Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.081
Ajde zene, da vas cujem, sta je medju najbitnijim stvarima da bi vas muskarac oralno zadovoljio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde zene, da vas cujem, sta je medju najbitnijim stvarima da bi vas muskarac oralno zadovoljio?
nisi ti zenaDa riba bude cista.![]()
da uzivas u tome dok radis i da radis to polako.![]()
e to,taj rad se cenikao u varljivim letu šezdeset osme -ne radi to mehanički ker, radi sa razumevanjem...
da uzivas u tome dok radis i da radis to polako.![]()
znaci dobro radisPa ebi ga kad radim polako ona skace po krevetu i trazi da udjem odma![]()
nisi ti zena
Bitno je da "ume"
bitno je da neko to voli a ne da radi samo zbog zene
ko voli on je obicno savrsen pre ili kasnije, jer ima osecaj i obraca paznju na sve one fine reakcije, on se prosto unese onako kako ovaj drugi nikad nece a to vazi i obrnuto za zene i njihovu spretnost![]()
da ume da pogodi klitoris..mislim koliko moze da bude tesko
Bitno je da zatvori oči i raširi butine...
Ja ne znam zašto je priroda dala muškarcu znanje za vaš organ a vama nije za naš?
Najbitnije je da on uziva u tome i da mu je vazno da njegova partnerka bude zadovoljna.Ako to radi samo zato sto tako treba ili ima neki drugi razlog,onda bolje i da ne radi.
Najbitnije je da on uziva u tome i da mu je vazno da njegova partnerka bude zadovoljna.Ako to radi samo zato sto tako treba ili ima neki drugi razlog,onda bolje i da ne radi.
Cao DaciceA može se pri tom i proćaskati s partnerkom.![]()
![]()
znaci dobro radis![]()
Cao Dacice
ako vole sto da ne![]()