tamarabjelica
Početnik
- Poruka
- 9

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobila sam 107 bodova. Najlosije sam uradila reading jer su me uzasno dekoncentrisali. Da sam dobila isto bodova kao i na ostalim sekcijama testa, imala bih skoro maksimum, oko 115 bodova. Ali dobro, necemo sad biti tasti. vazno da ja imam dovoljan br bodova, cak 30 vise nego sto mi treba. Hah, samo mi je zao sto su me zeznuli za readingOdusevljena sam objasnjenjem!! Dakle, treba da poradim i ja na insprejsnu i ima da bude sjajno!
E, reci mi jos da li si polagala test engleskog pre ovog i zamolicu te da se javis kad ti stignu rezultati. Super si, puno, puno ti hvala!!!!!!!!
![]()
E, posto sam skoro polagala TOEFL, mogu da ostavim link za nesto sto je meni bilo prilicno korisno za Speaking i Writing... http://www.english-itutor.com/TOEFL_Speaking_Tips.html Na ovom sajtu je jako precizno objasnjen svaki zadatak koji se pojavljuje na Speaking delu, sa akcentom na detalje koji se ocenjuju i na koje treba obratiti paznju. Sto se tice Writing-a, mogu da preporucim knjigu Sample Essays for the TOEFL Writing test koji sadrzi odgovor na svaku temu sa zvanicnog ETS spiska i vrlo lako se moze provaliti sablon pisanja koji oni cene, a usput se moze malo i vokabular prosiriti. Knjiga se, inace, moze skinuti sa neta. Eto...![]()
![]()
Pitanjce!![]()
Treba sad opet da polažem TOEFL ibt pa ne znam da li mogu da platim svojom Visa Electron karticom (nema čip, već samo onu crnu traku)? Kontam da mogu, pa namenjena je za internet ali moram da proverim jer ovu nikad nisam koristila u takve svrhe. Šta više, retko je i koristim stvarno pa se ne razumem O.o
prošli put kad sam se prijavljivala za test pomogao mi je drugar amerikanac sa svojom karticom al on sad nije ovde...![]()