- Poruka
- 1.538
sto si ti ljubomoran na goxyjeve postove--pa vredan covek
vidis kako on i po hriscanima oplete![]()
K'o da nam je Vlad Tepeš lično došao na forum...

Idem pogledati u ormar da mi se drakula nije sakrio....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto si ti ljubomoran na goxyjeve postove--pa vredan covek
vidis kako on i po hriscanima oplete![]()

Duboko bolestan čovečuljak![]()
Sa nekima je način rada cepeša bio opravdan i ti to dokazuješK'o da nam je Vlad Tepeš lično došao na forum...
Idem pogledati u ormar da mi se drakula nije sakrio....![]()

Pazi ako je hrišćanin a pretvara se,večeras je noć punog meseca u muslimana,ipak bih rekao da se radi o rascepu ličnosti,shizofrenijiNemoj tako , nije covek bolestan . Kako ne uspevas da shvatis koliko je u stvari zdravo ,a i dobro podrzavati nasilje , terorizam , uskracivanje osnovnih ljudskih prava...

ti i dalje potenciras na tvojem vidjenju kako bi hriscanstvo trebalo da izgleda....
meni je ovako odlicno...

ne mogu da zamisljam sta bi bilo kad bi bilo,ali ne verujem da bi neko bio ubijen jer psuje-
seti se Evandjelja i price o Magdaleni--- ko nije gresan neka prvi baci kamen
covek treba da uzraste duhovno (da poveca nivo svesti)

dogodine ,kad bude kod nas![]()
i, molicu bez ona tri prsta
Verovatno su mu i Srbi pobijeni u Bosni i na Kosovu jedna velika šalaKako ne uspevas da shvatis koliko je u stvari zdravo ,a i dobro podrzavati nasilje , terorizam , uskracivanje osnovnih ljudskih prava...

Pazi ako je hrišćanin a pretvara se,večeras je noć punog meseca u muslimana,ipak bih rekao da se radi o rascepu ličnosti,shizofreniji![]()

neka neka ,mozes slobodno --ovo je balkanMoze, da pjevam za Srbiju? Hocu ali ako ce konacno da izbace ono Balkan Balkan, svake godine Balkan Balkan, dokle ce vise da se ulizuju komsijamai, molicu bez ona tri prsta
![]()
![]()
Ja narode odoh na spavanjac.
Ne mogu više.
Isprepadao me je ovaj Goxy ne znam hoću li moći zaspati.
Sve sam izdržao nekako, ali kada mi je zaprijetio da će, od sad, namjerno praviti gramatičke greške...e, to me je dotuklo potpuno.
Ako vam se ne javim sutra znajte da to Goxy-u ide na dušu...ako je ima.
Laku noć![]()
Da sam ja musliman,ja bi odvojio nešto od usta i dao detetu.Dete nije krivo što je gladan jer oko njega ima halapljivih i gramzivih sebičnih ljudi koji ne znaju šta će od viška hrane.Takve ljude treba kažnjavati i osloboditi svet od takvih ljudi,a ne nevino dete kažnjavati.Tako se radi i djeci koja nesto ukradu, zar ne:
To je vjera u kojoj moras sam sebi iscupati srce i zivjeti bez srca.A svako ko srca nema, ko ljubavi i milosti nema nije covjek i za Boga ne zna!
i, molicu bez ona tri prsta

Lahku noc ahi..