Sta je bilo najludje sto ste u zivotu nosili?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Hocu da crknem od smeha kada se setim da sam u mladosti dao da mi se sashiju jedne svetlo plave, uske pantalone i jedna jako, jako sarena kosulja...

Takav sam samo jednom izasao na ulicu i nikad vise...

Svi su se zgledali, smejali i gurkali laktovima.

Mislim da sam licio na klovna...

Da li ste i vi nekada obukli nesto cega ste se kasnije postideli?

Hocu da crknem od smeha kada se setim da sam u mladosti dao da mi se sashiju jedne svetlo plave, uske pantalone i jedna jako, jako sarena kosulja...

Takav sam samo jednom izasao na ulicu i nikad vise...

Svi su se zgledali, smejali i gurkali laktovima.

Mislim da sam licio na klovna...

Da li ste i vi nekada obukli nesto cega ste se kasnije postideli?

Nikada se nisam naknadno postidela svog odevanja zato sto sam uvek vodila racuna o tome da bude bar donekle u skladu sa situacijom. Ipak, cini mi se da mi je najlidja kombinacija za izlazak (na Exit) bila: drechavi gornji deo kupaceg, shiroke farke sa puno dzepova i martinke uz tirkirnu kosu vezanu u dvadesetak pletenica i gomilu sarenih perlica na krajevima pletenica i neki crtez sa strane struka, koji se prostirao prema ledjima. To mi je tada izgledalo kao najubodnije resenje za djuskanje, a sad mislim da se ne bih usudila da tako izadjem iz kutje zbog svojih godina.

Poslednja izmena:
da,desio mi se bas gadan blam,mislim da sam ga vec pisala na osmehu dana.
moj tata je radio jedno vreme u italiji i jednom kad se vratio,ja ko kobac ,sta si mi doneo,sta si mi doneo,tek on izvadi vrlo neobicnu bundu,kao jagnjece krzno,neobradjenih ivica.ja zapanjena,sta je to:eek:
kaze on to sam kupio na jednoj aukciji staro vise od 100 godina propadalo jednom plemicu
ja u nesvest
i popodne odem ja do faksa na neka predavanja u tome,gledali su me ko mecku bozanu.neki su se osmelili da pitaju,neki su me samo merkali...
ja narasla ko kvasac,to je meni moj tata na aukciji kupio
vidim u busu,gledaju me ljudi,sad ne mogu njima tamo da objasnjavam,jel ne ide

kad sam se vratila kuci,tata ovako:eek:
to je bila njegova postava iz busacke bunde,radio je na nekoj naftnoj platformi,pa je doneo kuci da mu mama opere
tu sam zavrsila svoju karijeru snobulje
ali to je ostala zaebancija na moj racun dozivotno:rumenko:

Nikada se nisam naknadno postidela svog odevanja zato sto sam uvek vodila racuna o tome da bude bar donekle u skladu sa situacijom. Ipak, cini mi se da mi je najlidja kombinacija za izlazak (na Exit) bila: drechavi gornji deo kupaceg, shiroke farke sa puno dzepova i martinke uz tirkirnu kosu vezanu u dvadesetak pletenica i gomilu sarenih perlica na krajevima pletenica i neki crtez sa strane struka, koji se prostirao prema ledjima. To mi je tada izgledalo kao najubodnije resenje za djuskanje, a sad mislim da se ne bih usudila da tako izadjem iz kutje zbog svojih godina.
Jao jeko sta bih dala da mogu to da vidim...narocito tu tirkiznu kosu:lol:

Drugarica i ja smo (kad smo bile u prvoj godini gimnazije), otisle na rokabili zurku u nekakvim crnim pankerskim majicama i apa drapa farkama jer smo kao kapirale da je i ROKabili, neka vrsta roka.:lol: Medjutim, sve ostale devojke su bile u leprsavim suknjicama sa karneritjima i na tufnice i sa mashnicama i stiklicama tako da smo nas dve izgledale ko Bivis i Bathed u toj gomili koja je plesala uz neku smarachku ziku.

jao nisam... mada sam prosli mesec setala gradom obucena kao Amy Winehouse,sa perikom rehab,vozila se autobusom,isla u kafic,setala trgom,kroz Knez Mihajlovu....svi su gledali,ali me nije bio blam

Zašto bi te bilo blam ?
Ovo je era različitosti.
Svako nosi šta mu se sviđa,
pod uslovom da nije u koliziji
sa javnim moralom.
Što će reći - hoćeš malko da se prošetaš
nag Knez Mihajlovom ?!
E,neće moći.....

Nisam imala 'luda oblacenja" nekako sam oduvek zelela da budem neupadljiva. Ali kad se setim kako sam se oblacila u periodu devedesetih - muka me hvata! :zroll:
Imala sam neku letnju suknju na preklop sa ljubicastim cveticima dugacku, mnogo sam je volela...sad mi deluje tetkasto :znamiguje:
I neke stvari koje sam kupovala na buvljaku u Pancevu... strasno. Nije ludo, ali je prilicno tetkasto. Stvarno sam imala cudne faze u formiranju licnog stila. z:dm3:

iam totalno nenormalan i ne bas opisiv nacin obacenja i jednostavno, volim to
vecinu stvari koje ja kombinujem moje fensi drugarice iz skole gledaju onako, pa zbunjeno :lol:
ali je meni kul skroz i ne bunim se
a i imam razno razne tripove...
najbolje reakcije su bile kada sam se osisala na celavo, obukla plave maskirne pantalone (muske, naravno) i teget bluzu (opet musku) i stavila pilotske cvidze
gomila ljude me bas nije ni prepoznala :lol:

ps. ne volim i ne oblacim se inace kao decak ali ima situacija kada mi nije ni do cega, pa me svuda mogu videti u ispranoj White Pride World Wide majici sa , ofkors, kukastim krstom + farke + martinke i to je to

pa nije me blam, osim onih kombinacija koje me je tata puštao da sam izaberem kad sam imala 4 godine :lol:

obožavam da se ušarenim kad mi tako dođe-npr. žuta majica sa kratkim rukavima i preko nje providna majica sa zebra printom i roze čipkanim bratelama :D
a kad mi dođe, budem bez boja :)

ali kao što rekoh, ničega me nije sramota.
možda za 15ak godina (k'o što me je sad sramota te odeće iz detinjstva :D)

Back