogresno shvacena,u svom poslednjem postu,tu sam da se izvinim,onom
koga sam nehoticno povredila.Izvini..

...to nam govori da mi bez svojih receptora (dodir, vid, sluh...) nemamo nikakvu predstavu o svetu, i da mozak bez tih recepora nije sposoban da stvori nikakvu sliku o nama samima ili okolini koja nas okruzuje, dakle nasa svest je skup hemijskih reakcija koje se odvijaju izmedju nasih receptora i mozga.

тачно. Тако систем ради: Уши имају апарат који детектује вибрације, онда се то нервима пошаље у мозак , и мозак очитава. Ако нјишта не стихне у мозак, мозак неће ништа очитати, без обзира колико гласан звук био. Даље, ако систем у мозгу не ради, опет се неће ништа чути иако су иши у реду. Дакле, сваки ланац је толико јак колико његова најслабија карика.

Back