Šta je izdaja?

Elem, na jednoj temi neko izjavi da alfe ne tolerišu izdaju, da ne citiram teško je za čitanje

Pa ajde sad, šta je izdaja za tebe lično? Moraš li da se osvetiš ili je dovoljno da se skroz odmakneš i ponašaš kao da više ne postoji?

Imaš li milosti ? ;)
pored tolikog protracenog vremena poslednje bi mi palo na pamet da ga trosim jos i na neke "osvete".

Ако ти смрад загорчава живот, џентлменски се окренеш и одеш.

Зашто би неко трпео загорчавање живота?

ljudi nekad zaglave i ne mogu da izadju iz lavirinta

Nekada nisu baš zvezde na tvojoj strani da imaš taj luksuz da tek tako okreneš ledja i odeš.
Bude veoma komplikovano jer uglavnom nisi sam u priči, primer, deca, itd.
Pitanje je vrlo kompleksno, mada je sve manje ljudi tolerantno i pravi oštre rezove bez mnogo razmišljanja...

Slazem se ali ljudi moraju da se osposobe vremenom da mogu da prezive sami.
Nije pitanje preživljavanja. Uvek ćeš naći načina da preživiš.
U pitanju je izgubljeno poverenje, porušeni zajednički planovi, mada sve je to individualno.
Poenta je izaći zdrave glave iz problema, sad kako, to je stvarno lično i kod svakog drugačije, svi imamo svoje priče.

Ali ok, ako su dvoje pod kreditom i u sred loše situacije, ako se neko pokupi i ode i svali na tebe sve terete onda nije da nije ;)
Ovo po meni jeste izdaja. Neznam kako to funkcioniše sa pravne strane, ali bez obzira da li bili bračni ili vanbračni partneri, trebalo bi da može zakonski da se reguliše.

Ovo po meni jeste izdaja. Neznam kako to funkcioniše sa pravne strane, ali bez obzira da li bili bračni ili vanbračni partneri, trebalo bi da može zakonski da se reguliše.
Jeste regulisano. Sve steceno u braku se deli prema doprinosu (u praksi mislim uglavnom na pola), a svojina nisu samo prava, nego i dugovi

Back