- Poruka
- 63.596
To su, znači, tvoja iskustva sa zapada...Taj zapad je samo za gladne koji idu trbuhom za kruhom i za proklete - ljude koje trese materijalisticki kompleks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su, znači, tvoja iskustva sa zapada...Taj zapad je samo za gladne koji idu trbuhom za kruhom i za proklete - ljude koje trese materijalisticki kompleks.
Šta je tu loše. Evo ja pre nekog vremena ti uđem u E. Goyard radnju i pitam koliko im košta takozvani St. Sulpice držač za kartice.Taj zapad je samo za gladne koji idu trbuhom za kruhom i za proklete - ljude koje trese materijalisticki kompleks.
Што се онда не враћају у Србију ако мисле да су преварени?![]()
E, slikao sam se ispred Ajfelovog tornja.To su, znači, tvoja iskustva sa zapada...
Nije bas tako. Bilo nekad, ali menjaju se imperije, carstva.Ima nešto i u što većim slobodama a ne samo bogatstvu. Na primer Saudija je ultra bogata zemlja, Kina je isto sve bogatija pa niko tamo ne trči masovno da živi kao što to rade ka Americi i Njemačkoj. Dakle bogatstvo plus slobode i vrednosti a ne samo bogatstvo.
Imaš li podatak koliko ljudi odlazi iz Srbije u Rusiju i Kinu a koliko na zapad? Ja ne moram ni da proveravam jer znam gde odlaze više. I nije samo stvar u bogatstvu i slobodama nego i u jeziku. Jednostavno engleski, nemački se lako uči a kineski mnogo teško, ruski naravno lako al to uopšte nije dovelo do izjednačenja broja Srba u Rusiji samo na primer sa brojem u Nemačkoj a kamoli sa čitavim zapadom.Nije bas tako. Bilo nekad, ali menjaju se imperije, carstva.
Nekada smo u pečalbu odlazili isključivo u zapadnu Evropu i Ameriku, dok se danas broj destinacija znatno povećao, a u poslednje vreme sve popularniji je rad u Kini.
Sa razlogom, u Americi policija svaki dan ubija ljude na ulici.
Da je karta za Kinu kao za ciganski Bec - 10 evra, isli bi za Kinu isto kao za Bec.Imaš li podatak koliko ljudi odlazi iz Srbije u Rusiju i Kinu a koliko na zapad? Ja ne moram ni da proveravam jer znam gde odlaze više. I nije samo stvar u bogatstvu i slobodama nego i u jeziku. Jednostavno engleski, nemački se lako uči a kineski mnogo teško, ruski naravno lako al to uopšte nije dovelo do izjednačenja broja Srba u Rusiji samo na primer sa brojem u Nemačkoj a kamoli sa čitavim zapadom.
Koliko je stepeni danas u Gojardu. Msm na grad, ne na klimatizovane radnje, hladnjace i slicna mesta.Šta je tu loše. Evo ja pre nekog vremena ti uđem u E. Goyard radnju i pitam koliko im košta takozvani St. Sulpice držač za kartice.
Kaže 430 evra. "Zajebi," odgovaram ja i odem.
E. Goyard ti je neka kožarska radnja. Ovako izgledaju ti San Sulpis držači za karticeKoliko je stepeni danas u Gojardu. Msm na grad, ne na klimatizovane radnje, hladnjace i slicna mesta.
Zašto?E, slikao sam se ispred Ajfelovog tornja.
Kako zasto, svaki moderan covek mora da se slika ispred tornja. Podigao sam i dva prsta.Zašto?![]()