gost 376780
Domaćin
- Poruka
- 3.929
Daklem, šta je snobizam i kada osoba/e postaje to ?
p.s.
Ima li i koji su drugi nazivi za ovu 'kategoriju' ljudi ?
p.s.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p.s.
snob potice od reci sine nobile sto znaci oponasanje plemstva,toga se secam jos sa faksa
danas bi drugi naziv mogao da bude i skorojevic?
mi smo ucili da je to oponasanje plemstva,mada mozda si i u pravu,bilo je to pre 32godine![]()
misliš,nemaju pedigre![]()
snob potice od reci sine nobile sto znaci oponasanje plemstva,toga se secam jos sa faksa
danas bi drugi naziv mogao da bude i skorojevic?
pa tu se vrte oko para i slojeva drustva,kao zaradi neki dinar i uvatio je boga za mudaDaklem, šta je snobizam i kada osoba/e postaje to ?
p.s.
Sine значи без.
- - - - - - - - - -
Немају педигре а понашају се као да су рођени на двору.
Наш назив за ту категорију људи постоји - покондирена тиква.
Мрзи ме да дајем шири опис, то су особе које пуцају високо а саме нису бог зна каквог порекла нити вредности.
onda ja imam dva be
u pravu si ,proverila sam
svejedno se secam da je pisalo da je snobizam oponasanje plemstva
kako vidiš te skorojeviće , po čemu se odlikuju ?
koliko može bogatastvo da bude uzrok snobovštini ?
da li se sa lovom navodno dobije i 'pedigre' ?
pa tu se vrte oko para i slojeva drustva,kao zaradi neki dinar i uvatio je boga za muda
koliko može bogatastvo da bude uzrok snobovštini ?
da li se sa lovom navodno dobije i 'pedigre' ?
p.s.
Нема то везе са реалном финансијском моћи. То су људи који ће јести смеће али ће за споља имати све што треба тј све што они мисле да треба.
možda trenutna finansijska moć podstiče snobovštinu,
zato se snobovi tada i 'rađaju' da uhvate malo glamura na brzinu
Лепо ти кажем да је то стање ума а не новчаника. Многи добростојећи људи не пате од сјаја и понашају се сасвим нормално, да не кажем скромно.
Лепо ти кажем да је то стање ума а не новчаника. Многи добростојећи људи не пате од сјаја и понашају се сасвим нормално, да не кажем скромно.
p.s.
okeejj... ja bi to rekao - stil života
imati stila - uklopiti eleganciju, nonšalantnost, spontanost, prohteve a da nije upakovano u 'sirovost'
Skorojevic kupuje firmirane cipele po zadnjoj modi dok prava elita naruci cipele po meri. Isto vazi i za muska odela iako sivena po meri mogu biti jeftinija, kvalitetnija i bolje stoje.
Skorojevic kupuje firmirane cipele po zadnjoj modi dok prava elita naruci cipele po meri. Isto vazi i za muska odela iako sivena po meri mogu biti jeftinija, kvalitetnija i bolje stoje.
ovo ko da je moj brat pisao...tacno je on rekao daimam para narucio bi da mi naprave odelo...
al poenta je sto ima l
i ljudi koji dodju do kesa pa umeju da se iskontrolisu...al to je redje...vecina kes koristi kao naknadu za neke psihicke minuse u zivotu...
Опет везујете елиту за финансијску моћ. Грешка. Поготово у нашим условима.