Sta je bilo najludje sto ste u zivotu nosili?

Ja sve što sam tada u tim "ludim godinama " nosila nisam se stidela ni tada a ni sada.

Inače nema šta nisam otkačeno nosila, samo što ja tada nisam na to tako gledala već da je to sasvim normalno, jer meni se dopadalo a i sama sam ga kreirala i šila , više zapravo prepravljala od bakine i mamine garderobe.

Sećam se da sam jednu mušku košulju svu išarala koje kakvim stihovima iz pesama a na leđima nacrtala znak peace,a oko znaka srca probodena strelom i nekim cvetićima :lol:, i to sve odradila vodenim bojcama i nije se skidalo ni posle pranja.I znam da mi je jedan dečko prišao i pitao da li sam hipik i vodolija u horoskopu :zcepanje:
A da kad smo kod hipika, imala sam grupu gde smo pevale ja i moja drugarica, tada prateće vokale a inače glasa nemam za pevanje ali tada to nije bilo važno :lol:, i za taj nastup ja prepravim trudničku maminu haljinu:mrgreen: , tj. skratim kao tunika bude a na farke dodam parčiće materijala da bi bile zvoncare , joj sada kad se setim smešno mi je samo , nekako stid stvarno ne osećam.
A bilo je i kada sam izašla u grad sa suknjom tesnom do gležnjeva , ja šila lično, i kada sam pokušala da sednem shvatila sam da je nemoguće :eek: toliko je tesna da sam samo blago savijanje u njoj mogla da izvedem i ništa više.:mrgreen:
Setih se i da sam gradom šetala u onim špagericama samo različitih boja, jedn aje bila maslinasto zelena a druga roze.:zcepanje:Svesno :mrgreen:
Šeširi, jooooj sama sam ih šila , zapravo kačkete , pa jedan je bio šupalj gore na glavi a sa strane obod inače od teksasa , ili neke beretkice od nekog mekog materijala a na njoj ogromna crna mašna :zcepanje:
Ma ima toliko toga ne mogu se svega setiti, inače moja baka :heart: se uvek ponosila mojim kreacijama i kad god bih izašla u grad ona je uglavnom kad je toplo vreme, sedela na klupi ispred zgarde sa komšikama i sa njima komentarisala i hvalila me, a one nisu imale kud, ,pa su se kao slagale sa bakom da mi je sve to divno :zcepanje:

Back