Šta je drugarstvo ?

Perice,

Vidga jopet on...
u kakoj s ti to forumskoj Misiji... :think:

Ma postrojiću vas bre !
Nećete mi više dolaziti na srpski filozofski forum
a da ne znate srpske pojmove !

Toliko ste u prenesenim značenjima
da više ne razumete šta neki pojam u osnovi znači !

Eto u toj sam misiji !
Pa kad je izvršim,
odoh !
Pa ću doći opet kroz par godina.

A ti ?
Nemaš misiju, bauljaš ?
Hmmm ..

ae sad realno se zapitajte zasto bi se iko palio na drugarstva? jos gore, zasto bi iko hteo da svi budemo drugari? ko sanja o takvim stvarima?
Idi si otvori sajt-forum i zabravi da moš sam biti na njemu...Moš sam sebe zajebavati-feget-fegeta
baš kao što kažeš...:mrgreen:
Ovako,ja kad s drugarima na reku:okrenemo na vatri slaninicu ili žicu ili ...i pivkane,a štapovi se savijaju i čupaj
pa ko promaši -ne moš živ ostati od zajebancije...Još kad su veštice s nama ima i cike i svačega...:lol:
Fegeti su oni koji se zavlače u sebe i koji se ne druže...Jadni...Ali-sami sabi krivi-za druženje se samoživost ne
koristi...Moraš nešto i dati od sebe i dopasti se svima (od prvorazrednog značaja!),biti šarmantan i zabavan...:cool:

Šta je.....nikog ne zanima Pera? :sad2:
A torta od peska? :lol:
A klizanje.....izvidjači......pecanje?

E, to je drugarstvo.....a prijateljstvo je nešto drugo
Doduše, sve je poprimilo neke druge okvire a ovim netom ...šta ćeš, idemo napred, zar ne? :)

eeeeeeee to je drugarstvo.......beše baš lepo :aha:

Ono je namenjeno kratkom vremenu našeg života i prelepo je. Takodje, drugarstvo u zrelijim godinama, nakon puberteta, je takodje lepo jer podrazumeva zezanje, neobaveznost, neozbiljnost....jedna opuštena, laka varijanta. Drugara možete imati puno, već zavisno od toga kakva ste ličnost.
Prijateljstvo je drugarstvo na višem, ozbiljnijem nivou. Namenjeno je korišćenju u našem dužem vremenskom periodu koje baš i nije uvek lako....tačnije uopšte nije lako osim povremeno. Prijatelj je osoba koju nikad ne zaboravite da pozovete na bilo kakvo veselje, i koju uvek zovete kada vam je teško. Prijatelja ima tek nekoliko, upravo zbog težine.
To je razlika izmedju drugara i prijatelja.

El ima ovde još neka lepa i laka tema, da prospem pamet pa da se vratim obračunu plata :zcepanje:

Šta je.....nikog ne zanima Pera? :sad2:
A torta od peska? :lol:
A klizanje.....izvidjači......pecanje?

E, to je drugarstvo.....a prijateljstvo je nešto drugo
Doduše, sve je poprimilo neke druge okvire a ovim netom ...šta ćeš, idemo napred, zar ne? :)
Sve sam lepo napisao,ali mi posta nigde...Nešto s editovanjem...Nije sigurno brisan nego sam sam nešto
u brzini smandrljao jer su došli drugari po mene ...Sad da se setim ša sam...:mrgreen:
Hej ,kolega Alchi,ša smo ono pre dva sata pisali...?:eek:

Idi si otvori sajt-forum i zabravi da moš sam biti na njemu...Moš sam sebe zajebavati-feget-fegeta
baš kao što kažeš...
mrgreen.gif.pagespeed.ce.zIPptYMTjk.gif

:lol:

...Zlozi je zlo samo u Nik_u
a divna osoba i mudra
za svaku drugu
priliku...

...Drugarstvo je predstadijum prijateljstva
Prijateljstvo bi trebalo biti ka braća dok su neženjena...
...otvorenost i svaka prilika zajednička
a posebno u dobru i muci jer i dobro je teško nositi
kao i muku...

Fegeti su oni koji se zavlače u sebe i koji se ne druže...Jadni..

ovo je tacno. ti su ti najveci fegeti. to su ljudi koji po prirodi trebaju biti sami ali posto ih muci losa savest, zbog cega se osecaju jadnim, budu primorani da nateraju sebe da se svejedno druze: idu uribe i bivaju "duhoviti" na netu.

- - - - - - - - - -

taki ti se najvise zalazu za druzenje, posto se nikada nisu druzili.

Back