Gost
taj fazon.spomeni poznatije malo..cypresss,eazu e,dre i taj fazon...a lords of the underground???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam tako mislila,nisi ukapirao...Gru je za mene komercijala.A pljujem ga zbog city-ja.Anonymous:to i kazem brate.jos jednom da vas smorim sa ponavljanjem ali *.str8 jackin je bre izdao za city records!!!SisaDaPimp:Miss_worms:Gru je komercijala,izdao cd za city.
Ajs Nigrutina i Bg Sindikat respect!
Komercijala nije za koga si izdao cd, nego sta si na tom cd-u rekao..
Neznam da li tako stvarno mislis ili se salis ali metal jeste RULE!Corey:Metal rulezhahahahaha
![]()
Sh*t you call a heart...
Ko je ili glup ili voli da se pravi "faca"-on slusa hip-hop, rap ili kako to vec zovete.
Respect 8)SisaDaPimp:Rockinfreakapotamus:Ko ima nesto u glavi, a uzto je i mlad-on slusa rock i sve sto u njega ide.
Ko je ili glup ili voli da se pravi "faca"-on slusa hip-hop, rap ili kako to vec zovete.
Vidis ne pravim se faca al slusam taj Hip Hop.. A ti ako ga ne slusas i ne gotivis vec si neki "rocker" ili "metalac" ne mesaj se i ne pljuj nego postuj misljenja drugih.. Ne kapiram vishe vas metalce i rokere toliko ste ograniceni da je to ne vidjeno, i sve sto znate je da pljujete druge vrste muzike a najvise HH.. Svako ko slusa HH i zna nesto o njemu nece nikad da pljuje metal, dok vi metalci i rokeri pljujete taj isti HH non stop, u cemu je fora?? Ako ne slusas ne cenis ga, sta mene za to boli ku*ac, mozes da zaobidjes temu a ne odmad a uskaces i pljujes..
Pozdravljem to što umeš da koristiš search za razliku od većine.. Ali daj, 2004.?![]()